di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Selam, Hic bir yerde bahsedilmemis ama ben yazmak istiyorum. Bagdat Caddesi'ndeki yuruyus gayet guzeldi. Taslinlik olmadi, gobek atilmadi. Calinan marslar ve 29 ekim sarkilari sadece belediye tarafindan calindi. Yalniz bir de inanilmaz alakasiz, sirf boy gostermek icin gelmis gruplar vardi ki, gercenten gereksizdiler. Bunlardan bir tanesi devasa bir Fenerbahce bayragi acip Aziz Yildirim ve Fenerbahce hakkinda slogan atip, Fenerbahce marslari soylemekten baska bir ise yaramayan, durup yurumeyerek yolu tikayan taraftarlardi. Gercekten cok gereksizlerdi ve terbiyesizlikti yaptiklari. Bir de sol gruplar vardi ki samimiyetsizlikleri akla zarar duzeydeydi. Her biri ellerinde megafon olan kisinin talimatiyla once Cumhuriyet'i degil Tayyip'i yiktilar, Kurt Turk kardes deyip Amerika'yi kalles ilan ettiler, sehirleri oldurmediler vatani boldurmediler, butun her seyin sucunu emperyalist Amerika'ya yuklediler, iscilerin hakkini savundular, AKP'yi lanetlediler, yine Tayyip'i ve AKP'yi ordu dusmani ilan ettiler, fasist anayasayi kinadilar, her birine ayri ayri hayir dediler. Bu ve sayisiz slogani bikmadan usanmadan saatlerce bagirdilar ama gelin gorunki lanetlenenler arasinda PKK yer almadi. Ha bir de Istiklal Marsi sirasinda susmayi reddedip ellerindeki megafonlara tukuruk sacmaya devam ettiler. Haliyle onlar da ayip ettiler. Gruplardan biri de gecenlerde burada "ne iyi yapmislar" diye konusu acilan TGB idi bu arada. Firat'in (sandalye) kulaklarini cinlatayim. Velhasil gittik yuruduk, guzel oldu ama cogunlugun amaci kendi sovunu yapmakti ne yazikki. Benim gozume ozellikle bu gruplar takildi. Digerleri gayet gune ve temaya uygundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 di said: Ha bir de Istiklal Marsi sirasinda susmayi reddedip ellerindeki megafonlara tukuruk sacmaya devam ettiler. Haliyle onlar da ayip ettiler. şuna tepki gelmedi mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Ufak bir grup olarak arkadamizdakileri susturduk biz ama megafonlu tipler kendi bagirtilarindan baska bir sey duymadiklarindan susmadilar. Bizim sesimiz yetismedi, kendi gruplarindan farkedenler de sesini cikarmadi. Ha olay uzun surmedi cunku Istiklal Marsi bize gelene kadar bitmek uzereydi zaten. Haliyle "hoyt" diyebilecegimiz bir ortam olusmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Ben bedeliye tır ile aynı hizada yürüdüm, o fenerli arkadaşlar bayaa geride kaldı sanırım ama başlamadan önce gördüm onları.. Fenerliler abi işte:) Yanımda aşırı fanatik fenerli bir arkadaşım vardı, o bile rahatsız oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 solcuların shackle yemiş tribi süper mikrofon: kahrolsuun amerikan emperyalizmi grup : KAH-ROL-SUN AMERİKAAAAN EM-PER-YALİZMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 İnsanların bu tarz yürüyüşleri kendi çıkarları için kullanmaya çalışması çok tiksinç bir şey ya bu nedenle çok nadir yürüyüşe falan katılıyorum. Özellikle üniversiteli tayfasının alayı leş ve neidüğü belirsiz insanlar, kollektiflerden falan bahsediyorum. Bütün yaptıkları ona-buna lanet okuyup daha fazla insanı aralarına katmaya çalışmak ne kendilerine ne başkalarına faydaları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bi de ot içip seks yapıyolar toplantılarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 di said: Velhasil gittik yuruduk, guzel oldu ama cogunlugun amaci kendi sovunu yapmakti ne yazikki. Benim gozume ozellikle bu gruplar takildi. Digerleri gayet gune ve temaya uygundu. bütün caddeyi boydan boya dolduran kalabalıkta 2 tane 30ar kişilik gruptan bahsediyosun ya. ben senin yanından ayrıldıktan sonra o dallamaların hiç biri görünmedi bana mesela. heriflerin futbolla beyinleri yıkanmış başka bi bok bilmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 1 mayıs yürüyüşleri harika oluyor ya. opera'dan kızılaya kadar izlemek lazım cümbüşü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 o fenerliler kesin 12numara.org'tur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mr_Hand said: di said: Velhasil gittik yuruduk, guzel oldu ama cogunlugun amaci kendi sovunu yapmakti ne yazikki. Benim gozume ozellikle bu gruplar takildi. Digerleri gayet gune ve temaya uygundu. bütün caddeyi boydan boya dolduran kalabalıkta 2 tane 30ar kişilik gruptan bahsediyosun ya. ben senin yanından ayrıldıktan sonra o dallamaların hiç biri görünmedi bana mesela. heriflerin futbolla beyinleri yıkanmış başka bi bok bilmiyolar. Cogunluktan kastim gruplarin cogunluguydu. Yanlis yazmisim sorry. Bir suru grup vardi ve geneli bu sekildeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Bu tip etkinliklere itin kopuğun dolması ne kadara üzücü. İnsanların emeğini de berbat ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 TGB kadar gereksiz bir örgüt yok şu ülkede. AKP gençlik kollarından daha gereksizler. Ev arkadaşım tgb üyesiydi her gün tartışırdık. Bir kere katıldım cumhuriyet yürüyüşlerine cumhuriyete dair bir şey duymadım fetullah'la tayyip e sövüp durdular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 kim gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 yasasin cumhuriyet diye mi bagiricaklardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ülke olarak toptan gereksiziz. Ne protesto yapmayı biliyoruz, ne adam akıllı örgütlenebiliyoruz, kurulan partilerin doğru düzgün bir siyasi kimliği görüşü yok, örgütler desen herkes kendi çıkarı doğrultusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ülke ve halkımız olarak beş para etmediğimiz dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 halk beş para ediyor da adam gibi adamlar malesef çok soğumuş durumda bu tarz şeylerden. arada bir yürüyüşe falan gideni de orda tipleri böyle görünce tekrar bi küfredip çekiliyor yine kabuğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 BU ülkede sol mu kaldı Allah rızası için? Üniversitelerde 30lu yaşlarına gelmiş hala 2-3. sınıfı geçmemiş/geçememiş, klüplere çöreklenip paso bildiri dağıtan, marksizm üzerine ver.75892758910uncu seminere milleti çağıran tipler ve onların genç takipçileri solcu/komunist tayfa. bir kısmı hala samimi bağımsız marksist kalmaya çalışıyor, çoğu olaya kürdizm cephesinden yaklaşmaya başlamış artık, veya kürt sayısı altında eziliyorlar, ana dilde eğitim, ordunun faşistliği, polis işkenceleri boşaltılan köyler. eee, tayyip zaten o yüzden açılım yapmadımı, demokratik açılım kürt açılımı falanda filan, kendi tabanı bile tepki verdi adama, karşılığı ne oldu? kürt faşizmi, ve PKK saldırıları, hala acıların çocuğuyuk biz ağlakları vb tayyip bile çark etti vaziyeti görünce. birde bık bık konuşmuyorlar mı, sanki 1980de asker sadece solcuları ezmiş, yahu çok afedersiniz, bildiğin anüsüne cop sokulan, elektrik verile verile iktidarsızlaşan dolu ülkücü var 80 ihtilali yüzünden. görende tek mağdur bunlar sanacak yıl olmuş 2011 hala 50 sene öncekiyle aynı tiradlar, kapitalizmin fenalığı, çok yakında devrim olacağı(biraz aklı başında olan bilirki bu ülkede devrim falan olmaz, ne halk ne ordu ne zengin ne işçi ne köylü meraklı devrime) akp'nin kötülüğü(ee tamam, 10 yıldır aynı şeyi söylüyorsun) falanda filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 he ya ülkücüler çok acı çekti haklısın qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ülkücüler de acı çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 çekeni var. 80 öncesi olayları sadece sol yazarların anlatımıyla dinliyor millet çoğunlukla, onlar da yanlı oluyor haliyle. ahmet turan alkan'ın yatağına kırgın ırmaklar kitabı var mesela o zamanki ülkücü gözüyle yazılmış, okunabilir. çok yazmıyor ülkücüler mevzuyu, devlete taptıkları için devletten gelen işkenceye bile pek ses çıkarmayan tipler kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 hamsilipilav said: he ya ülkücüler çok acı çekti haklısın qq ülkücüler fazla konuşmadılar yapılanlarla alakalı. birde tabi basın yayında sol kesim ağırlıklı olduğu için olayı bir nevi asker+devlet VS solcu'lar olayına dönüştürmekte hayli başarılı oldular. dizilerde bile ne kadar kötü tip varsa ülkücü, ne kadar iyi tip varsa solcu, hatta bir tane de gerçekçiliği sağlama adına iyimsi bir ülkücü koyarlar, solculara yarım eder, sonra pis ülkücüler onu dışlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Ulkuculer (bu donemde cok kalmadi ama) : Asariz keseriz. Tayyip : Sunu yapicaz, bunu yapicaz, su dogru, bu yanlis. Solcular : Marx'a gore Amerika gibi emperyalist ulkeler hede de hodo do bik bik bik. Marx'lar emperyalisler opsun sizi be. Fikri ve zikri kotu olanlarin bile ne dedigi anlasilirken bu adamlarin ne dedigini senelerdir anlayamiyor halk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 80lere bakınca sovyet sempatizanı takılan solculara nazaran ne amerika ne rusya bağımsız türkiye diye slogan atıyordu ülkeciler. ha tabi istanbul üniversitesinin tam kapısına "muhammedin piçleri buraya giremez" diye pankart açan sevgi kelebeği solcuları unutmamak gerek. bugün sovyetler çöktü abd hala yaşıyor, o yüzden ülkücülere yardım eden CIA operasyonlarını nispeten biliyoruz ama sovyet KGBsinin tüm belgeleri 1991den itibaren saklandığı için hala bir bilinmezlik var o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar