saturn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Bursa kesim parçalam dahil eve veya belli yer getirme fiyatı uygun kurbanlar nereden bulabilirim. hadi bursalılar cevap pls
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bu süleymancıların kursları yapıyordu o işi sanırım, ama o çevreden tanıdığın olacak. ankara'da makromarket yapıyor mesela, orada da vardır belki marketler falan bu işi yapan.
saturn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Buldum sonunda içime gayet sindi hayvan. forumda sanırım kurban kesen bursalı yok
reyou Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 saturn said: Buldum sonunda içime gayet sindi hayvan. forumda sanırım kurban kesen bursalı yok banned keyword kullanmissin hocam.
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Arkadaşım var sorarım istersen keser mi kesmez mi
salvation Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 kipa geçen sene yapıyodu Korupark kipa, carrefour da gayet tertipli düzenli ,ben geçen sene kestim eve teslim olayını bilmiyorum. Sen nerden aldın kaça aldın onu söyle bari biz de bilgilenelim.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bu sene kesmeyi deneyesim var action olur. ama katana tarzı bişi lazım hayvan ölmezse paniklerim.
Öne çıkan mesajlar