Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oski The Uber Tank

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
10 dk önce lvl 45 oldum. eheuha çok gaza geldim 3 günde 42 den 45 yaptım. bu haftasonu lvl 50 ye diktim gözümü. çok sevindirik oldum bi topic açayım bari dedim eha[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi!

Ben OSKİ'yim!
Mesaj tarihi:

Hehehe tebrikler Oski

Beşiktaş Fenerbahçe

:)[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden
Member of Dark Order
Excalibur | Hibernia / EU

Mesaj tarihi:
oergh :) 35-40 arası bi kolaydı ki sorma yani :)
neyse bakın erkenden kalktım gidip gruba giricem hedef bugün 46.5[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi!

Ben OSKİ'yim!
Mesaj tarihi:
46-47 arasını 1fg ile df de princess camp ederek 5-6 saatte aldim desem yeterli olurmu yani her df açıldığından gittim toplam o kadar vakte belki daha fazla geldi[hline]karga
theurgist of The Forsaken

Mesaj tarihi:
anam anam herif taaa gerilerden geldi bizden once 50 olcak :) hehe GRAZT hocam :)
bende 48 im bugun :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Mesaj tarihi:
Hadi Oski aslanim göster kendini :) kutlamak için orada olamiycaz ama olsun bi Hadrians'da buluşuruz seni 2 keserim kutlamış oluruz böylece :P[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden [R.I.P]
RnZ lvl50 Skald RR4L6
Ezz lvl42 Runemaster
Excalibur | Midgard / EU

Mesaj tarihi:
yok hocam herkesin dedigi alb in exp spotlari cok iyi lafi bariz yalan dolan....
tree group lar icin 3 tane spot var ve her daim group yok liste yok... bala gote giriyorsun... iste lvl 41 adam falan oluyor bazen deliriyorsun...
finler lvl47 ye ne renk bilmiyorum ama bizim tree ler bana kirmizi oldu ne exp gelir siz dusunun...[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

• Yeni Oluştur...