deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Browser olarak google chrome kullanıyorum ve facebook kullanmak eziyet haline dönüşüyor; yukarı sol köşedeki bildirimler, mesajlar, arkadaş ekleme barları falan açılmıyor. Linkler adam gibi çalışmıyor... Chrome'u silip tekrar kurmayı denedim, yemedi; başka browserlarda da takır takır çalışıyor her şey. Var mı nedenini bilen? Chrome'un sadeliğinden falan çok memnunum ve değiştirip firefox'a ya da başka bir şeye dönmek istemiyorum sırf facebook illeti yüzünden akıl fikir plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 kukileri sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Pop up , js engelleyici plug in ler falan yüklemişsindir ? Ben de çalışıyor tıkır tıkır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 choremeye güzel bir tema söyleyin ya şöyle siyah lı siyahlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Iıh hiç bişey yüklemedim, işin vahim yanı az önce hesap ayarlarına girdim, oradayken barlar çalıştı, sonra ana sayfaya döndüm yine aynı terane. Kurabiyeleri sileyim bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Meh o da işe yaramadı QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Tüm kişisel her şeyi sil. Temp dahil. Kaldır tekrar kur. Servis kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar