roket adam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Bir zamanlar derken ben pre-smartphone-era diye bahsedilen o dönemden bahsediyorum. iPhone öncesi devir diyelim ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 nokia 6600 kulanan symbian reröre demesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 samsung kore markasıymış sony falan gibi japondur falan sanıyordum şaşırdım. Korenin bir tarafı baya sağlam herhalde, samsung dışında başka var mı böyle ünlü dünya devi ordan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 lg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 cowon iriver hyundai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 kia hyundai daewoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 e güney kore ama bunlar di mi hep ? Kuzey nie sürünüyor ^^ Ne garip işmiş buda ya asadasdadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 kuzey kore diye bisey yok cunku dunya icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 kuzey kore için de dünya diye bişi yok bu iki nedenden ötürü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 acıdım kuzey koreye bir an ^^ android varken neden iphone gibi dandik bir telefonu kullanıyorsunuz diye bir konu açayım bende durun :) Reklam samsungun olayı denmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Iphone'a dandik diyeni dokuz köyden kovarlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Adamlar daha iyiyi daha ucuza sağlıyor , doğal olarak da kazanıyor . Ayrıca herkeseye ve amaca uygun oynuyor . Tek eksisi çok fazla model çıkıyor , Nokia gibi oluyor işin o tarafı . Apple ın tek doğru yapıtığı şey o bence , daha kolay takip edilebiliyor , ayfon 3-4-5 gidiyor işte fazla kafa karıştırma yok. Ha ürünleri dandik ve gereksiz pahalı o ayrı . Ama marketin harikası varsa Samsung değil , apple dır. Minibüsçü de bile iphone var , napıcaksa. Hayır adamlar normal telefon bile kullanmıorlar ,devamlı telsiz ya da bas konuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Apple urunleri dandik? Ya tamam pahali diyorsunuz da dandik demek nasil bir kafa ahahah. Adamlarin urunleri kaliteli iste. Deal with it. Overpriced dersiniz karismam da dandik degil yani. edit: Yalniz apple urunleri icin konusmuyorsan gormezden gel bu post'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Benim bir smartphone de aradigim en onemli sey ekran dolayisiyla da multimedia ozellikleri. Samsung ise bu konuda rakipsiz. Atrixde kullanilan, samsungun orta seviye cihazlarindan bile daha kotu ekrani sirf cozunurlugu icin sineye cekmistim ama h264@high profile decoding de yapamamasi yuzunden sattim cihazi. Sgs ciktiginda benim bildigim 720p@high p decoding yapabilen tek telefondu (neon). Ustune samoled olmasi benim icin ruya gibi telefon oldu. Sgs2 1080p@high p ve mhl output ile bir adim one tasidi. Samoled+ ve hp decoding sgs2 yi vazgecilmez yapiyor benim icin. Qualcomm ve tegralar hala dogru duzgun high profile decoding yapamiyor. Yazilima gelirsek gpu hizlandirmali ui + browser var ve bulabileceginiz en hizlilari, stock browseri yine de kullanmiyorum bu arada :p Touchwiz ozellestirilemiyor kotu yani orasi. Xperia arc in launcherine hayran kalmistim bu konuda. Yine de android bu, ozellestiremeyecegimiz birsey yok. Markette birsuru alternatif var. Stock yazilimin hiz konusunda cyanogenmod dan pek asagi kalir yani yok. Kasa ise yakisikli degil, evet. Guzel gorunuyor mu diye takan birisi degilim. Kasa ince ve hafif oldugu icin cok rahat, cebimde hissetmiyorum. Rahatlik daha onemli bence. Kasaya onem verenler droid razr a baksin derim. Eminim agizlarini sulandirir :p Soylediklerim sgs2 yi benim icin alinabilecek tek smartphone yapiyor, baska alternatifim yok zaten. Telefonunu multimedia center olarak kullananlar fazla demek ki gibi bir cikarimda yapabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar