Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Universal Music Türkiye şubesini kapattı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
6 sene önce olsa metallica için üzülürdüm ama 50 cent almasamda olur :)[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Proxa, 06 Eylül 2004 18:52 tarihinde demiş ki:
6 sene önce olsa metallica için üzülürdüm ama 50 cent almasamda olur :)

Ahahaha koptum buna..[signature][hline].....
Günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı,herşeyin aynı olmasından.Kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır.
Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.

..Charles Bukowski..
Mesaj tarihi:
said:
Proxa, 06 Eylül 2004 18:52 tarihinde demiş ki:
6 sene önce olsa metallica için üzülürdüm ama 50 cent almasamda olur :)

Ne alaka?
Apocalyptica, Godsmack, GnR, Him, Nine inch Nails, Noir Desir, Ramsstein gibi guzel gruplarda var aynı sırket altında.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
biraz saçma bi karar deil mi nin den marilyn manson dan the cure dan uzak kalacaz demektir bu ve bundan sonra yaşasın kazaa eheheee[signature][hline]

[Bu mesaj HAYIRSIZ_EVLAT tarafından 06 Eylül 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İyide sonuçta sizin aklınıza zaten saydığınız bir çok grubun haklarının alınacağı gelmior mu

hiç olmassa 50 cent ve aşye hatun önalınkini alırlar yane
:P[signature][hline].....
Günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı,herşeyin aynı olmasından.Kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır.
Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.

..Charles Bukowski..
  • 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...