haydari Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Fiber nedir neye yarar modemi alıcaz biri özet geçse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 tekrar düzeldi. neye göre düzeldi neye göre bozuldu bilmiyorum. fiber nedir öğrenemedim bu arada ama ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 fiber iyi işte hızlı fln benim bildigim turkcellde var fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ping garantili internet için uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Aynı durumdayım. Öğlen 12'de başlıyor, gece 1-2'ye kadar rezalet internet. Telefon ettim, adil kullanım olayını aşmışsınız vs. diye saçmaladı kadın. Ayın 1'i hala aynı. Şimdi telefon edip ana avrat küfrediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 uydunet ping konusunda en stabil bağlantı benim görüşümce, vazgeçmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ping ile DL/UL hizinin bir alakası yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Benim uydunet bayağıdır ping konusunda kötü nedense. Düzeltmeyede niyetleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 uydunetin tarifeleri nasıl? sitesinde normal tarifeler yazmıyor resmen, sadece kampanya yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Snake said: ping garantili internet için uydunet. Chemical said: uydunet ping konusunda en stabil bağlantı benim görüşümce, vazgeçmedim. Hangi ülkenin Uydunet i bu? Çünkü Türkiye'deki öldürmüyor, süründürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 tüketici olarak ping - download - upload garantisi veren bağlantı istememiz lazım. adamlar kendi kurallarını dayatıyor ama tüketen biziz bizim isteğimiz esas olmalı. internet kullanan kitle download'a aç olduğundan adamlar 8 mb 20 mb bağlantı satıyoz diye dolanıyor. yesinler ping kötü olduktan sonra napayım 8 mb i sanki 24 saat download yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar