haydari Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Fiber nedir neye yarar modemi alıcaz biri özet geçse :)
haydari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 tekrar düzeldi. neye göre düzeldi neye göre bozuldu bilmiyorum. fiber nedir öğrenemedim bu arada ama ossun
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 fiber iyi işte hızlı fln benim bildigim turkcellde var fln
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Aynı durumdayım. Öğlen 12'de başlıyor, gece 1-2'ye kadar rezalet internet. Telefon ettim, adil kullanım olayını aşmışsınız vs. diye saçmaladı kadın. Ayın 1'i hala aynı. Şimdi telefon edip ana avrat küfrediyorum.
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 uydunet ping konusunda en stabil bağlantı benim görüşümce, vazgeçmedim.
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ping ile DL/UL hizinin bir alakası yok diye biliyorum.
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Benim uydunet bayağıdır ping konusunda kötü nedense. Düzeltmeyede niyetleri yok.
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 uydunetin tarifeleri nasıl? sitesinde normal tarifeler yazmıyor resmen, sadece kampanya yazıyor
quixef Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Snake said: ping garantili internet için uydunet. Chemical said: uydunet ping konusunda en stabil bağlantı benim görüşümce, vazgeçmedim. Hangi ülkenin Uydunet i bu? Çünkü Türkiye'deki öldürmüyor, süründürüyor.
haydari Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 tüketici olarak ping - download - upload garantisi veren bağlantı istememiz lazım. adamlar kendi kurallarını dayatıyor ama tüketen biziz bizim isteğimiz esas olmalı. internet kullanan kitle download'a aç olduğundan adamlar 8 mb 20 mb bağlantı satıyoz diye dolanıyor. yesinler ping kötü olduktan sonra napayım 8 mb i sanki 24 saat download yapıyoruz.
Öne çıkan mesajlar