Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TCG

thebaltaci

Öne çıkan mesajlar

Öncelikli olarak herkese selamlar ;

İlk önce N0 Destination kimdir ondan bahsedelim ;

Razor Alliance altında tamamını Türklerin oluşturduğu şimdilik 30 kişiden oluşan ve Razor alliancede full memberlik için uğraş veren ( 3 ay trial politikası var ) bir corpdur.Her ne kadar Razor alliance güç kaybetmiş ve toprlaklarının çoğunluğunu kaybetmiş olsada tekrar eski şaşalı günlerine döneceğini ve toparlanacağını ümit ederek başvurumuzu yaptık ve trial olarak kabul ettirdik corpumuzu

Corpumuz tamamen PVP ye focuslanmış olup bu doğrultuda bizlere yardım etmek isteyen bütün arkadaşlara kapımız açıkdır. Önceliğimiz dürüstlük ve eğlenebilmek ayrıca trialden full memberliğe geçebilmek

Şayet oyunda amacım PVP yapmak ve Türkler ile beraber oynama diyorsanız oyun içinden bana ulaşabilirsiniz

NOT : Min. SP 20m civarı olarak bir belirleme yaptım kafamda fakat gene de oyun içinde benimle irtibata geçebilirsiniz

Selam ve Saygılarımızla
Oyun içi char. name : thebaltaci

----------------------------------------------

Herkese öncelikle selamlar, genel bilgi amaci ile bu FAQ'yu hazirlamis bulunmaktayim. Anlasilmayan veya anlatilmayan konular hakkinda sorularinizi bekliyoruz.

N0 Destination FAQ

1- Corp olarak ne yapiyorsunuz, kimsiniz?
N0 Destionation olarak su anda Razor Alliance catisi altinda 29 kisi olarak gözüken fakat alt charlar ciktiginda assa yukari 16-17 kisilik mini bir olusumuz. Corp'umuzda gayet arkadasca, seviyeli, ayni zamanda girgir samatanin girla gittigi, hic bir catlak sesin cikmadigi, her türlü konu hakkinda konusup birlikte karar alinan, herkesin büyük fedakarlik gösterdigi ve PVP ye gönül vermis kisiler olusmaktadir.

2-Amaciniz nedir?
Amacimiz PVP yapmak, yaparken eglenebildigimiz kadar eglenmek ve Razor Alliance'nin kaybettigi topraklari geri kazanmasinda pay sahibi olmaktir.

3-Ne yer, ne icersiniz? Nasil gecinecegim ben PVP Corp.unda?
Bilindigi üzere PVP yapmak en pahali ugrastir EVE dünyasinda, yaptiginiz harcamalari PVP de kaptiginiz lootlardan karsilamak imkansiz. Bu baglamda Corp.umuzda ve Alliance de ödüllendirme ve kayip karsilama sistemleri vardir ve cok iyi bir sekilde de islemektedir.
Gectigimiz 3 ay icerisinde PVP performanslarindan dolayi Corp olarak pilotlarimiza 15 adet PLEX ve Alliance tarafindan da 1.5 bil. hediye edilmistir. Yani sadece PVP yaparak oyun paranizi ödeyebilirsiniz.

Bu aydan itibaren genisletilmis Kayiplari Karsilama Programi ile
Corp olarak Razor ve N0 Destination Forumlarinda yayinlanan veya Jabber araciligi ile CTA yapilan Fleetlerde kaybedilen bütün BC sinifi ve Interdictor gemileri ve Fleet Scout'un kaybettigi gemiyi,
Alliance olarak da Fleet FC, Co FC, Logistic, Capital ve Commandship Kayiplari %100 karsilanmaktadir. Yani Corp ve Alliance olarak PVP yapmanin önündeki engelleri kaldiriyoruz.

4-Eee Fleet yok, bisi yok ne yapayim?
Herseyi yapmakta serbestsiniz, sizden tek istenen PVE yaparken beltte, Plexde yada gateden atlarken yakalanip patlamamaniz. Izahi nasil olursa olsun, PVE fitting ile patlayan pilotlara ilkinde uyari cezasi, 1 ay icerisinde tekrarinda ise Corptan ihrac uygulanir ve tartismaya acik degildir.

5-Niye baska pilotlarda ariyorsunuz?
Sebebi sayimizi biraz daha yukari cekip Corp bazinda yapilan Fleetlerin daha da verimli gecmesini saglamak ve daha esnek bir Corp yapisina sahip olabilmek icin.

6-Ben üretim ve mining konularda uzmanim PVP den anlamam, bende gelebilirmiyim?
Tabi ki gelebilirsiniz, PVP yi ögretiriz hatta cok kisa bir zamanda Alliance Top Killers-Scorers tabelesinde bile olabilirsiniz. bknz. Last Ottoman74
PVP nin haricinde de güvenli bölgelerde üretim ve mining yaparak Corp.a katki saglayabiliriniz.

7-Ben ISK yi cok seviyorum, sizin oralarda daha cok kazanirim. Ama arada PVP de yapar katki saglarim, geleyim mi bende??
Hayir, bu amac ile gelmek isteyenlere kapimiz kapali.

8-Ben biraz asiyim, kural falan tanimam ama Kral PVP yaparim, bende gelecegim!
Yok gelme! Bizim belli basli 4/4 luk illa uyulmasi gereken Corp kurallarimiz yok fakat huzur bozan kisileri, Team Player olmayan kisileri, Toplum kurallarina uygun davranmayan kisiler ile aramiza oldukca uzak bir mesafe koyduk.

9-Eee Corpa girdim simdi ne olacak?
Ilk olarak Trial süresinde olacaksiniz ve kendinizi kanitlamaniz istenecek normal olarak. Bu süre zarfinda önemli avantajlardan faydalanamayacaksiniz. (Mesela Corp ici Kayiplari Karsilama Programi). Bu sürenin uzunlugu sizin göstereceginiz Corpa olan katkiniz ile azalip kisalabilir. Katilimizdan sonra size Sorumlu tayin edilecek ve sorunlarinizi direk o Sorumlu araciligi ile cozebileceksiniz.
N0 Destination catisi altinca bulundugunuz sürece ilan edilen OP'lara katilinmalidir, tabi ki First RL (Gercek hayat önce gelir) sloganini da unutmadan.

Simdilik bu kadar, sorularinizi yazmaktan cekinmeyiniz.

Sevgiler, saygilar
N0 Destination
Captain Logar
Sosyal ağlarda paylaş

Mosquito said:

bayaaa casual takılıorum eğer oyunda olma süresi konusunda bir kıstas yoksa katılmak isterim. en azından oyuna girdiğimde takılacak birileri olur.

Zaman olarak bir kısıtlamamız yok genelde TR Saati ile 19.00 - 00.00 arası online oluyoruz zaten çoğumuz.Corpumuza giren kişilerden istediğimiz en önemli şey alabildiği kadar kill alması
Sosyal ağlarda paylaş

thebaltaci said:

Mosquito said:

bayaaa casual takılıorum eğer oyunda olma süresi konusunda bir kıstas yoksa katılmak isterim. en azından oyuna girdiğimde takılacak birileri olur.

Zaman olarak bir kısıtlamamız yok genelde TR Saati ile 19.00 - 00.00 arası online oluyoruz zaten çoğumuz.Corpumuza giren kişilerden istediğimiz en önemli şey alabildiği kadar kill alması

maç öncesi yorum yapan teknik direktörlerin mutlak galibiyet almak için maça çıkıyoruz demesi gibi bişi olmuş :)))
Sosyal ağlarda paylaş

08.11.2011 Tarihi itibari ile N0 Destination - Razor Alliance full memberlige kabul edilmistir.

Bu amacda bizimle aynı safda olan ve her türlü imkanlarını seferber eden butun corp arkadaslarıma tesekkuru borc bilirim..N0 Destinationun bundan sonraki hedef ve amaclarında herhangi bir sapma olmayacak ve aynen basladıgı gibi ''Just PVP,Only PVP'' parolasi ile yola devam edecegiz..

Daha öncede bahsettigimiz gibi recruitimiz bütün türk arkadaslara acik olup 'PVP' yapmak isteyenleri bekleriz..

Ceo of N0 Destination
thebaltaci
Sosyal ağlarda paylaş

DERT3 said:

uLToR said:

isteyince oluyormuş sözü tekrar gerçekleşti...:)-D

bu işte baltacı faktörü var abi. yoksa isteyince olmuyor.

baltaci faktoru demiyelim de kaliteli ve birbirine inanmış bir ekibin baltacı gazı ile hedefe ulaşması diyelim..Hayatında hic pvp yapmamıs arkadasları top killer listin tepesinde görmek gibi mesela =)

Bu amacda benimle beraber emegi gecen bütün arkadaslarıma ( Cpt.Logar , Penth3silia ,tosbikkiwi , marly Janau , lastottoman 74 ve sat komando ,basımın belası uzeyre, kıbrıslı moruk ünal abime ) ve adı aklıma gelmeyen herkese tek tek huzurlarınızda tekrar tesekkur ederim..

Ceo of N0 Destination
Sosyal ağlarda paylaş

thebaltaci said:

DERT3 said:

uLToR said:

isteyince oluyormuş sözü tekrar gerçekleşti...:)-D

bu işte baltacı faktörü var abi. yoksa isteyince olmuyor.

baltaci faktoru demiyelim de kaliteli ve birbirine inanmış bir ekibin baltacı gazı ile hedefe ulaşması diyelim..Hayatında hic pvp yapmamıs arkadasları top killer listin tepesinde görmek gibi mesela =)

Bu amacda benimle beraber emegi gecen bütün arkadaslarıma ( Cpt.Logar , Penth3silia ,tosbikkiwi , marly Janau , lastottoman 74 ve sat komando ,basımın belası uzeyre, kıbrıslı moruk ünal abime ) ve adı aklıma gelmeyen herkese tek tek huzurlarınızda tekrar tesekkur ederim..

Ceo of N0 Destination

hüso başkan döniyimmi oyuna =) özledinizmi beni
Sosyal ağlarda paylaş

Eveeet epeydir Update yapmıyorduk yeni bir update daha yapalım..
Corp üçüncü ayında doğru ilerliyor.Bir avuç dolusu türk kırıp döküyoruz ortalığı Killboard

Corpumuzun yeni web-sitesi de hizmete açıldı özellikle
DrTosun - Üzeyir kardeşime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum
merak edenler için www.nodestination.net

Yakın zamanda Corp Gelirlerini de biraz arttırınca Raimburse Sistemini ve Capital Fund Sistemini de getirmeyi planlamaktayız. Su anda alliance bazında Logistic/Command ve Capital olarak zaten bir reimbursement mevcut yararlanabilecegimiz

Hali hazırda akli basinda, PvP yapmaya hevesli arkadaşlarımızı aramızda gömeyi istiyoruz.Burdan şunada açıklık getireyim Corpun Düzenini bozacak / Carebear moduna vurup sabah aksam kendi kesesini dolduracak adam istemiyoruz.Sadece eğlencemize ortak olacak, bizimle birlikte PvP yapacak yeni Pilotları bekleriz

Saygılarımla
thebaltaci
N0 Destination Ceo
Sosyal ağlarda paylaş

thebaltaci said:

4-Eee Fleet yok, bisi yok ne yapayim?
Herseyi yapmakta serbestsiniz, sizden tek istenen PVE yaparken beltte, Plexde yada gateden atlarken yakalanip patlamamaniz. Izahi nasil olursa olsun, PVE fitting ile patlayan pilotlara ilkinde uyari cezasi, 1 ay icerisinde tekrarinda ise Corptan ihrac uygulanir ve tartismaya acik degildir.

Simdilik bu kadar, sorularinizi yazmaktan cekinmeyiniz.

Sevgiler, saygilar
N0 Destination
Captain Logar

Bazı plexlerde ufak frigate ler warp distruptor basıyorlar öyle bir durumda pat diye adamın biri girdi sisteme, sen de dist den kurtulamadan dist attı sana tepene 20 tane adam bindi. Şimdi burda adamın suçu ne_?

Hadi onu geçtim blue tackler olayı var. Adam yakaladı tepene bir ton kırmızı bindi. öyle bir durumda adam ne yapabilir overview ayarları PVP ayarı ise belte geldiğini bile göremez. Diyeceksin ki LOCAL e bakacaksın. bu 2 durumda locale bakman pek bir fayda sağlamıyor.

Bu nedenle bu iki ifade biraz ağır olmamış mı_?
Sosyal ağlarda paylaş

sorun icin tesekkurler DERT
rat yaparken Intel kanalini takip etmessen eger 20 kisilik fleet tepene biner gayet normal, Intel kanalini takip eden bu sekilde yakalanmaz.beltte rat yaparken ilk yapilacak scramber kullanan frigateleri vurmaktir, 30 san. surmez.
blue tackler icin ise yapilacak birsey yok, o killmailde gorunurse hesabi spy'dan ve corp.undan sorulur.
Sosyal ağlarda paylaş

branch da brutix ile atladım sistemde gatede inductor bubble açtı. yanında 1 rapier 1 tane loki vardı. güpe gündüz adamlar dalmadan ben gate doğru direk MWD ile yanaştım 10 saniye bekledikten sonra. kendimi öbür taraftaki Safespot a zor attım. Neresi makul bir kural bunun darejedi_? İntel kanalında da adları geçmemişti oysaki.

İntel kanalınız sağlam ise eyvallah o konuda katılıyorum size. ancak yeni yerleşilmeye çalışılan bir region da genel olarak oyuncular istasyon çevresindeki sistemlerde takılacaktır. Tek bir boş sistem bile sıkıntı olabilir.
AFK cloaker lar da başlı başına bir sıkıntı oluyor. Bu tür durumlarda uygulamanız nedir_?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...