Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 başlığı kahretsin kalın kaşlarım diye degiştirebilir artık dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 vaperon said: Muhahahah abi geyiğin dibinden kum çıkarmışsınız artık... Yazık yaw. O da insan. :D sdfsdf abi o insan tabii. bu arada başlık Jonathan Livingston olarak değişmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 90gr protein az degil mi ya? bi de ogun basına emilim limitinde yiyosun herhalde dimi? kahvaltı bos bırakıp oglen 4 tavuk gogsu aksam salata falan yapıyosan yaramaz hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 foto beni bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 dasaa adam öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 90gr protein ile sen de ölürdün abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 vurmayın öldü yazmaya gelmiştim. neyse ''Yağ yok sadece kas var'' denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 synthesizer said: 90gr protein az degil mi ya? bi de ogun basına emilim limitinde yiyosun herhalde dimi? kahvaltı bos bırakıp oglen 4 tavuk gogsu aksam salata falan yapıyosan yaramaz hani emilim limiti 30 değil. arada söyleyeyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Black_Hand said: vurmayın öldü yazmaya gelmiştim. neyse ''Yağ yok sadece kas var'' denmiş 37 cm yağ denmişti yukarıda, yağ oranı az kas yoğunluğu fazla manasında söyledim, elbette kimse 100% kas değildir. BARZO said: synthesizer said: 90gr protein az degil mi ya? bi de ogun basına emilim limitinde yiyosun herhalde dimi? kahvaltı bos bırakıp oglen 4 tavuk gogsu aksam salata falan yapıyosan yaramaz hani emilim limiti 30 değil. arada söyleyeyim dedim Öğün geçirmiyorum ve o günü protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Şöyle: Sabah yumurtalı kahvaltı, öğlen yulaf ezmesi öğleden sonrası öğle yemeği karbonhidrat ağırlıklı (makarna falan olabilir) akşamda et (beyaz veya kırmızı). Bu arada 4 tavuk göğsü fazla değil mi bana bodyhocası mide 400 gr'dan fazla etin proteğini ayrıştıramadığını söylemişti. O doğrultuda abartı ette tüketmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 onu kastediyorum ben de, bi ogunde butun gunluk ihtiyacı cıkarmak mumkun degil, 4e bolmek falan mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bi öğünde 30 dan fazla sindirilebiliyor biliyosunuz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 60 sindirebiliyo musun sen mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 şimdi öncelike şunu sorayım da sonra wot döşemiyim boş yere. whey veya amino supplement leri kullanımından bahsediyosun değil mi? eğer öyleyse katılabilirim. zaten linklediğin araştırma da bununla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 BARZO said: şimdi öncelike şunu sorayım da sonra wot döşemiyim boş yere. whey veya amino supplement leri kullanımından bahsediyosun değil mi? eğer öyleyse katılabilirim. zaten linklediğin araştırma da bununla ilgili Barzo şu yazımada yorumda bulunurmusun rica etsem. Lord_Argos said: Gelişen bölgelerim göğüsler, karın yağlanan yerler kollarım hiç yağlanmadığı için onlarda bir gelişme olmuyor... Kol hacmi için ne önerirsiniz? 1,5 aydır endurance antremanları yapıyorum 8 tekrarlı her hafta tekrar sayısını artırarak az rep çok set maksat dayanıklılık ve kasları parçalamak 2. veya 3. aydan sonra güç antremanlarına geçmeyi planlıyorum (şişirmek için ama işe yarayacağından pek emin değilim grinning smiley). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Argos bence istasyon çalışmalarına başla 30 dk yı geçmeyecek şekilde dinlenme araları max 30 sn i geçmeyecek şekilde en önemli hareketlerden oluşan bir çalışma yap. İnanılmaz etkisi oluyor bende bu hafta başladım. Mesela bak benimki böyle Önce ısınıyorum. Sonra ağırlıklar ile ısınıyorum. Squat 10 tekrar + Walking Lunges 10-15 arası adım Deadlift 5 tekrar + Plank 30 saniye Bench Press + 10 şınav Bu bir tur. 3 turu yarım saati geçmeyecek şekilde o hızda bitirmen gerek. Bu programı ben tasarladım Starting Strengthi modifiye ederek. 1 haftada inanılmaz etkisini görüyorum ama sağlam bünye lazım. Bir dene istersen. Birde ağırlıklar öyle çok düşük olmayacak mesela benim deadliftim 100 ise orada çalıştığım deadlift 80 filan. Neyse bu A antrenmanıydı. Bunu yaptıktan sonra 2 gün dinleniyorsun. En önemli kısım burası. Sonra B antrenmanına geç. O da şöyle : Squat + Walking Lunges yine Clean + Press 5 tekrar. (Hızlı hızlı yaptığın için 10 tekrarı çıkarmak çok zor buda deadlift gibi baba hareketler) Bent Over Row + Dips Tabiki bunuda yarım saatte bitirmen gerek. Bu antrenman sistemi zor ama inanılmaz zevkli. Adamı hayvanlaştırıyor. Bu bodyciler hormon iğnesi birşeyler alıyorlar ya onla aynı etkiyi yapar bence ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Arkadaşlar adonis kasımın ağırlık merkezi 1.6 mm sağa kaydı?? NAPICAM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Benim programda full dumbell programıydı aynı şekilde streching ile başlıyordum ama senin ki de ilgimi çekti. Halter bende yok sadece 20 kg lık (3+3 kg lık daha ağırlıkları vardı çıkardım) dumbell var onunla çalışıyorum tüm hareketleri ama deadlift için 80 kg şart dersen halter bulmam lazım biryerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Lord_Argos kol hacmi için ne önerdiğimi sormuşsun. Öncelikle ben kol hacmine yönelik çalışmayı tavsiye etmem. Ama önereceğim şeyleri yaptığında kol hacmi yanında bonus geliyor zaten. Chin up ve dips hareketlerinde güçlen. Chin up ta beline ağırlık bağlayıp 4-5 set yaptığın zaman hem kolların hem kanatların gayet güzel gelişmiş olacak. Aynısı dips için de geçerli(göğüs, arka kol). Ama dips te baya ağırlık takman lazım. Zaten ağırlıksız 4x20 falan yapıyo olman lazım. Bu hareketlerde kendi ağırlığın + 20 kiloya çıkmaya çalış = kol. Kol senin için çok önemliyse 1 veya maximum 2 hareket yap kolları izole olarak çalıştıran. 2 yapmanı hiç tavsiye etmem ama kol manyakları 1 kol hareketi yapınca rahatsız oluyor. Chin up bittikten sonra curl, dips bittikten ten sonra badicilerin alna press diye tabir ettiği triceps hareketi yaparsın. Asıl önem verdiğin ana hareketler olsun. Bir de unutmadan, adam gibi bi salona yazıl evde olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Soris squattan sonra 30 sn dinlenip lunge mı doğru mu anlamışım? Yazdığın program fena diil. Pek güce yönelik diil baya endurance istiyor baya da zor, herkes yapamaz bunu. Vücudu şekle sokar ama ona laf yok. Biraz çekme eksiği var mesela barfiks eklenebilir bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Evet doğru anlamışsın. İlk turda çok dinlenme gereksinimim olmuyor ama 2 de ve 3 de özellikle çok zorluyor işte o zamanlarda en güzeli :) Birde Chin up için gerekli materyal yok fitness da olanlarıda dengeyi sağlayamıyor. 105 kg olduğum için :) Güçlendiğim zaman onlarıda ekleyeceğim. Uyguladığım program çok iyi ama dediğin gibi bir o kadarda zor. Ama çok da zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 abartmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar