Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 4 gündür 1 tane düzgün rüyam yok gayet normal şekilde uyuyorum hep kabus bi gün asansörden düşüyorum sonra çıkıyorum asansörden minik bir demir delikten geçiyorum asansörün biri inerken üstüme...Bi gün bisküvi adamlar kovalıyor sürekli böyle şeyler... Nedir bu ama gerçek olay şu... 3 gündür her uyandıgımda vicudumun bi yerinde bi çizik var mutlaka...[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 havaLar baya bi soğudu , kıçının açıkta kaLmamasına özen göstermeLisin :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ciddi bişeyi bozmakta üstüne yok bagzı patilerin :lol:[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bahsettiğin " bagzı " patiLerin içinde ataLarımız da oLabiLir mi ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Bugünlerde belli bir sıkıntın var mı? Birde yatarken banyo yapıp uyu belki rahatlatır sıcak bir banyo, rahat uyursun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hep öyle yatıyorum ztn bilmiyorum valla bi de dedigim gibi vucudumda kesikler war 2 tane şimdilik her gün oluyor... ???[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Yatmadan önce oluyordur onlar farkında olmuyorsundur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hava soğudu gerçekten belki açıkta kalınca vücudun sana kapa üstümü demek için kabuslar gösterip seni uyandırmaya çalışıyordur filan argh coştum :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ya şöle diyim. Korku filmi izledigim geceler yatmadan once dıyom Aha yandık bu gece ruyamıza gırecek bın bır turlu kabuslar. Ertesi gun bı uyanıyom tek bır ruyamı bıle hatırlamıyorum. Yani belkı gormusumdur ama hatırlamıyorum. Buda deliksiz uyumusum derler ya onun gıbı, Çok daha rahat uyumus oluyorum korku fılmı ızledıgım geceler yanı oyle dıyım. BEndemı bı terslık var lan yoksa :) Misal dun gece The Ring izleyip yattım bi mok olmadı :-) Ama korku fılmı ızlemeyıp ne bılım oyle sıradan bı gece uyudugum zaman. Sacma sacma seyler hatırlıyorum kalktıgıdma kabus anlamsızlıklar vs vs. Evet ters adamım.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 mutasyon geçiriyorsun :-p $aka bı yana yatagında ekmek kırıntısı olup olmadıgınada dikkat et derim.ztn yazılanları dikkate alırsın buyuk ihtimal bu sorunu atlatırsın.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? [Bu mesaj Pyr0 tarafından 06 Ekim 2004 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Pyr0 tarafından 06 Ekim 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ekmek kırıgı nedır ya ekmek kırıntısımı? Ne alaka ki?[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 kesik olayı süperdir:P gece yatarsın yatağın yanında sürtebiliceğin bir yere elini atarsın cart diye keser sonra sabah kalkarsın allaaah karabasan kesmiş:) ya ben şöyle düşünüyor nası uyurken yanımnızda konuşanlar uykumuza giriyorsa (oluyor ya hani saat çalar sen o sırada teknede görüyorsundur tekne motoru sanıyorsun gibi saçma sapan) aynı şekilde uyurken bi yeriniz acıyınca aynı şekilde uykun kabusa dönüşüyor bence çünkü ben uyurken defalarca kafayı yatağa çarptım ve her çarpışımda bi silah tarafından vurulmama denk oluyordu:) ilginçtirki kafayı vurmamdan önce silahın bana doğrultulduğunu görüyordum ve ateş edince kafamı vuruyordum peki rüya kafamı vurucağımı nasıl önceden anlayıp bana silah doğrultuyor? esası kafanı çarpmadan önce birşey olmuyor çarptığın an vurulduğunu yazıyor ve aynı şekilde rüya geçmişinide yazıyor yani şuan yaptıklarımız nasıl 1 saniye sonra daha önce yapmıştık oluyorsa rüyada yaptıklarımız aynı şekilde yapmadığımız halde geçmişimizde yapmışız gibi yazılabiliyor bence[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 @black dmc: yanlı$ yazmı$ım düzelttim. ben çok duydum ama ne alaka dersen onu çok bilmiyorum.sadece rahatsız eder kabus görmene neden olabilir flm demi$ti bi kaç ki$i.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? [Bu mesaj Pyr0 tarafından 06 Ekim 2004 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 sen inanma öle herkese :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar