Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terran Tankları..

-Cleglaw-

Öne çıkan mesajlar

said:
Mike, 13 Eylül 2004 23:09 tarihinde demiş ki:
protoss dragon otesi yok =) veya scout lar cuf cuf =D

dragon yanlız lol
tank cidden defansif açıdan süper bir ünite saldırıdada süper ama biraz micro istiyor malum üstlerine gelen 317238123 tane zergling bela oluyor bazen :)[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Tanklar tatli unitelerderdir ama ben fire bat asıgı oldugum icin ve sevigli batlarım hem havaya dalamakdıklarından hemde uzaklasıp tanklar tarafındna topa tutulduklarından cliff dısında tercıf etmıyorum. Zerge karsı her zaman her yerde bat+medic yakar rakıbın canını. Ustelık beklemeyıcegı ıcınb u durumu hazımete ugrar sasırır bom bom bakar, bu harıtada kosturup basamadıgınız marineleri arar. Tavsiyen bu veletlerin ustunde wrath veya valkry ucurun mineral gas coksa aksi taktirde Goliath dedigimizde zerglinge mama olan bi unite.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

Bat da benim aşık olduğum ünitedir(Bakınız Medicgs deki nick) ama zergling dışında pek öldürmede başarılı değil. Tank savunmada iyidir yanına goliath koyarsan ayrıcana cliffli mevzilerde düşmanı deli etmek için birebirdir. (Bakınız lost temple üst soldaki minik ada düşman işçilerini öldürebilcek mevziye sahip olursunuz) Gerçi tank yerine toss reaver daha zevkli ve daha iyi ama hep gözünüzün önünde olması lazım velakin mermisi bitiyor ayrıca cliff yapamıyor. Yani kısaca reaver= saldırı tank= savunma.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

firebat zealotlara karsida gayet etkilidir . hatta genis splash damage i sayesinde tum melee unitelere karsi iyidir . tabii oyunda fazla melee unit olmamasi bunu buyuk bir arti olarak gormemizi engelliyor ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

cuce nette ararsan belki bulabilirsin, pvt'de böyle fantastik oynanmış oyunlar var. terran acaip ezber oynuyor ve vulture-tank gidiyor klasik, protoss da adeta bir dark archon - dark templar ordusu yaparak karsı koyuyor. dark archonlar tabii ki tankları almak icin. ehoe bir süre sonra dark archon - dark templar - tank üçlüsü oluyor protossun elinde. sonra bir "yeaahhh dedim abiiicim.." diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 22 Eylül 2004 01:12 tarihinde demiş ki:
biz multi kapışırken sc (lan kapışırdık) her tarafı tankla donatıp yanına 3 marine 2 healer koyuyorduk kimse geçemiyordu ordan

Evet bi sabanda bana ayni taktigi yapmaya calismisti (TvT) uzayan bi oyunda, ölümsüz bir defans kurmustu, ne havadan ne karadan yaklasilmiyordu, adam resmen 200 unitelik defans kurmus, ne ararsan vardi, bunker + tank + goliath + science vessel vs vs ... 5 koldan ayni anda nu-nu-nu-nu-nuclear launch detected sesini duyunca iflahi kesilmisti adamin en sonunda... gerci 2 tanesi düsmüstü nukelerin ama yetti, acilan kollardan iceri akmistim, defansin sonu yok eninde sonunda yenilirsin hic sansin yok yani...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ben 5-6 tank yanına bi unite marin, detectorden (adını unuttum) 1-2 tane, 2 goliat 2 medic koyuyorum kimse gecemiyo yani kasar gecmek (tabii bilgisayar için) tabi high templarlardan kacınmak zor oluyo ama[signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

[Bu mesaj Wordellion tarafından 05 Ekim 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...