cetintas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 evet, tank yürümeyince rahat edemiyoruz. birilerinin bütün camilere özel ses sistemleri taktırıp 10 sene önceye göre ezan sesini 10 kat fazla bağırttırması,devlet dairelerinin hepsininbaşına bir adet ağlakzade müridi yerleştirilmesi,medyanın tamamen yavşak-yalaka-yandaşlardan oluşması,muhalif seslerin mümkün olduğunca seslerinin kısılması nasıl birilerini rahat ettiriyorsa biz de böyle rahatlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bunlar faşist uygulamalar belirttiğim gibi, rusya zaten acayip bir ülke, demokrasi örneği olarak getirmeyin şuraya. uçakların gösteri yapmasıyla, şehrin caddelerinde tank gezdirmeyi aynı şey diye düşünüyorsanız onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 cetintas said: evet, tank yürümeyince rahat edemiyoruz. birilerinin bütün camilere özel ses sistemleri taktırıp 10 sene önceye göre ezan sesini 10 kat fazla okutturması,devlet dairelerinin hepsininbaşına bir adet ağlakzade müridi yerleştirilmesi,medyanın tamamen yavşak-yalaka-yandaşlardan oluşması,muhalif seslerin mümkün olduğunca seslerinin kısılması nasıl birilerini rahat ettiriyorsa biz de böyle rahatlıyoruz. hepsi bir biriyle alakalı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bana kalırsa asker şehre bile girmesin,şehirlerin yakınlarına askeri üstler kurulmasın,zorunlu askerlik denen sacmalık kaldırılsın,militarist degilim. fakat ülkenin bagımsızlık gününde yapılan askeri törenlere de bu tarz seyler ancak 3. dünya ülkelerinde olur demek garip,aldım koydum kızılmeydanda yuruyen binlerce askeri "eee putin zaten diktatör oglm" oldu,amerikan savas ucaklarını koydum,3 tane savas ucagı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 la havle. savaş uçağı dediğin türk yıldızları gibi gösteri uçağı değil mi? gören de hava kuvvetleri tüm uçaklarıyla geçiş yaptı sanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 he canım, hepsi birbiriyle alakalı. ben değil demedim ki zaten. tank her zaman fetogillerin öcüsü olmuş. fetogillerin öcüsüne karşı imamlar ne kadar çok bağırırsa, bu bağırtı ne kadar çok halka duyurulursa,devlet daireleri ne kadar çok ağlakzade yandaşlarına teslim edilirse o kadar tamam inşallah... ya adamın filmini yaptılar, bütün feto yurtlarını otobüsle sinemalara taşıdılar,yine de ilgi görmedi film. şimdi de çizgi filmini yapmışlar, elin delisini din alimi diye yutturmuşlar yandaşlara...da...ulan bize nasıl yutturacaksınız?yer miyiz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 yapsınlar sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ahmedinejad said: la havle. savaş uçağı dediğin türk yıldızları gibi gösteri uçağı değil mi? gören de hava kuvvetleri tüm uçaklarıyla geçiş yaptı sanır. tanklar ralli yapsa uycak sana o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 böyle düşünüyorum. sana ne? not: ülen napolyon, demokrasicilik bile oynayamıyorsun.demokrat rolünü yüzüne gözüne bulaştırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 sen ne terbiyesiz bi adamsın yav. seninle aynı görüşte bile olsam şu fitneci tarzından dolayı ağzımı bile açmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 napolyonla çetintaş kavgaya başladıysa durulmaz daha burda. nutella konuşuruz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 askeri tü kaka edenler askere iş düştüğünde ve o lime lime edilen kurum işi yapamayınca duvara kafaları mı vurular, kürt saidin ruhunu mu çağırılar, yoksa ağlakzade hocanın kasetlerini izleyip birlikte ağlarlar mı, bilemiyorum? ama koşa koşa, bağıra bağıra gidiyoruz uçuruma. iyi günlerimiz bunlar daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bana askeri savunduruyorsunuz ya ne diyeyim ; kimi savas ucagından korkar rahatsız olur,kimisi tanktan huylanır,bunu tartışcak degilim,demek istedigim bu tarz seyler her ülkede olur ve tankmış ucakmıs cok da fark etmez aslında,bunların arasında daglar kadar fark var diyen haksızdır,2 si de insanları öldürmek üzere yapılmış şeyler.benim dedigim şey bu gibi törenler / geçitler her ülkede olur tören için tank yürütmekle 28 şubatta yürüyen tankların insanlarda aynı korkuyu / dusunceyi yaratcagını sanmayın,kimse ayılıp bayılmıyor ah tanklar yürüseydi diye,eleştirimiz hükümetin başındaki partinin depremi bahane edip devlet olarak bu önemli günü es gecmesi,bu konu hakkında dicek daha fazla bir şeyim yok iyi tartışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 adamlar halkın vergisiyle tank yürütüyo onlara alkışlıyosun, bağımsız filmlere aklınca laf sokuyosun. insan utanır şunları söylerken. dediğin film ne onu bile bilmiyorum ama sanane yani isteyen istediğine gitsin allam yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 iki video koydunuz yine kaynadı bu olay wait! Sleeep said: ben depremde cumhuriyetin bayram havasında kutlanmasına karşıyım hükümetin kararı doğrudur diyen bir grup insan var ok olabilir yani herkesin görüşü farklı yapcak bişi yok ama bu görüşteki insanlara şunu sormak istiyorum samimi olarak cevaplarlarsa sevinirim atlanmış çünkü kaç sayfa önce görmemezlikten falan gelinmiş sanırım http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=289106&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook bu haberdeki aslında eğlence değil de birlik beraberlik havasında kutlanması gereken cumhuriyet bayramı törenlerini iptal edip direk şen şakrak eğlence göbek atılan düğüne nasıl katılırsın düğünlerden biri de bakanın çocuklarından birinin yani depremde eğlenilmez diyorsan samimi şekilde düğününü de ertelesene 1 hafta kardeşim ayrıca katılma böyle aktiviteler tut yasını git van da milletle konuş dertlerini dinle diyelim adam samimi haklı beyler bize ters düşüyor görüşü ama dediğini de adam gibi yapıyor desek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Bir reklam: - "Fiyonk makarna güzeldir,düdük makarna da güzeldir;fiyonk bir düdük müdür?" önermesinin gizli öznesi nedir? - Tat Ketçap. -Değil mi ya? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Her iki tarafında allah belasını versin bi rahat bırakmadınız gitti bu halkı. Bu halk vergi vermese aç köpekler gibi kalırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Napolyonn said: sen ne terbiyesiz bi adamsın yav. seninle aynı görüşte bile olsam şu fitneci tarzından dolayı ağzımı bile açmazdım. şu adam mesaj attıkça napolyon'un ruhu can çekişiyor anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 evet öyle neext. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 okumadım önceki sayfaları, söylendi mi bilmiyorum... 1937 yılında doktoru Atatürk'e "paşam rahatsızlığınız ciddi törenlere katılmayın" telkininde bulunur. Atatürk ise "hayır halkın morali bozulur, gidip moral vermem gerek" der. Malumunuz 1 sene sonrada vefat eder. cumhuriyet bayramı demek göbek atmak, ohh vur patlasın çal oynasın demek değildir cumhuriyet kutlamaları; vefat etmiş, yaşayan ve doğacak tüm türk vatandaşlarının şuan ki şartlarımıza şükranı, geçmişte yaşadıklarımıza ders ve şehitlerimize saygısı demektir. kutlama iptal edilebilirdi ama tören ve resepsiyon mutlaka olmalıydı. Şapka takmaktan utanan zihniyet ile içinde cumhuriyet geçen bir organizasyonun içinde bulunmak istemeyen zihniyet aynı zihniyettir. Cumhurun başındakiler iki eli kanda olsa, yer ile gök birleşse, karalar deniz, denizler kara da olsa bu resepsiyonda yerini almalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Napolyonn said: sen ne terbiyesiz bi adamsın yav. seninle aynı görüşte bile olsam şu fitneci tarzından dolayı ağzımı bile açmazdım. lan ben bunu şimdi gördüm. komedi filmi çeksem sana teklif getirirdim napo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 RRa said: okumadım önceki sayfaları, söylendi mi bilmiyorum... 1937 yılında doktoru Atatürk'e "paşam rahatsızlığınız ciddi törenlere katılmayın" telkininde bulunur. Atatürk ise "hayır halkın morali bozulur, gidip moral vermem gerek" der. Malumunuz 1 sene sonrada vefat eder. cumhuriyet bayramı demek göbek atmak, ohh vur patlasın çal oynasın demek değildir cumhuriyet kutlamaları; vefat etmiş, yaşayan ve doğacak tüm türk vatandaşlarının şuan ki şartlarımıza şükranı, geçmişte yaşadıklarımıza ders ve şehitlerimize saygısı demektir. kutlama iptal edilebilirdi ama tören ve resepsiyon mutlaka olmalıydı. Şapka takmaktan utanan zihniyet ile içinde cumhuriyet geçen bir organizasyonun içinde bulunmak istemeyen zihniyet aynı zihniyettir. Cumhurun başındakiler iki eli kanda olsa, yer ile gök birleşse, karalar deniz, denizler kara da olsa bu resepsiyonda yerini almalı. ulan hep şakirtler birbirlerine artı rep verecek değil ya. ben sana artı 1000 rep verdim dostum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 eyvallah kardeşim ibretlik paylaşım verdim $ukunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 o zaman naapıyoruz? hep beraber bu geleneği başlatan ecevit'e beddua ediyoruz. /edit: aynı anlama gelen başka kelime kullanalım insanlar gücenmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar