Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Oyuna tat veren tuz veren, Saavaşcı Ruhtur. bu yeni nesil içinde bitek Bisuda var o. onun dısındakiler gelmese bile olur. bi kalite arttışı sağlamazlar.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ahmedinejad said: çağ falan atlatacaklarına inanmıyorum ben de. oyun apm oyunu değil macro/micro uyumu ve rakibe doğru tepkileri vermek üzerine gelişiyor. ha ama heyecanı artıracakları kesin.İşte o konuları çok çok daha iyi yapan oyuncular bunlar. Önceden de söylediğim gibi Flash, Jaedong, Bisu gibi isimler APM'leri yüksek olduğu için sıyrılmıyorlardı BW'de, o seviyedeki herkesin APM'i 300'dü zaten. SC2'de hala önemini koruyan, hatta önemi artan faktörler yüzünden sıyrılıyorlardı. O yüzden SC2'ye geçince de büyük farklılık yaratacaklardır.
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Şu an oynayan proların nerdeyse tamamına yakını deadball yapmayı fazlası ile seviyor. Flash tarzı oyuncular sc2'ye gelirse, bu tarz oyunculardan çok ama çok ender görürüz bu tarz bütün orduyu bir arada tutma olaylarını. Flash, hangi ırkı oynarsa oynasın, haritanın 10 farklı yerinde combat döndürmeye meraklı (ve abartı başarılı) bir adam olarak sc2'ye yepyeni bir hava katacaktır.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 mma çok iyi yapıyor o 10 tane ayrı combat işini. herif drop manyağı yapıyor karşıdakini.
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Çok ender yapıyor ama ve yapınca karşısındaki nasıl maymuna dönüyor görüyoruz. Drop olsun olmasın fark etmez, ordusunu 5-6 parça şeklinde gezdirip her an her yere saldıran bir oyun tarzını, nerdeyse her oyunda yapacak adamlardan bahsediyoruz burda.
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 abi sonuna kadar katılıyorum zaten bunları inkar eden pek bi kitle mevcut degil.sorun şu ki konuyu bi şekilde sc2 sux a getirmek baydı.
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 sc2 hakikaten beyin oyunu olmuş. Mesala ladderdaki pvplerin %99'u hardcore 4gate yapıyor. Burdan tüme varmım yapıyorum ve bütün herkes'in iqsünü 150 çıkarıyorum. Birtek benimki 90. Hep sentry basim ne bilim stargate atim felan 4gate yapmiyim diyorum hep yeniliyorum. Hele taldarim diye bir map koymuşlar pvpde 4 gate yapmayanı eşşek sudan gelinceye kadar dövüyolar. Eniyi pylon gizleyen oyunu kazanıyor. Pylon arama tarama çalışmalarında hep fail oluyorum biyerden zealar akıyo. Adamlarda iq var yaw bizde yokki :(
Spin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 _Spartacus_ said: SC2 BW'ye yakışır bir devam oyunu olduğunu ve harika maçlar çıkarma potansiyeli olduğunu daha birinci yılın sonunda defalarca kanıtladı. BW elitizmi ancak abzürd şeyler söylemeye neden oluyor. This.
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 beklicez görücez bakalım ak g.t kara g.t ortaya cıkacak
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Memphis said: beklicez görücez bakalım ak g.t kara g.t ortaya cıkacak
tunca Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=O0mdkAFfCkA aria effort olabilir diolar
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 tunca said: http://www.youtube.com/watch?v=O0mdkAFfCkA aria effort olabilir diolar Şu maçı huk'ın streaminde canlı izledim ve dün sabaha karşı da Day9 bu maçı yorumladı.Aria'nın gold seviyesinin yapmadığı o kadar çok tech hatası var ki o maçta.Mapte kaynak bırakmayan aria gelişi güzel yaptığı harcamalar ile yenildi.Yani tamamen kendi salaklığı yüzünden...
tunca Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FxzUWXO28dE&feature=related
Seele Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 hepsi nada/boxer gibi olacak silinip gidecekler.
huun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 gosuların şu bw videolarını izlerken sadece izliyor musunuz yoksa adamların tıklarına, mekaniklere dikkat ediyor musunuz? tuncanın verdiği jaedong maçını izledim şimdi. bu adamın sc2 de başarısız olması artık bıkması, doyması ve oyunu ciddiye almaması ile mümkün. adamın 10 dakika boyunca her bir overlordu sağa sola çekişinde bile bir amaç var.4 tane falan shuttle avladı scourgelarla, her birinde shuttle görüldüğü 2 saniye içinde scourgelar sağ tık komutu almış oluyor. bu ayarda adamları ben görmedim sc2'de. son 2 ayda falan çıktıysa birileri bilmem.
Seele Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 sen bu adamlarin basarili olacagina ve oyunu baska bir konuma getiricegine inaniyorsun öylemi.
huun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 kalıbımı basar, altına imza atarım. 13 senedir bu oyunu oynuyor ve izliyorum. açık konuşayım, büyük turnuvalarda izlediğiniz nestea, mc, tlo, ra vs vs vs ne geçmişte ne de şu an bu adamların yakınlarında bir yerlerde bile değiller. ha başarılı olurlar mı? oyuncu bazında şu başarılı olur, bu başarılı olur diyemem; ama bw takımları sc2 ye asılıyoruz tam vakit derlerse, şu ana kadar gördüklerinizi unutursunuz zaten yarım sezonda :D
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Büyük hayal kırıklığına uğraacaksın huun. Çünkü bu oyunun mekanikleri ve sınırları flashtan en fazla bir demuslim çıkarır ötesinede gidemez. Hatta bak sonra boxer gibi grupları 0-6 ile felan bitirirse hiç şaşırmam.
LM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ya bu huun hakatten keko ya, nelere inandırmış kendini aman allahım
Uliking Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Huun haklı valla yaptığınız fakir edebiyatı starcraft'ta hiç inject kaçırmayan mükemmel overlord spread'le tüm haritayı creep'le alan sürekli tech switch'lerle rakiplerini manyak eden Z daha göremedik daha geçen gün stream'de Effort oynadı galiba Huk'la ya da Effort olduğu zannedilen biri Huk'ı madara etti mekanikleriyle 370 apm 280 eapm ararsanız bulursunuz Aria vs Huk rep'i diye ki maçın sonunda Huk'ın yenmesine rağmen sadece mekanikleri iyi bir oyuncu bile şu anda dünyanın en iyi 2-3 protoss'undan birini bu hale sokabiliyorsa mükemmele yakın oynayan bw oyuncularının oyunun ne kadar değiştirebileceğini düşünemiyorsunuz. Sonuçta şu anda Sc2'yi en iyi oynuyor diye kabul ettiğimiz Mvp bile Bw'den switch eden zamanının en iyi Bw oyuncularından (Yani Sc2'ye geçenler arasında en iyi anlamında.) Edit: Aria maçı daha önce verilmiş reddit'te de çok tartışıldı bw prosu olduğu ile ilgili birkaç iddia var merak eden varsa yazarım evet tech switch'lerde hataları olsa da Pov'undan izlerseniz rep'te mekanikleri mükemmel ve haritada hiçbir şey kaçırmıyor çok vs.
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 o adamlar mekanikleri iyi diye mi yeniyor sanıyorsunuz hala sc2de ? :D oyunda iyi oyuncu her zaman kazanamıyor işte, kötü oyuncu iyi oyuncuya karşı bi şekilde ufaktan öne geçerse maçı kazanabiliyor...türklerin "pro gamer" denen adamlardan çatır çatır maç koparmaları da bundan geliyor...
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 faturayı ödemeyi gectim adam cocuğuna ailesine progamerlıktan akzandığı parayla bakıyı, siz hala öle progamermı olur derdindesiniz.
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 İyi bw oyuncusu mükemmel ötesi sc2 oyuncusu olur mantığı bana kobe bryant'tan çok iyi santrafor olur teorisi gibi geliyor. Zamanında mj'de beyzbola sarmıştı sonra tekrar geri dönüş yaptı. 2 farklı oyun 2farklı dinamik farklı üniteler farklı bir oynanış tarzı.
Öne çıkan mesajlar