Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Evet bugün arkadaşıma gitmiştim yani apt. içinde 5. kattaydım aşağı iniyordum daha sonra eşofman vardı altımda merdivenin sağındaydım cebimde ordaydı hoplaya zıplaya inerken cebim hemen 5. kattayken fırladı böyle merdivenlerde birçok kez döndü hızla sonra bana birbakış fırlatmış gibi ilk olarak biryere şarptı sonra herparşası fırladı daha sonra zeminin altındaki bodrumda dogru bir kaç parça gitti.. Hızla indim indim ilk vurduğu yerde telefonun hemen hemen tüm parçaları taş gibi duruyordu kırık yoktu birşey yoktu taş gibiydi daha sonra aşağıya indim birkaç şey eksikti aşağıdanda 2 parçayı aldım hatta 1 daha sonra taktım çalıştı.. Off allahım dikkatli olun diyorum.. Bu bana nokia nın gücünü kanıtladı :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 bizim kat araları geniştir :( ayrıca buda betona düştü herkatta :( neyse ohh tanrım :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ayrıcalık değil bal denir ona bence :)[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 düşerken soğuk terler boşalmıştır öle heycanlı anlatmışsınki (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 8. kat... beton... discman... sağlam... Aboww.. Benim Kawai 1 metreden çime düşse kırılır yahu. :p[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 evet gidiyordum kalpten o cebi aldırana kadar zaten o kadar şey yapmıştımki off :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elming Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 sony discman im okulun 3.katından aşşa düştü c4 le patlatsam o kadar dağılmazdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 sony nin kanatlı modelinin olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum :) 8. kattan ne atarsan at kırılır discman cep tel comp.[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ehuehu :) denesemmi :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ehuhu benimde öyle sayılır sadece kapağı batarya falan çıkmış o da olur herhalde.. :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 benim telefon (takoz aka 5110) lunaparkta ahtapotta giderken düşmüştü.. ama yere çok uzak diildi allahtan.. pildi mildi dağıldı ama çalışmıştı yine de.. ayrıca 8.kattan discman nası daalmıyo ya?[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 vallahi yine şükür olsun benimkine parlıyor şimdi :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Heheh bu disc man Neo ve Smith in gözlükler gibi (: Herifin suratına indiriyolar gözlük yerinde (: Spec dediğin doğru Ray-Ban sanirim reklamındada bumerang gibi atiyodu hop geri geliyodu bişey yoktu (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ehuehu :) bende acaba diskmanimi denemeden geçirsemmi :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Ray-Ban reklamında o adamın gözlüğü yakalama sahnesi süper. Kamera bir an dalışa geçiyor böyle. Etkileyici.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ha anladım evet param falan hani tv programı yaparsam birgün o zmn deneriz..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Kalite[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ehue tabi doğru diyorsun şimdi mesela alcatel düşseydi 1000 parça :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 bal :D benim sony walkman cebimden düstü 3 e ayrildi ehue [Bu mesaj daverc tarafından 22 May 2003 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 efm bal mı isterseniz vereyim hanzer balımıdr ne ondan vardı ya?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 a1018 var bende cop niyetine kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ha biliyorum benim kuzeniminde yazlıktan 4. kattan falan düşmüş bişi olmamış onlarda sağlam :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 eet :) bakalım şimdi sırada ne var :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 En saglam telefonlar ericsson du sonyle birlestikten sonraki halini bilmiorum ama nokiaya gore coook daha saglamdi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 benim de eski gözlük bi cinsti.. top oynarken (gözlüksüz pek oynayamam) bissürü penaltıydı şuttu muttu geldi suratıma 1-2 çizik oldu camda.. bigün kafa vurdum topa gözlük yere düştü bi sekti ortadan 2ye ayrıldı..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar