DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Sanırım 3-4 yıldır kasanın yan kapağını kullanmıyorum, utanmasam kasayı da kullanmıcam zaten. oda cadde üstü olduğu için bol toz çekiyor. yan kapağı kapatsam kasanın içi daha sıcak olur mu? yoksa soğutma daha mı iyi olur?
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Kaliteli bir kasan varsa kapağını kapatınca soğutması daha iyi olur. Ama ucuz kasalarda hiç bir şey farketmiyor. Cpu sıcaklık ölçen bir programla kendin bak direk.
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Eğer kasa üzerinde emme(içeri üfleyen) ve egsoz(dışarı üfleyen) fanların varsa tabiki faydası olur. Bu şekilde doğal bir akış olulturmuş olursun
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ragnar'ın dediğinden. şu hava akışını gerçekleştirmesi lazım: eğer kasa kapağı açıksa fanlardan gelen serin hava dağılcak ve donanım parçalarına ulaşmayacaktır. en etkili soğutma yöntemi kasanın kapağını kapalı tutmak, hatta kapağa ek bir soğutucu fan taktırmak olacaktır.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 valla kapakta ve kasanın üstünde boşluk yok hiç, ama 2 gündür dediğiniz gibi kapağı taktım ve sanırım 1 derece falan düştü ortalama sıcaklık. tabii ağır yük altındayken bakmadım ama ısınma sorunu yok zaten 40 derecelerde sistem hep, bf3 açıkken 50 dereceyi görmedi hatta. bir ara oc yapıp peak sıcaklıkları ölçmem lazım.
Öne çıkan mesajlar