Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Çöl Olmasın! [Seninde yapacağın birşey olmalı!]

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

kavel in mantıklı konuşması ve halfmuminin bu savaşı yeterince sevindirdi beni.
şu anda mali krizde olmama rağmen 2.500.000 tl nin hiç bir turkcell telsim avea abonesine koymayacağı düşüncesindeyim.
güncelledim:)[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors

AR-GE (araştırma geliştirme)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Hep destek tam destek.
Bende birşeyler yaptım ama halen yapabileceğim birşeyler var sanırım...
Herkesinde kendine bu soruyu sorması lazım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

Babam subay oluca bide ustune tayin falan derken türkiye'nin yarısından çoğunu gezdik ve yeşili ve doğayı seven bir aile olduğumuz için gittimiz her yerde binlerce fidan diktirdik :) . Bu topic 'i sonuna kadar destekliyorum . Bu arada eski anılarımıda tazelememe yardımcı oldunuz . tekrar teşekkürler...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 25 Eylül 2004 05:14 tarihinde demiş ki:
Chem doğruluk payı aradım ama bulma yüzdem oldukca düşük...
3er 3er ekilmesi gibi bir şey yok,zira TEK ekiliyor. Sen dünya üzerinde hangi tohumun 3lü ekildiğini gördün? :)
Üstünü örtmeden diktiğini hesaplayacak olayım,o zaman her meşe ağacının etrafında meşe ağacı biterdi yere düşen palamutlardan ardı arkası kesilmeden...
üstünü örtmeden çimlenmeside oluşmuyor,hayır,şimdi buradan alıp uygulamak isteyen arkadaşlar olur yanlış bilgi olmasın öyle...
"Kesin çıkma" durumu yok! Tohumların %75 i fire veriliyor her durumda.Hayvan yiyebiliyor,su almadan gidebiliyor..Çeşitli sebeblerle...
Sadece %25 i yaşıyor ihtimallerde.

halfmumi biraz geç gördüm ama
tohumun yeri bozulmazsa ve dış etken etkilemesse çıkmama düşük bi şans
yani hayvanatlar su mu etkilemesse çıkıyor
çünkü tohumlar her seferinde yüzlerce halde yere dökülüyor ve çok azı kuşlar hayvanatlar tarafından yenmiyor ve o kalanlarda çıkıyor yani 100 tohumun 1 i tutuyor hayvanatlar yüzünden
ama dış etken olmasa çok büyük bi yüzde ile çıkıyor
dış etkenleri vuralım:P[signature][hline]mıhıhı kedi
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptım bağışımı. Benimde bir ağacım olacak inşallah. Gerçi benim bahçemde 11 dene meyva ağacım var, hepsini tek tek ben diktim, suladım. Tam 9 senelik oldular.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...