Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

practice partner başlığı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam arkadaşlar,

team liquid'de böyle bi thread var, biz de kendi çapımızda başlatsak mı? insanlar lig durumlarını, antreman yapmak istedikleri match-upları falan yazabilirler, bi de işte karakter kodunu falan yazarlar, ortam şenlenir vs vs practice partner olayı epey faydalı bence. ne diyonuz?
Mesaj tarihi:
Güzel fikir bence de yani o kadar çok kişi miyiz bilmiyorum hani buradan biri tanışsa yeni oyuncular çıksa hoş olurdu da zaten adam akıllı oynayan Türklerin çoğu Tur-1'de ben her girdiğime 1v1 yazıyorum da arada sırada cevap veren oluyor :D sonuçta custom atmak ladder atmaktan genelde çok daha zevkli saçma sapan cheese falan çok yok vs.
Mesaj tarihi:
tek mantıklı cevap "gerenk yok, TUR-1'den falan buluyoz, burda çok kişi yok zaten" diye işaretledim tek benim oyum varmış :D en üstteki oyuncular zaten birbirinin f listinde oyun atabilecekleri 1-2 z 1-2 p 1-2 t anca var, orta seviye düşük seviyedekilerin ise çoğu paticiği bilmiyor, onlar için kanaldan anlık bulmak çok daha iyi. keşke 20 tane high masterımız olsa da adam gibi kasabilsek aramızda
  • Yeni Oluştur...