Sinank Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Biliyorum Rome hakkında topik var ama böyle yazmayı uygun gördüm. Bence grafik ve ses dışında mediavel rules diyorum Bir kere savaş sisteminde çok fark yok Ama strateji haritası çok kötü kafayı yiyom Birde türklerle terör estirdiğim günler aklıma geliyor *!Mediavel cd'sini arar* *!Bulur* *!Yüklemeye başlar*[signature][hline]-Teker teker gelin -Yok ya biz o kadar enayimiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Sende..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 kimse de değil...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 hay explorre göçünce gitti yazdıklarım.. özet olarak sorun sende, tanıdığım bir psikolog olsaydı önerebilirdim.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Savas sistemı dunyanın farkı var saymakla bitmez. Starteji haarıtası cok daha gercekcı ve hos. En guzel oyun chees dolu degil. 2000 tane halberdier yıgıp bi bolgeye rosolve the battle automaticly demıyoruz.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 savaslar cok daha.. canli. yani automatically resolve butonuna basmiyorum mesela. medievalda hep aut. yapardim. kucuk bir ornek: adamlara kos dedigin zaman butun birlikler birden kosuyo; medievalda once ondeki sira sonra arkadaki sonra arkasindaki .... kosardi, ki sacmasapan bisi olurdu. bi ornek daha. cavalry i charge edip dusmanin moralini bozup sonra geri cekmek COK zordu medievalda, cunku en ondeki sirasoldaysa ve sen saga kos dediysen, en ondeki sira en saga gecene kadar butun birlik yerinde dururdu, ve bu sirada spearmenler gelirdi :) romeda ise birliklere gorev verdigin anda yapmaya basliyorlar, yeni yere geldikten sonra siralar degisiyor. a.k.a. sorun sende. psikologa gorun :-p yani civ3 e boyk diyip civ2 oynayan biriyim ama romeda ayni seyi diyemezsin.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Aslında yeniden inceledim ama savaş sistemi romun mediavel dan daha güzelmiş Ama bu bir gerçek ki mediaveldaki stragy map daha az saç baş yolduruyor.[signature][hline]-Teker teker gelin -Yok ya biz o kadar enayimiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 rome: tw öyle bir oyun ki böyle birşeyi 10 yıl önce oynayabileceğimi söyleseler inanmazdım.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar