Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tugay'ın G.Saray ile yolları bir kez daha ayrıldı

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Aksam said:

Görev alanı daraltılan Tugay Kerimoğlu, ünlü İngiliz kulübünün yöneticileriyle iki kez görüşüp anlaştı. Oktay Derelioğlu'nu da birlikte Ada'ya götürüp, Blackburn'ün alt yapısında çalışacak

Eski kulübü Blackburn Rovers'la anlaşan G.Saray'ın sembol isimlerinden Tugay Kerimoğlu, yeniden Ada'ya dönüyor. Adnan Polat'ın G.Saray Futbol Akademisi'nin ve alt yapısının başına getirdiği Kerimoğlu, Frank Rijkaard'ın ayrılmasının ardından 70 bin lira ücretle Hagi'nin yardımcılığı görevini üstlenmişti.
G.SARAY teknik heyeti değiştikten sonra Florya'da alt yapı direktörlüğü görevine Müfit Erkasap, yardımcılığına ise Fatih İbradi atandı.

YALNIZ GİTMİYOR
TUGAY Kerimoğlu'na ise maç analistliği görevi verildi. 20 bin lira aylıkla yeni sözleşme imzalayan Kerimoğlu, görev alanının daraltılması üzerine ayrılık kararı aldı. Premier League takımlarından Blackburn Rovers'ın yöneticileriyle iki kez görüştü ve alt yapıda çalışmak üzere anlaşmaya vardı. Kerimoğlu, Oktay Derelioğlu'nu da Ada'ya götürüp Blackburn Rovers'ta birlikte çalışacak.

TECRÜBESİ DE VAR
KERİMOĞLU, 2000 yılının ocak ayında Souness'ın çalıştırdığı İskoç Rangers'a, 2001-02 sezonunda da Blackburn'e transfer olmuştu. İngiliz kulübünde 1999'da jübile yaptıktan sonra Manchester City'de Mark Hughes'ün yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Şerefsizler diyorum başka birşey demiyorum. Asilliğinden dolayıdır ki ağzını açıp birşey demedi ama eminim kırgın ayrıldı çünkü bizim saygı göstermediğimiz adama bakın görün blackburn'da nasil saygı göstercekler(tapıyorlar ztn). Önce yerine Müfit erkasap denen adam (benim bildiğim 1 oyuncu kazandırmamıştır takıma) ardından odasına el konuldu. En sonda hasan 30 alıyoda tugay niye 70 alıyo davası vardı...
Sosyal ağlarda paylaş

Çok iğrenciz futbol konusunda. Tugay gibi bir adamı nasıl kaybederler anlamam. Ben isterdim açıkçası bizim altyapının başına gelmesini. Sonra neden altyapı yok, oyuncu çıkmıyor. Aha bundan dolayı.

Bahsi bile geçmeyecek çoğu spor programlarında. Geçse de saniyelik... Yazık ya... Cidden yazık. Ayrıca da ayıp...
Sosyal ağlarda paylaş

abartmadık. adam geldiğinde td yardımcısıydı. td değişti altyapıya getirdiler. bi daha değişti sen maçlara bak dediler. küfür etmekten beter ettiler premier ligde iyi takımlardan birinin efsanesi olmuş futbol disiplini olan bi adama. o yüzden az bile söylüyoruz aslında
Sosyal ağlarda paylaş

td olarak başarılı olacak adam futbolcuyken az çok belli olur.
tugay zaten altyapıya getirlisin diyoruz tdliğe değil
saha içinde tüm takımı yöneten adam, moral depolayan adam, soğukkanlı kalan, takım arkadaşlarını oynatan adamın altyapı sorumlusu olarak başarılı olacağı söylenebilir
Sosyal ağlarda paylaş

TD olsun demiyor kimse zaten altyapı direktörü olmasını istiyoruz.

Bu takım kaç yıldır ne kaleci antrenörleri ne altyapı direktörleri gördü ?
Ki Tugay'ın altyapıdan geldiği yıl Galatasaray'ın altyapısının en iddaalı olduğu dönem. Haliyle işlerin nasıl işlediğini bilen nadir insanlardı.

Kısacası, yemişim Galatasaray'ını.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

td olarak başarılı olacak adam futbolcuyken az çok belli olur.
tugay zaten altyapıya getirlisin diyoruz tdliğe değil
saha içinde tüm takımı yöneten adam, moral depolayan adam, soğukkanlı kalan, takım arkadaşlarını oynatan adamın altyapı sorumlusu olarak başarılı olacağı söylenebilir

Kim çıktı ki TR'den başarılı TD ?
Sosyal ağlarda paylaş

Kepazelik.

Adam ManCity'de yardımcı antrenör oldu, burada tüm futbol akademisinden sorumluydu, kalkıp "maç analizi yap" dediler. Terim kadrolaşınca beleş elemanlarını getirdi geri demek ki. Umarım orada başarılı olur.

Git Tugay, arkana bile bakma. Kurtar kendini. Hani futbolcuyken diyordun ya, İngiltere'de kafam rahat, keyfim yerinde diye, yine öyle olsun.

Bu ülkedeki neandertal futbol anlayışına fazla geldi adam.

İyi futbolcu iyi antrenör olacak diye bir şey yok. İkisi bambaşka şeyler, en fazla biraz avantaj sağlar. Ama bugün en iyilere bakıyoruz. Mourinho'nun futbol kariyeri bile yok, Ferguson'un futbolcu hali belli. Guardiola var işte anca. Çok farklı çok alakasız iki şey futbolculuk ve antrenörlük. Ama burada antrenörcülük yeteneğinden çok kadrolaşma kurbanı olmuş adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bilmiyoruz işte, Blackburn'e yetenekleri için mi çağrıldı yoksa ligdeki rezalet durumda taraftarı biraz olsun sevdikleri biri sayesinde sakinleştirmek için mi bilmiyoruz...

Çok da bi numarasını da göremedik yani Tugay'ın ben geçen sezon umutluydum ama Hagi'nin yanında silik ve işe yaramaz bi şekilde oturdu malesef... :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...