Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Sansa Clip+ 4GB ve 4GB MicroSD

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Xperia + MOG ikilisine geçtiğimden beri (MOG ne diyenlere burayı göstererek korsana karşı cihadıma devam ediyorum) Sansa'mı kullanmıyorum, kullanmayı denediğimde ise telefonu biri arar, e-mail gelir önemli gibi kaygılardan pantolon cebime koymam gerekiyor ve rahatsızlıktan müzik dinlemeyi bırakıp telefonu geri çantaya alıyorum, küçük ve ucuz Wildfire ile sorun olmuyordu bu. Bu nedenle Xperia elime geçtiğinden ve DAC'larının epey kaliteli olduğunu fark ettiğimden beri müzik dinlemek için başka bir şey kullanmadım. MOG'un da sadece Android ve iOS desteği olduğu ve önümüzdeki yıllarda sadece daha iyi bir servis çıkarsa MOG'dan ayrılmayı düşündüğüm için Sansa Clip+ 4GB'mi satmaya karar verdim.

Çiziği, kırığı filan yok, gözüm gibi kullandım. İçinde Rockbox 3.9 yüklü hoş bir skinle birlikte ama isterseniz original versiyonu yüklerim. Ya da açarken home tuşuna basılı tutarsınız orijinal firmware ile açılır. Rockbox daha iyi ama. Kutusu, kulaklığı durmuyor. Yanında bir sarj aleti vereceğim Motorola'nın ama dosya aktarmak için gereken kablo tek örnek olduğu için evde yollamıyorum. MiniUSB kullanıyor ama, evinizde vardır ya da alırsınız bir yerden rahatça. Ivır-zıvırında eksiklikler var yani.

Gittigidiyor'da 2GB'lik kullanılmış Clip+'ı 100 TL'ye satıyorlar, ben daha az istiyorum hepsi için. 70 TL + kargo sizden. Sahibinden'de para gitmesin diyerekten GET'siz satış açacağım, oradan alacaksınız siz de. Ankara'daysanız elden de olur.
Mesaj tarihi:
sahibinden get ile 70tl ye anında alırım. uygun görürsen getli linki pm at, direkt çekeyim. aldığım kulaklığı satıyordum uzun süredir ipod çalındıktan sonra. boyle iyi fiyatla bulmuşken alayım :F
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
get %7 alıyor benden. 75 yaparım öyleyse ya da 80 yaparım kargoyu ben öderim. hangisini istersen.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Nasıl baktığınla ilgili abi mobil cihazlara. Sık sık e-mail'lar geliyor, arayanlar oluyor, bakmak gerekiyor, telefonu da cebime koymak istemiyorum titresin diye. Clip+ yüzünden önemli şeyler kaçırdığım oldu dalmış kitap okurken saatlerce. Ayrıca yukarda söylediğim MOG olayı var. Müziğimin çoğunu da online radyo olarak dinliyorum.

Ses kalitesi olarak daha iyisi olsa olsa Hifiman olur ama sırf ses kalitesi yeterli değil artık benim için.
Mesaj tarihi:
sorun çıkmaz çıkmaz, kesin gözüyle bak bana. 21:00 dan sonra tekrar deneyip bankayı aradım bir iş günü ardından alışveriş yapabilirmişim, yani yarın öder adresi mesaj atarım. iyi geceler =p
  • Yeni Oluştur...