Oski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 eu'nun serbest dolaşım dışında hiç bir olayı kalmadığını iddia edenleri Posta dışında başka gazeteler, Oyungezer dışında başka dergiler okumaya davet ediyorum. AKÇT, AAET falan onlara da bir bakarsınız eliniz değerse. sosyal güvenlik, sağlık hukuku, ticaret hukuku vs. ayrıca zor işler tabii. kim okuyacak şimdi o kadar. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 benim EU ya girme isteğimin altında adam gibi sivil bi anayasa oluşturulacak olması yatıyodu ama zaten bunu EU ya girmeden yapıcaz sallayın şu saatten sonra kim takar avrupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 napolyon haklı ya. arap birliği kuracaz yakında allahın izniylen. gerek yok eu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 arap birligi kurucaz ama sadece crawler ı almıycaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 o değilde putin'in bir projesi vardı o noldu. avrasya birliği olması lazımdı ya arap sarmıyo beni. zaten rusları seviyorum hon yüzünden. iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 o projenin adı komünizm di 91 de bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Ahahaha napolyonn güldürdün beni akşam akşam... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 avrasya birliği kurulur ya 2-3 seneye ama türkiye'de avrasyacı olarak görülen herkes hapiste olduğu için katılamaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar