Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Selam Ben yeni geldim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 spekülasyonlara bir son vermek için :p hoş geldin.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Hojgeldiniz.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 selam hoşgeldin.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Hosgeldiniz![signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Hoşgeldiniz. Öncelikle buradaki yazıyı okumanı rica ediyorum. Daha sonra, bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eğer sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayip sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyorsan Patinaj bölümüne, geçmişle ilgileniyorsan Tarih bölümüne bakabilirsin. Herhangi bir spor dalı ile ilgileniyorsan Spor bölümü de tam sana göre.. Görsel Sanatlarla uğraşıyorsan buraya, rpgler-sistemler v.b şeyler hakkında bilgi edinmek istersen de Masaüstü'ne bakmanı tavsiye ederim.. Eğer diğer üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Pati Aile Albümünden görebilir ve albüme kendi resmini de gönderip bizlerle paylaşabilirsin. İkinci el alım-satım işleri ile ilgileniyorsan Pazar Alanımıza uğrayabilir, Sinema-TV-dizi v.b. ile ilgili konuları Vizyon bölümünde, donanım&yazılım hakkindaki bilgilere Donanım&Yazılım bölümünde ve anime-çizgi film v.b. şeylerle ilgili bilgilere Çizgi Dünyası bölümüzde bulabilirsin. İyi seyirler. Bunu Unutmusuz :D[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Hepimiz kardeşiz sende hoşgeldin kardeşim.[signature][hline]Love is Divine Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: AnakinSkyWalker, 27 Eylül 2004 17:40 tarihinde demiş ki: Hoşgeldiniz. Öncelikle buradaki yazıyı okumanı rica ediyorum. Daha sonra, bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eğer sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayip sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyorsan Patinaj bölümüne, geçmişle ilgileniyorsan Tarih bölümüne bakabilirsin. Herhangi bir spor dalı ile ilgileniyorsan Spor bölümü de tam sana göre.. Görsel Sanatlarla uğraşıyorsan buraya, rpgler-sistemler v.b şeyler hakkında bilgi edinmek istersen de Masaüstü'ne bakmanı tavsiye ederim.. Eğer diğer üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Pati Aile Albümünden görebilir ve albüme kendi resmini de gönderip bizlerle paylaşabilirsin. İkinci el alım-satım işleri ile ilgileniyorsan Pazar Alanımıza uğrayabilir, Sinema-TV-dizi v.b. ile ilgili konuları Vizyon bölümünde, donanım&yazılım hakkindaki bilgilere Donanım&Yazılım bölümünde ve anime-çizgi film v.b. şeylerle ilgili bilgilere Çizgi Dünyası bölümüzde bulabilirsin. İyi seyirler. Bunu Unutmusuz :D AMAN ALLAHIM BU NE Copy paste dediysek o kadar da demedik kardeş ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-run Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hoşgeldin :D[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maral Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ooojjjgellldiiin[signature][hline]budur.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Hoş geldin..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hoşgeldin.[signature][hline]Lucas Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: kermit_frog, 27 Eylül 2004 18:02 tarihinde demiş ki: said: AnakinSkyWalker, 27 Eylül 2004 17:40 tarihinde demiş ki: Hoşgeldiniz. Öncelikle buradaki yazıyı okumanı rica ediyorum. Daha sonra, bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eğer sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayip sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyorsan Patinaj bölümüne, geçmişle ilgileniyorsan Tarih bölümüne bakabilirsin. Herhangi bir spor dalı ile ilgileniyorsan Spor bölümü de tam sana göre.. Görsel Sanatlarla uğraşıyorsan buraya, rpgler-sistemler v.b şeyler hakkında bilgi edinmek istersen de Masaüstü'ne bakmanı tavsiye ederim.. Eğer diğer üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Pati Aile Albümünden görebilir ve albüme kendi resmini de gönderip bizlerle paylaşabilirsin. İkinci el alım-satım işleri ile ilgileniyorsan Pazar Alanımıza uğrayabilir, Sinema-TV-dizi v.b. ile ilgili konuları Vizyon bölümünde, donanım&yazılım hakkindaki bilgilere Donanım&Yazılım bölümünde ve anime-çizgi film v.b. şeylerle ilgili bilgilere Çizgi Dünyası bölümüzde bulabilirsin. İyi seyirler. Bunu Unutmusuz :D AMAN ALLAHIM BU NE Copy paste dediysek o kadar da demedik kardeş ^^ *!Kendini Tutamaz* *!Muhaha*[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 selam hoşgeldin. Öncelikle buradaki yazıyı okumanı rica ediyorum. Daha sonra, bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eğer sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayip sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyorsan Patinaj bölümüne, geçmişle ilgileniyorsan Tarih bölümüne bakabilirsin. Herhangi bir spor dalı ile ilgileniyorsan Spor bölümü de tam sana göre.. Görsel Sanatlarla uğraşıyorsan buraya, rpgler-sistemler v.b şeyler hakkında bilgi edinmek istersen de Masaüstü'ne bakmanı tavsiye ederim.. Eğer diğer üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Pati Aile Albümünden görebilir ve albüme kendi resmini de gönderip bizlerle paylaşabilirsin. İkinci el alım-satım işleri ile ilgileniyorsan Pazar Alanımıza uğrayabilir, Sinema-TV-dizi v.b. ile ilgili konuları Vizyon bölümünde, donanım&yazılım hakkindaki bilgilere Donanım&Yazılım bölümünde ve anime-çizgi film v.b. şeylerle ilgili bilgilere Çizgi Dünyası bölümüzde bulabilirsin. İyi eğlenceler[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Ho$geldn=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 hoss geldinn![signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Ho$geldin.[signature][hline]Senin oldugun yerde yağmur var mı? Kar başladı mı? Yoksa gödereyim sana , GÖNDEREYİM GÖZYAŞLARIMI... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Sagolun arkadaslar Topunuza selam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Hoşlar getinmişin[signature][hline]Let's sing the Bards song Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.