L'amante Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Ben de yurtiçi kargoyla göndermiştim pazartesi günü ama bugün sitede yayınlanmış 26 ekim saat 17 ye kadar diye. Bakalım yarın PTT ye gider deneriz o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yardımlarınızı galatasaray ve bahçeşehir üniversitelerine bırakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 gönderin gönderin. 10 yıldan fazla süredir toplanan trilyonlarca deprem vergisi ile battaniye, çadır, yiyecek tedarik edemez bu ülke.gariban halkı seferber edin, öğrencilere yardım kampanyaları düzenlettirin. Doldurun tırları gönderin sms le paralarınızı.nasıl olsa 5-10 yıla bir oluyor bu sonra unutuluyor.o gün gelincede bi toplaşırız olur biter.sonra büyük türkiye. 1. Derece deprem kuşağında ki bir ülkede bazılarının keyfi artar, cepleri şişer, çöpçü çocuklar yardım etti diye duygu sömürüleri yapılır olur biter. Kimse sormaz bu ülkede 99 dan beri ne yapıldı, ne hazırlandı, toplanan vergiler nereye harcandı. Twitterdan, facebooktan ileti geçin ped lazım ,çadır lazım diye. Kimse sormasın "ben neden yardım ediyorum?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 insanlar muhtaç olduğu için yardım ediyorum laf olsun diye değil. devletin işini becerememesi ayrı bir konu, devlete kızarsın yardımını da edersin. Sonra soralacak hesap sorulur. Devletin görevi, beceremiyorsa bana ne ne demek, mantığa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 insanlar muhtaç ise tercihlerinden dolayı muhtaç, doğal afet yüzünden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 hee öss de soru kaydırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 önceki senenin sonuçlarına kanmışlar aga. sonuç hatalı tercih =/ giriş sınavı kaldırılsa keşke vallaya olmuyo böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 onu da yapan çok bu halktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 tercih meselesi tabi o yüzden bu ülkeden içki içen herkesi atsınlar. işinize gelince törcöh mösölösö işinize gelince hökökmöt bözö tömsöl ötmöyö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ne diyosun ardeth, iki taraftanda anlamsiz su mesajin.daha net olursan anlasilabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 fistan iyi demişsin hoş demişsin de insanlar yardım etmesin mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 edin de, şurda bile deprem vergilerini iç ettiler topiği 2 sayfada bitmiş. haklı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 aga doğru da şimdi konuşulacak mesele değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ben etmeyin demiyorum, depremden hemen sonra bi haydi yardım ve duygu sömürüsü fırtınasından önce kafanızda bir soru işareti oluştumu "alala ya niye bu seferberlik, devletimiz yetersiz mi acaba?" şeklinde? Yoksa hala daha sömürüldüğümüzün farkında değil misiniz? Bunu merak ediyorum. Azcık uyanın ya, bi dahaki sefer yine aynı senaryoyu görmesin bu vatandaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 haklı falan değil net saçmalıyor. deprem vergilerini iç ettiler topiğinin 2 sayfada bitmesi bir şey ifade etmiyor. arama-kurtarma biter herkes çadıra yerleşir ondan sonra örgütlersin milleti eylem mi yapıyorsan naparsan yaparsın. Devlet görevini yapamıyorsa ben yardım etmem devlete kızarım son derece yetersiz bir düşünce tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Batuhan_BJK said: aga doğru da şimdi konuşulacak mesele değil bence. ne zaman konuşulacak? orda yardım bekleyen var. konuşmayalım yarın bu olaylar biter, şehit haberi gelir, şimdi yüklenmeyelim ondan sonra seçimler gelir, medya yalar bunları yine konuşulmaz avrupa birliği meselesi olur aman rezil olmayalım. hiç bi zaman hiç bişey konuşulmuyo zaten, hiç bişeyin üstüne gidilmiyo bu memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 sen diyosun cinayetten sonra katil aranır, ben diyorum cinayet olmasın. düşünce tarzının yetersizliğini kendi yeterliliğin kadar yorumlayabildigini de hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 öyle demiyorsun. yaptığın benzetmenin de alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 şu mesaja: Myshkin said: insanlar muhtaç olduğu için yardım ediyorum laf olsun diye değil. devletin işini becerememesi ayrı bir konu, devlete kızarsın yardımını da edersin. Sonra soralacak hesap sorulur. Devletin görevi, beceremiyorsa bana ne ne demek, mantığa gel. şu şekilde cevap veriyorsan: Fistan said: insanlar muhtaç ise tercihlerinden dolayı muhtaç, doğal afet yüzünden değil. amacının ne olduğu belli. şimdi gelip ayak yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 herkes anlayabildiği kadar bilgi edinir, ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Fistan said: ben etmeyin demiyorum, depremden hemen sonra bi haydi yardım ve duygu sömürüsü fırtınasından önce kafanızda bir soru işareti oluştumu "alala ya niye bu seferberlik, devletimiz yetersiz mi acaba?" şeklinde? Yoksa hala daha sömürüldüğümüzün farkında değil misiniz? Bunu merak ediyorum. Azcık uyanın ya, bi dahaki sefer yine aynı senaryoyu görmesin bu vatandaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 kendi de fark etti sonradan, kabul etmiyor. benim derdim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 gayet güzel yazmış noldu neyi kabul etmiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 neyi kabul etmiyormuşum Ben a diyorum, sen çıkıp a demiyorsun diyorsun. fede +1 Bu ülkede hiçbişeyin üstüne olaydan sonra gidilmez.bu bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 1 hafta geçsin, bizzat ben konuşacağım...Hem de neler söyleyeceğim. Ama halen enkaz altında 4-500 hayatını kaybetmiş vatandaş olduğu düşünülürken, deprem bölgesinde atla itin izleri birbirine karışmışken, koordinasyonsuzluk özellikle yardım malzemelerinin dağıtımında kendisini göstermişken, deprem bölgesinde özellikle Erciş'te ishal salgını almış başını gitmişken, içme suyu ve tuvalet sıkıntısı insan olanı rahatsız edecek duruma getirmişken...ot-bok için yemeyin-yemeyelim birbirimizi. Sakin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar