synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 nerde oturuyosun ki. garanti süresince tekstilkent avek harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Scirocco varken gidip plastik Seat'a 45 lira vermem ben ya. İsterse kıçında roket olsun. Benzer bir ikilem üçlem beşlemdeyim ben de. Yakın zamanda benim emektarı satıp Scirocco, Countryman, Belki 1.18i, bir ihtimal de A3 falan almayı düşünüyorum. Yalnız ikinci ellerde komik fiyatlar var, sıfır kilometrede ise Doğuş sağolsun 2.44 olan günlük kuru 2.34'e sabitlemek gibi iyilikler yapıyor. Daha geçen hafta içerisinde Scirocco için fiyat aldım, bugün baktım 1.750 lira falan artmış. Kabaca 80 bin TL istiyorlar Beyaz, Interlagos, Sunroof, Xenon ve DSG'ye. Artık Scirocco alınmaz fikrine katılmıyorum ben. Tamam gerçekten çok var ama hala dolu bir otoparka yukarıdan bakınca ilk göze çarpan araba Scirocco oluyor bence. Countryman falan güme gidiyor. RCZ zaten pejo :D Bu arada arka koltukları dar diyen halt etmiş bana sorarsan. 1.80 benim boyum, ortalama diyebiliriz ve çok rahatlıkla oturabiliyorum arkasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Dartanian said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-knight-rider-61564350/detay/ type r degilki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 synthesizer said: nerde oturuyosun ki. garanti süresince tekstilkent avek harika Ben şehirdışından gelicem istanbula hatta şu anda yola çıkmak üzereyim Mez Oto Almar Oto Erya Oto Altur Oto şunlardan birine götürmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Vodan said: Scirocco varken gidip plastik Seat'a 45 lira vermem ben ya. İsterse kıçında roket olsun. Benzer bir ikilem üçlem beşlemdeyim ben de. Yakın zamanda benim emektarı satıp Scirocco, Countryman, Belki 1.18i, bir ihtimal de A3 falan almayı düşünüyorum. Yalnız ikinci ellerde komik fiyatlar var, sıfır kilometrede ise Doğuş sağolsun 2.44 olan günlük kuru 2.34'e sabitlemek gibi iyilikler yapıyor. Daha geçen hafta içerisinde Scirocco için fiyat aldım, bugün baktım 1.750 lira falan artmış. Kabaca 80 bin TL istiyorlar Beyaz, Interlagos, Sunroof, Xenon ve DSG'ye. Artık Scirocco alınmaz fikrine katılmıyorum ben. Tamam gerçekten çok var ama hala dolu bir otoparka yukarıdan bakınca ilk göze çarpan araba Scirocco oluyor bence. Countryman falan güme gidiyor. RCZ zaten pejo :D Bu arada arka koltukları dar diyen halt etmiş bana sorarsan. 1.80 benim boyum, ortalama diyebiliriz ve çok rahatlıkla oturabiliyorum arkasında.adam benden daha fanboy cıktı :D yirim azını senin. evet arkası gunluk kullanım icin rahat, uzun yolculuklar biraz bayar ama. izmire gidip geldim, gerçi arkada da oturdum çok üzmediydi.ama koltuklar fazla dik oldugu icin kaykılıp oturulmuyo. euro bazlı fiyat çıldırtıyo fiyatı evet o sıkıntı var. diyorum ben ötv indirimi de varken 2.1 mi neydi euro, biraz da indirimle boşunu 54e aldım, xenon interlagos sunrooflu hali de 63 falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Osie16 said: synthesizer said: nerde oturuyosun ki. garanti süresince tekstilkent avek harika Ben şehirdışından gelicem istanbula hatta şu anda yola çıkmak üzereyim Mez Oto Almar Oto Erya Oto Altur Oto şunlardan birine götürmeyi düşünüyorum Bir seat sahibi olarak söylüyorumki Erya'ya götürme. Heriflerin bi shit ten anladıkları yok. Kayadibi veya Avek i öneririm. Erya ile yaşanan sıkıntılardan bi örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Aynen öyle! 1 yıl olmadı daha fiyat araştırması yapıyordum da 63 vermeye kıyamıyordum, şimdi aynı arabaya 80 fiyat çekiyorlar, alsam mı diye düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Privhunter içimi kararttın o linkle :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 kimse niye giulietta dememiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_FoXyvaPSnVk/Sy-rQKoKb3I/AAAAAAACXQ4/9x5suh9nWYg/s800/Alfa-Romeo-Giulietta-00.jpg Yani. Niye denmemiş hakkaten. Ben nasıl dememişim anlamadım. Alfalarda en gıcık olduğum konu özellikle iç tasarımın Fiat'lara çok benzemesi. Bir süre Mito kullanmıştım, bildiğin Fiat idi içi. Bunun öyle olmaması lazım gerçi de yine de şeydiym dedim. Aha interior da bu. Çok tatlı bence. 180 küsür beygirlik versiyonunu almak lazım. Ahoy. http://1.bp.blogspot.com/_J3_liDBfbvs/S8cgvTSyIZI/AAAAAAAAm9s/uhOn7TM7OgI/s1600/2011-Alfa-Romeo-Giulietta-Interior-View.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bunun da içi iyi değil. Fuarda incelemiştim ben ilk bakışta bi janjanlı duruyor ama direksiyon üzerindeki butonlar iyi değildi. Aslında belkide alışkanlık gerektirmekle birlikte oturma konumu da değişik ve rahatsız edici gelmişti bana. En kötü yanı bildiğim kadarıyla motorları çok iyi değil, iyi motorda da otomatik şanzıman eksiği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 170 mi 180 mi o motora otomatik geldi yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Evet sonradan gelmiş olması lazım 180bg'liğe otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 170lik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 adam 0-100 diyor, göstermeyin alfa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 btw duzgun bi kalkisla gayet altina iniliyo rocconun stock 0-100unun, mutevazi davranmislar fabrika verisinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 1.4 motorda milltek komple egzost un sesi ne kadar dandikmiş arkadaş. youtube a koyanlar bile utanmıştır heralde. supersprint bile kulağa daha tok geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 inceden bi traktör tadı vermiş dimi sbsdg. en baştaki sesi begendim ama. zaten oldum olası infinity egzosuna hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Bugün Borusan'a gittim. Range Rover Evoque ile talihsiz bir başlangıç yaptığım için midir bilinmez ama o BMW 1 serisi o kadar leş geldi ki bana anlatamam :) Abicim o ne plastiklerdir öyle çocukken bile oynamadığımız dandik plastik kamyonların plastiğinden kullanmışlar 100 milyar da fiyat koymuşlar :) Bikere içi çok dar. Ön cam ağzının içinde resmen. Koltukları hayatım boyunca bi arabada gördüğüm en dandik malzeme sentetik kumaştan. Dolgu diye birşey yok, oturunca popon koltuğun alt desteğine falan değiyor. Direksiyon güzel olmuş, onun dışında herşeyi tırt. 100 bin TL verenin haline acırım. Üzerine Countryman inceledik, üst katta bir çok versiyon vardı. Ardından da Countryman S ALL4 ile teste çıktık. Ben performansını çok beğendim. Daha önce Scirocco da kullanmıştım, bu çok daha atılgan geldi bana. Fiyatlar da tamam yüksek ama Borusan'a özel çok uygun ödeme koşulları yapmışlar. Sanırım ben kararımı verdim. Satılık Astra 1.3 CDTI. İlgilenen varsa.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Vodan said: Bikere içi çok dar. Ön cam ağzının içinde resmen. Koltukları hayatım boyunca bi arabada gördüğüm en dandik malzeme sentetik kumaştan. Dolgu diye birşey yok, oturunca popon koltuğun alt desteğine falan değiyor. Direksiyon güzel olmuş, onun dışında herşeyi tırt. 100 bin TL verenin haline acırım. Şu yorumdan anladığım kadarıyla adamlar normal c segmenti bi araba yapmışlar. Anormal olan fiyatı sanırım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Boca arızalı çıktı vazgeçtim, 2011 modellerde seat kampanya yapmış 50.500 boca başlangıç fiyatı cupralar 49.000. Duyurulur düşünenlere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 48 e full polo gti a ne dersin şampiyon? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Full dolusu mu 48 ? Omg wtf Edit : full dolu ne demek wtf me sir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 şimdi dolu diye satılanlarda genelde xenon rcd510 sunroof falan olmuyor. ama yine de pazarlama hilesi olarak dolu deniyor. kimse benim arabam boş demez. benimki 3500km de sıfır gibi araç işte. yoksa sıfırı 52-53 falandır şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 PM attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar