paramecium Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Selam, Açıkcası 2.el type-R alacağıma Seat'ı almayı yeğlerim ben :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 honda oynanmaya daha meyilli. modifiye için biçilmiş kaftan da, otomatik değil, güzel değil vs. boca zevkli bi araç. yani polo zevkliyse o da o kadar zevklidir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Boca almaya karar verdim, perşembe-cuma günü istanbula gelip aracı ekspertize sokmayı istiyorum fakat İstanbul-Bağcılar a yakın güvenilir eksper hizmeti sağlayan bir yer önerebilir misiniz? 96 nokta ekspertiz diye birşey duydum kaporta motor yürüyen vs.vs. herşeyi kontrol ediyorlarmış 50-100lira gibi bir fiyata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bana sadece 1 tane oynanms civic hb gosterin son kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-knight-rider-61564350/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Civic fanları civic topici açsın lütfen,civic almıyorum boca alıyorum teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 piyasada çok olsada boca alcagıma rocco alırım net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Beyler tamamdır karar verildi boca alıyorum, çok araştırdım rocco performans olarakta zayıf,iç hacim olarakta arka koltuk sıkıntılı ve çok var bir özelliği kalmadı gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 geç kalmışım hehe. gelmişken uğra istersen bi tur at :) yazılımsa roccoda da var, zaten yazılım yaptırıcam diyip rollingde rocco eziliyo demek anlamsız. evet cıktıgından beri kotada satış yapılıyo o benim de canımı sıkıyo da allahtan benim rengi kaldırdılar skaladan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Yok derdim o değil, stock hali roccoyu eziyor yani, ikisine aynı revoyu attır yine rocco ezilicek ama dediğim gibi esas sebep heryerde rocco görmek, boca çok daha az görülen bir araç.. Neyse kısmetse perşembe cuma gidicem istanbulda bana iyi bir eksper hizmeti veren yer önerin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kaç para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 eh stok hali 20hp fazla oldugu icin dogal. revo stage 2de ayni beygire geliyorlar. belki bocanın ön dif kilidi veya agırlık gibi bi artısı olabilir, tabi bu malzeme kalitesi ve iscilik vsde degisiklik gostererek beklentiye göre tercihe bırakır yerini. ben aldıgımda 54 liraydı, vw fiyatına audi kalitesi ve benzersiz bi performans sunuyodu, ama şimdi olsa bu kadar otalıkta varken ve sıfırı 65lerdeyken ben de birkez daha dusunurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 revo stage 2 egzost istemiyo mu gencler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ben olsam egzosla bırakmam, intercooler, piston başı, fren diski de girişirim. sc stage1 var şuanda, downpipe alıp, devamını getirip, sc stage 2 çıkarmazsa revoya geçebilirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 O fiyattan ilk çıktığı dönemler alınabilir tabide şimdi nispeten dolu temiz düşük km li rocco 60-65k arası e böyle olunca garantisi bitmemiş 10k-20k bocalara vermek daha iyi 45lirayı.. Hem kasa eskimedi rocco gibi, az var araçtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bi tek alt segment olması sucks. de herşey beraber olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Rocconun kaymağını ilk çıktığında alanlar yedi :) Şu anda benim gözümde alıncak tek rocco rocco R , onada o parayı verene kadar çok daha iyi gidicek performans arabaları var,karısık isler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 buyuk mallık onden cekis 265hp araca 53k euro vermek. cok buyuk yani evet iste cıktıgı zaman benzersizdi, lansmanı sırasında vwde stajdaydım, şirketçe herkesin agzının suyu akıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 RCZ lerde mesela, çok albelini bir araba,performansı kötü amaşimdiden yalan oldu araçlar heryerde şirket arabası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 o fiyattan kaybetti. 72-80 yerine 55-70 yapsalar köpek gibi satabilirdi. hani kimsin ki vwye 120 parite çekiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=347522 Bu araç niye bu kadar ucuz ya bide DOD garantisinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 degiseni boyasi vardir belki. dod garantisi demek bizim solediklerimizden baska bisi cikmaz demek. araba kusursuz demek degil ki. hos yazmislar mi bakmadim sfs. ama ekran ve fonksyonel direksyon eksikligi ucuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Yarın bir arayıp sorucam merak ettim şimdi :)ayrıca sitesinde bocatanıtımda bile o direksiyon var hiç farklı direksiyon görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ikisine de binip kullanmadan alma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bocada açılır tavan yok di mi? xenon vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar