Gluposti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Şekil budur ! :) Cyclone Yada onun abisi ; AgaCyclone :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kamyon o kamyon caldari gemilerini sevmeye başladım bu aralar, ışıkları çohgzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Tüm gemiler güzel aslında,fakat insan dönem dönem bazı gemilere yakınlık hissediyor ^^ Bende Drake'e sardım şu aralar ama dalacak adam bulamıyorum :( Bi tane Top Secret Drake'im var 78k EHP'li 652' DPS'li :) 1 kere 1v1 fırsatım olmuştu o da aylar önce; http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=9889909 Sonuç ; Bende %20-30 shield kala adam patlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 oo ben de de para olsa bi maelstrom fitim var ki evlere şenlik. oda tap sikrıt =) seninki süper ham drake deil mi sayko olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 olm birleşin 2-3 bil bağışlayın bana ben 2 sene oynarım onunla patlamıom zaten pis zenginler dün anomaly yapim dedim sansha bişeysi dayak yedim kaçtım :p şu incursion olayını tutturamassam artık maden falan kazarım iteronla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Valla bende parasızım şu günlerde! Az önce çok iyi bişey oldu :) Mission yapan bi tengu vardı,covert tengumla probeladım buldum fakat gate'li missiondı,eleman 96 km uzaktaydı warp out çekti tabi... 2 Black Op'a ilk kapıda bekledik,ben sistemde değildim tabi, eleman warpladı ve tacklandı, sonuç ; Eleman eject'ledi ve beleş tengu sahibi olduk :) GrandTheftTengu Pith C-Type Small Shield booster ve Republic 10mn AB :) Yaklaşık 700M'lik bir tengu 3 kişi bölüştük heh. @Suark Mesaj kutunu boşalt,ÖM yollanmıyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 vahahahah bala gel =) eject edip "aman fakirler" tribine girdi dimi. ÖM boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Heh , '' Better than lose skill '' yazdı :) Akıllılık yaptı aslında bizede yaradı hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar