Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MotoGP Malezya yarışı iptal edildi

manve

Öne çıkan mesajlar

http://tr.eurosport.com/motosiklet/malezya-grand-prix/2011/simoncelli-vefat-etti_sto3000687/story.shtml

Soyle bir haber var.

Arkadan gelen motorlardan biri direk kaskına çarpıyor sanırsam. O darbeyle kaskı çıkıyor kafasından. Çıktıktan sonra da boynuna bir darbe daha gelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

manve said:

Bi de söyle bir şey var. Simoncellide daha düşmeden bayılmış gibi bir durum var. Adam düşmediği halde motordan sarkarak öyle sağa doğru saçma sapan gidiyor. Arkadan gelenler de ondan sonra çarpıyor.

Düşerken bi çaba yok gibi evet.

Beyin kanaması falan gibi bişey de olmuş olabilir ama otopside anlaşılır mı acaba, çünkü darbe de kafaya. Karışabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

cok uzuldum bu adama, tanimazdim da kendisini yani takip etmezdim ama en sevdigim surucu rossi carptigi icin rossi adina da ayri bir uzuldum, simdi nasil kotu hissediyordur kendisini tahmin bile edemeyiz. tamam rossinin sucu degil ama sonucta adama carpan ve oldurucu darbeyi vuran rossi; tekeriyle boynuna carparak. zaten bence adam bi fenalasio motorun ustunde gibi geldi bana, dusucek gibi oluo sora tam toparlayayim diyor sanki kendine gelip bi an, ama o anda keske ilk fenalastiginda biraksa salsa kendini motordan belki hayatta olacakti su an. toparlamaya calisirken edwards la rossi carpiyorlar buna. cok kotu kaza. ben de motosiklet kullandigim icin ayri bir uzuldum ayrica. tek teselli belki o da tesellisi olamaz ama, sevdigi seyi yaparken hayatini kaybetmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...