manve Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Daha 2.turda Simoncelli baya kötü bir kaza geçirdi. Durumunun çok ağır olduğunu söylüyorlar. Umarım hayati tehlikeyi atlatır.:( Kazanın videosu http://www.youtube.com/watch?v=73_d1JYeFF4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 of of of çok kötü. inşallah hayatta kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Off.. Videoda rip yazıyo wikide de öldürmüşler adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Evet sanırım hayatını kaybetmiş. Daha önceden durumu ağır yazan yerler de şimdi rip olarak düzeltmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Abi motorun altında falan da kalmamış ki ya Ölmesi çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 http://tr.eurosport.com/motosiklet/malezya-grand-prix/2011/simoncelli-vefat-etti_sto3000687/story.shtml Soyle bir haber var. Arkadan gelen motorlardan biri direk kaskına çarpıyor sanırsam. O darbeyle kaskı çıkıyor kafasından. Çıktıktan sonra da boynuna bir darbe daha gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 0:47yigörmüyor musun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Aaabiii Ben kaskı çıkan adamı görmedim bile. Kameraya odaklandım direk, diğer adama bakıyorum. Onun kask çıkmış evet yahu, direk zaten lastik vurmuş kafasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 SeaGle said: Abi motorun altında falan da kalmamış ki ya Ölmesi çok garip. nası ya kafasının üstünden geçiolar, kasket bile cıkmıs ki kolay kolay cıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Bi de söyle bir şey var. Simoncellide daha düşmeden bayılmış gibi bir durum var. Adam düşmediği halde motordan sarkarak öyle sağa doğru saçma sapan gidiyor. Arkadan gelenler de ondan sonra çarpıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Yazık oldu simoncelliye hayatını kaybetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 manve said: Bi de söyle bir şey var. Simoncellide daha düşmeden bayılmış gibi bir durum var. Adam düşmediği halde motordan sarkarak öyle sağa doğru saçma sapan gidiyor. Arkadan gelenler de ondan sonra çarpıyor. Düşerken bi çaba yok gibi evet. Beyin kanaması falan gibi bişey de olmuş olabilir ama otopside anlaşılır mı acaba, çünkü darbe de kafaya. Karışabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Var abi motoru kurtarmaya falan çalışıyo ben başka açılardan da izledim yıldız.tvden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 izlerken oha olmuştum dedim adamın kafası koptu :( ölmüş ve sevdiğim değişik renkte bi adamdı saçları ile hatırladığım kişi idi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 adam o ara kriz gibi bir şey geçiriyor sanırım. çarpışma anında baygın. 20 haziran doğumluymuş o da, teh rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 o değil de neden başka açıdan hiç görüntü yok cidden youtubeda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 cok uzuldum bu adama, tanimazdim da kendisini yani takip etmezdim ama en sevdigim surucu rossi carptigi icin rossi adina da ayri bir uzuldum, simdi nasil kotu hissediyordur kendisini tahmin bile edemeyiz. tamam rossinin sucu degil ama sonucta adama carpan ve oldurucu darbeyi vuran rossi; tekeriyle boynuna carparak. zaten bence adam bi fenalasio motorun ustunde gibi geldi bana, dusucek gibi oluo sora tam toparlayayim diyor sanki kendine gelip bi an, ama o anda keske ilk fenalastiginda biraksa salsa kendini motordan belki hayatta olacakti su an. toparlamaya calisirken edwards la rossi carpiyorlar buna. cok kotu kaza. ben de motosiklet kullandigim icin ayri bir uzuldum ayrica. tek teselli belki o da tesellisi olamaz ama, sevdigi seyi yaparken hayatini kaybetmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 87'liymiş yahu..çok yazık allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Abi hiç kimsenin suçu yok. 1000 kere o şekilde kaza olsa belki 1 kere başka bir motoru ntekerleği düşen sürücünün kafasına gelir. Kader, başka bi açıklaması yok. Toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar