cetintas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Baktım geriye doğru,benim gibi diğer arkadaşlar da bu haberi atlamışız. Zamanlama muhteşem. Şehit haberinin tüm Türkiye'yi şoka soktuğu gün önce bu Deniz Feneri Davası tutuklularının mal varlıklarına konulan ihtiyati tedbir kararı kaldırıldı. Dün de 6 sanık “Soruşturma uzun zamandır devam ediyor. Birçok mal varlıklarında tedbir kararı bulunmakta. Soruşturma tarihi 2008’den bu yana, şüphelilerin tamamı yurtdışına giriş-çıkış yapmışlar, kaçma şüpheleri bulunmamaktadır. Delillerin toplanmış olması, ifadelerin tamamının alınmış olması nedeniyle şüphelilerin, mağdur ve tanıklar üzerinde baskı yapma olasılığı ortadan kalkmıştır. Tutukluluk durumlarının devamı halinde tedbirin cezaya dönüşmesi ihtimali bulunmaktadır. Adli kontrolle denetlenebilirler.” gerekçesi ile mahkeme tarafından serbest bırakıldılar. Burada çok şey söylenebilir Ama ilk akla gelen "kardeşim,aynı gerekçeler bu memleketin onlarca gazetecisi,amirali,generali-kısacası subayı ve astsubayı,yazarı,siyasetçisi için geçerli değil mi?4 seneyi aşkın zamandır içeride yatan var,onların tutukluluk halleri şu an cezaya dönüşmüş değil mi?" gibi sorular oluyor. Özetle Almanya'da neredeyse 3 sene önce yargılanıp,suçlu bulunan adamlar Türkiye'de mahkeme devam etmesine rağmen tutuksuz olarak yargılanacaklar. Adaletimiz kalkınmaya devam ediyor, yandaşlar bayram yapmaya devam ediyor, insanlığımız giderek daha da yok oluyor. Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/19051375.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 gecmis olsun hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Ahahaha aynısı ergenekona uygulanamaz mı demiş. Sabah sabah hiç güleceğim yoktu. Supersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Hırsızla teröristi aynı kefeye koymak nedir? Yanlış anlama olmasın ikisinin de suçu sabit değil, ikisi hakkında da net konuşulamaz mahkeme sonuçlanana kadar da ; hani bi tanesi terör örgütü kurmakla diğeri zimmete para geçirmek, dolandırıcılıkla suçlanıyor... İçlerinden 1 tanesi Bedrettin Dalan gibi arazi boy olursa o zaman kıyameti koparalım hep beraber ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 mesumiyeti ispatlanana kadar herkes suçludur yani? okke kafan çok güzelmiş güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Ne olup bittiğini görüyoruz. Davanın başlatılabilmiş olması bile büyük bir olay aslında. Bende milletvekili vesaire bu ülkede yönetici olsam çevremin akrabalarımın en az zararla bu işlerden sıyrılması için katagulliler yapardım. Normal yani bu ülkede bu durum. Yıllardır aynı şeyler. Akp de yapıyordu bilmemne anap dypde yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Cetin yazmış doğru kaldı ki bir çok şey söylenebilir demiş ergenakon davasındaki çata çuta enfe paça alınanları söylemiş EVET lerden sonra her yere kondular zaten birileri çıkıyor diğerleri içeri giriyor.Herşey adamların elinde ama yani arkadalar gibi konuşmak gerekirse Devletimiz ne buyurduysa o olur demek ki adamlar suçsuzmuş gibi gibi. Adelet sistemi diye bir şey varda çetin herkese çalışmıyor.Geçmişte olanlar ortada şimdi olanlar ortada yani kabullenilmiş artık sıkmamak lazım fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Sparkcaster said: mesumiyeti ispatlanana kadar herkes suçludur yani? okke kafan çok güzelmiş güle güle kullan Türkiye yasalarında bu böyle malesef, bizde suçsuzluğunu ispatlayana kadar suçlu muamelesi görürsün... Ayrıca dedim ya bitanesi kaçarsa Bedrettin gibi o zaman tekrar yorum yapalım bu konu hakkında o zamana kadar çaldıkları paralar fitil fitil çıkar işallah demekten başka bişey yok. Yanlış anlama olmasın tahliye kararını falan desteklediğim de yok, bi pislik olduğu muhakkak bi an önce suçluların cezaları verilmeli mal varlıklarına el konmalı, benim karşı çıktığım bunlarla ergenekoncuların karşılaştırılması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 hacıdayı almanya yargılayıp ceza vermiş, bizden de aynı şeyi yapmamız için istekte bulunmuş, biz hayır demişiz, var mı daha ötesi, suçlu değillerdir vs diye inanıyo musun buna yani ayrıca dalanın yerinde olsam ben de geri dönmem ki, suçunu bilmeden içerde adam öldürdü bu hükümet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Yanlış anlama olmasın tahliye kararını falan desteklediğim de yok, bi pislik olduğu muhakkak bi an önce suçluların cezaları verilmeli mal varlıklarına el konmalı, Please Read Before Attack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Çetin ergenekonun adelet stilini söylemek istemiş ''ek olarak ergenekon dediğimiz olaydan dolayı çağrılan ve yakalanıp içeri atılan adamlar''bu bana basit konuşma geliyor,amiral general içeride ordu komutanını almaya kalktılar bir ara ordu komutanı bashettiğimiz adam devletin üst düzey sırlarını bilen böyle selam verdiğinde holy light açan bir tip başka örnek vereyim Cumhuriyet baş savcısını çağırdılar.Bak sen akpyi toplasan böyle bir adam çıkaramazsın ortaya.1 tane harbi suçlu lan bu adamlar diyecek birşey göremedim madem devrim den açıyorlar bu devrimi asıl yapanlar niye yatlarda puro içiyor. Deniz Feneri dediğimiz konu bence içler acısı bir konu örtüyorlar hocam üstünü ben uzun zaman takip ettim haberleri sonra bıraktım ve birden haberler okuyorum büyük çelişkiler,unkown pointler bir ilginç yani.Lap diye çözerler isteseler,ne hikmetse olmuyor.Bu adamların kendi çevresi ve çıkarları olduğu insanları nasıl koruyup kollandığını biliyoruz herhalde dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Holy Light açan derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Önemli yani.Son olarak bu davayı tartışmaya gerek var mı bilmiyorum.Neyse benim gitmem lazım karadut şarabı bekler,size kolay gelsin iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Ergenekon davasında içeri alınan herkesin gerçekten masum olduğunu düşünmek çok optimist bir bakış açısı.Türkiye tarihine bakmanız yeterli bu tür örgütlerin olduğunu görmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Şakirtler uğramamış bile topice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 cemaatbuddylerini kurtardılar. maklube partisinde kutluyolardır simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 demekki masumlarmış adamlar neyi tartışıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 çift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 3 senelik tutuklulukları en ufak bi şekilde savunuyorsanız demokrasi özgürlükler diye zırvalamayın başka topiclerde, çok sakat var konumundasınız çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Kutlasınlar , darısı sizin buddylerin başına artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Ergenekon ;-"Başkanım, elimizde yeterli delil yok ama napalım?-"Al içeri al al al ! Deniz Feneri; -" Başkanım, delilleri kararttık napalım?" -"Sal dışarı sal sal sal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Allah belalarını versin diyeceğim ama yok, zaten olmadığının kanıtı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Türkiye 2 gündür 'şehit' haberleriyle meşgulken hükümet fırsatta istifade neler yaptı? 1- Deniz Fenerindeki tüm tutuklular sessizce serbet bırakıldı. 2- Tüm Hizbullah tutukluları serbest artık. Hepsini bıraktılar. 3- Kredi faizlerini son 5 yılın en üst seviyesine çektiler. ... 4- Memuru yapılan mesai zammı 10 kuruşa çekildi. 5- Öğrenci harçlarına yapılan zam son 10 yılın en yüksek seviyesiyle yasalaştı. 6- Tam 7 kalem eşyaya yüzde 14 - 17 arasında zam yapıldı. 7- Kaddafi'nin yakalaıp linç edilmesinden dolayı Libyalı muhaliflere daha önce gönderdikleri 300 milyon doların yanında 80 milyon dolar daha yardım gönderildi. 8- Deniz Fenerinin eski savcılarına (tutuklamaları yapan) soruşturma açılması netleştirildi. Diye yazmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar