kfg Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 http://www.wowinterface.com/downloads/info21340-PetJournalEnhanced.html su addon gosteriyor onlarin da quality'sini, quality ye gore, level'a gore sort etmene falan da yariyor, ustune o sirada bulundugun zone'daki petleri de gosterebiliyor sadece, hepsini yakalamaya calisiyosan, indir cok kolaylastiriyor pokemonla ugrasanlarin isini... quality'i gosteren macro da: said: /run for i=1,C_PetBattles.GetNumPets(2) do SELECTED_CHAT_FRAME:AddMessage(C_PetBattles.GetName(2,i).." - ".._G[BATTLE_PET_BREED_QUALITY..C_PetBattles.GetBreedQuality(2,i)]) end ctrl+1'e attim, baslar baslamaz gosteriyor quality'sini chat ekraninda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 mesela mini thorun qualitysi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Direk rare geliyor o. Hatta kendi klasındaki rare'lardan bile az farkla daha iyi statları oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Lil XT, Wolpertinger ve Nether Ray Fry gidiyorum, en son Zonya'yı dövdüm hiç sıkıntı çekmedim. Ama şimdiye kadar hep critter falandı rahatlıkla ezdim, ilerde sıkıntı çekersem diye bi aquatic, beast ve elemental tip alayım diyorum, ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 direk rare gelicek tabi! ama insan en azından bi 250mm cannon verirmiş thor'a... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Silky Moth cok iş görüyor 500-600 vuranlara karsı cok iyi 2 turnde bi kozaya cevirebiliyor kendini bazen 3 turne cıkıyo nedense hepsine blok, padarian monk falan cerez gibi alıyorum bunla cok hızlı bide ..un goro dan yakaladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 burda hepsi http://www.warcraftpets.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Clockwork Gnome çok çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Ya ben daha bu işle hiç ilgilenmediğim gibi en ufak bilgimde yok. 1. ne işe yarıyorlar? 2. Nasıl başlanıyor bununla ilgilenirsek 3. Amaç ne? 4. Normal mob keserken kullanlıyor mu bunlar normal pet gibi? 5. Nasıl levellanıyorlar vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 1. petlerini 3v3 savastırıyosun 2. SW de quest aldıgın bi npc var 3-5 quest yapıyosun başlıyosun 3. cevap vermiyorum buna :P 4. hayır 5. dünya üzerindeki petlei yenerek playerları yenerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Yani bu battle pet olayını yapmayınca bişi kaybetmiyor sadece petsiz biri mi oluyorum? :P Son bir soru daha. Level 90ken buna başlamak gereksizmi yoksa gayette güzel başlanabilir mi? Yani char levellarken mi kasmak daha mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 petsiz biri oluyosun sadece bide achi kasıyosan baya achisi var,benim gayet hoşuma gitti kesin ilerde yenilikler katarlar. 90 ken daha rahat kasarsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Hele bi 90lıyım kasarım o zaman. Saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=027GqrRB_xI win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar