pnoise Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ben bu oyunu anlamadım. yarım saattir birinci bölümü oynuyorum 60.000 puan yapabildim bronze madalya alıp diğer bölümü açabilmek için 250.000 puan istiyor anlamış değilim nasıl geçilecek bu oyun üzerine üstlük başka bir bölümde sadece bronz madalya için 1.000.000 puan istiyor ve imkansız birşey. oynamış olan beni bir aydınlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 burn baby burn gibi bişi mi bu? http://www.youtube.com/watch?v=A_sY2rjxq6M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ben oynamıştım yıllar once bi taktik vardı, onu bulana kadar hiç level geçemiyodun nette arasan çıkar muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 şudur: yananlar birbirine yaklaşınca yandaki de tutuşuyor. HERDING gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar