fearothh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Forumda bu sınav hakkında bir arama yaptım fakat sonuç bulamadım. Belki birinin faydasına olur amacı ile paylaşıyorum. Üniversiteye giriş sınavı ile ön lisans (2 yıllık) okuyan öğrenci arkadaşların ve sanırım aöf okuyan arkadaşların girebileceği bir sınav. 80 Türkçe 80 Matematik sorusu ve 180 dakika süre. Matematik soruları tamamen 1. kısım soruları. Çok basittir. Biraz düşündürür fakat bi kaç aylık düzenli bir çalışma ile full bile çıkartılıcak tarzdadır. Önemli olan pratiktir. Aslında herkesin çözebileceği tarzdır fakat çoğu kimse sürede problem yaşamaktadır. Türkçe soruları ise uzun uzun pragraflar halinde olsa bile basittir. Özel bir konu çalışması gerektirmez. Kitap okuyan biri süre problemi yaşamadan fulle yakın çıkartabilir. Olay bilgi sorularından çok mantık soruları çerçevesindedir. Her ön lisans bölümü öğrencisinin geçiş yapabileceği bölümler bellidir. Kontejanlar son zaman çok arttığı için yerleşme şansıda çok yükselmiştir. Not ortalamanızı yüksek tutmanız faydanızadır. Her bölümün 1. lerine 80 puan gelmektedir. Buna birde Dgs sınavından aldığınız puan eklenerek başarı sıranız belli olmaktadır. Önlisans okuyan arkadaşlar için çok cazip bir fırsat. Ben değerlendirdim. Daha detayli bilgi almak isteyen arkadaşlar özel mesaş yolu ile irtibata geçebilirler. Başarılar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 abi burada en dandik adam öss 5000.si, yanlış foruma gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 vay en dandik adam mıyım lan ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fearothh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 O zaman doğru foruma gelmişim abi. Bende belli bi başarı yaşadım yani :) Dikey geçiş olsada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 dgs türkiye 49.suyum olum ben AYIK OLUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fearothh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Helal olsun . Az daha kasıp 1. olsaydın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bu dgs ile bilg program okuyan bogazici bilg muh olabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Evet okuyabiliyor. Sorularım; 1- Bu seneki kayıt ne zaman, kaydı nerde yapıyoruz.. 2- Bu sınava girme hakkı kotası falan varmı eskisi gibi. Ben 1 kere girdim 2007 mezunuyum bu sene tekrar girebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar