tunca Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 FreEmoon said: Boşa kandırma kendini. SC2, bıraktım Blizzardın diğer oyunlarını, bütün strejiler arasında açık ara en iyi olmayı sürdürecek. Her geçen gün SC1'den daha iyi olma yolunda ilerliyor ve daha 1 sene olmadığı çıktığı. SC 1'de 2-3 senede yapabildiklerini 6 ayda yaptı yaptı bu sefer adamlar. Lorrotar said: aynen şu.gelmiş geçmiş en iyi realtime strategy hatta açık ara ve öyle devam edecek uzuun bi süre. edit : blizzardın en kotu oyunu olmaya gelince,o çok belirsiz bi konu ya her oyunu çok iyi adamlarin,kendi arasında kıyaslamak cok zor. bulşit
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 oyun cok kötü deilde, ortam biraz kötü bu lan olmayısı custom oynıcak adam bulamayıs, insanı bi laddera yönlendirme yani harrisi tanıyanlar adamın ladder oynamıcanı bilir ona cene yapcak oyunlar lazım, e sen adamı diger playerlardan soyutluosun laddera zorluosun.. mesela 10 oyunmu ne atmıstı harris ladder dahada girmedi sanırım e boktan bitane kanal var tr die çapsızlarla dolu, e kimi kazıyıp egosunu tatmin edecek? yok yani balance vs den once bunları düzeltmesi lazımdı blizardın, yoksa imba mimba bi sekilde oynayıp eglenioduk yani ortam olsa ben yine oynarım oyunuda, girip ladder atıp atıp biyerlere gelmeye calısmak benim gibi özel yetenekleri olan birini eglendirmio. onun yerine hon'daki 15 yasındaki bebelerle oynarım hiç deilse bebeler adamı sinir etmeyi iyi biliolar :)
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 oyun silbaştan olur bu açıklanan üniteler gelirse ve ben de bırakırım gider. zaten sc2 biraz faso fisoydu şimdi tam olur.
baybety Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 şu viperin büyüsü (çakma Dark Swarm) hakkında bilgisi olan var mı? büyü sadece bioları mı etkiliyo? içerdeki range attack ünitler mi ateş edemiyo yoksa bütün enemy'ler mi ? ayrıntılı bilen varsa açıklar mı ?
bottomsup Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 içindeki tüm ranged üniteler melee oluyormuş kısaca
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 FreEmoon said: Boşa kandırma kendini. SC2, bıraktım Blizzardın diğer oyunlarını, bütün strejiler arasında açık ara en iyi olmayı sürdürecek. Her geçen gün SC1'den daha iyi olma yolunda ilerliyor ve daha 1 sene olmadığı çıktığı. SC 1'de 2-3 senede yapabildiklerini 6 ayda yaptı yaptı bu sefer adamlar. Lorrotar said: aynen şu.gelmiş geçmiş en iyi realtime strategy hatta açık ara ve öyle devam edecek uzuun bi süre. edit : blizzardın en kotu oyunu olmaya gelince,o çok belirsiz bi konu ya her oyunu çok iyi adamlarin,kendi arasında kıyaslamak cok zor. lol peasants
Seele Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kivranmayin catir catir oynuyacaksiniz. addonuda alacaksiniz.
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 alcaz da keşke almasak işte.fakin kapitalizm sc2 normal rts işte.basıyosun üniteler aynen yapiyor.gerçek erkek rts ünitesi dedigin erkek olur, asi olur, dedigini yapmamak için direnir. dragoon kontrol etmek için unbendable ruhun olması lazım.stalkerı 13 yaşındaki swe bebeleri kontrol ediyor
rocker_tr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Terran iyice turtle olması nedeniyle. Terran'dan Protos'a geçmen çok olur mu; sizce?
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 güzel lan işte, bi çıksın öle yorum yapın belki oyuna daha renk gelir viperıyla , o shredderı ile vs, şimdiden kesin bir yorum yapmanın manası yok. Görürüz GSL de nasıl oynuo insanlar ona göre bakarız zaten blizzard betada farkına varır bişeyler ona göre ayarı verir. Bu arada viperın o dark swarm modundaki büyüsünü gidip siege tanklara atınca gg mi yani bu mu.
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Oyunun şu an oturmadıgı konusunda haklı tyrannus ve tunca da, oturacagı da kesin. Oturtacak olan da BW'deki gibi Blizzard değil oyuncular. Karı gibi zırlamayı bırakıp oyunu ögrenmesi lazım Taylan'ın, çok kötü dövücem yoksa grudge match'te.
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mortis said: Bu arada viperın o dark swarm modundaki büyüsünü gidip siege tanklara atınca gg mi yani bu mu. Şimdilik öyle..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 >2011 >bilgisayar oyunlarını bu kadar ciddiye almak hahah noluyo lan
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Dedi sabah akşam Bastion soundtracklerine attıran adam.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 başlık first world problems dolu ya
rocker_tr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sc2 beta da millet bu ne ya sadece grafikleri geliştirmişler. Bunu oynayacağıma sc:bw ye devam ederim diyordu. Gene aynı muhabbetler dönmeye başlamış.
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 beni en son ne zaman gördünüz oyunda? işte bu yüzden, bu üniteler bu şekliyle gelirse teminatım var benim kapı gibi. inanmak zorundasınız hehe
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 zaten kotu bir oyundu, iyice kotu yapmislar. koreliler cok seviyor terranlari biliyoruz, blizzde korelileri cok seviyor ama zaten op olan bir race daha da op yapilmaz. ayrica carrierlari cikartmissin blizzard, sana laflar hazirladim...
baybety Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 o Viperlerden bol bol yapmak lazım :P zaten overseeride hiç sevmiyodum daha önceki yorumlarda onun bir panayır balonundan farksız olduğunu bayaca bi söylemiştim
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 carriersız sc ışın kılıçsız jedi a benzer.
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Asgard said: carriersız sc ışın kılıçsız jedi a benzer. Ağzından bal damlıyor senin lan (Y)
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 şunun güzelliğine bakın... ay canım benimmm
Öne çıkan mesajlar