Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 evet geçen sene aptallığım sonucu sattığım fender' imden sonra tekrar bi elektro arayışı içindeyim. aranızda temiz elektro ve anfisini satmak isteyen varsa buraya yazsınlar lütfen. pazar alanı demeyin oraya en son aylar önce mesaj atılmış neredeyse. Ne kadar verebilirim bilmiyorum siz yazın da fiyatı hatta resim koysanız bile mutlu olurum. tesekkuler.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 böhüüü cevap verin yaa!!![signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Sana vericek elektromuz yok bizim! =P[signature][hline]Süpermarkette kekeme bir abimiz gezmektedir, medeni cesareti olmayan bir tip olduğu bellidir.Orta yaşlıdır.Kasa sırası kapılınca. - A a ama ben ben ben ben YAKARIM BURAYI ben ben ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 :P feci gaza geldim tekrar başlicam elektroya. hangi salak fender gitar + anfisini 150$ a hocasına satar benden başka acaba? ama endonezya malıydı hehe[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Bass a başla. Hem sana da basıveririz.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 mantığa bak o bölüme aylar önce mesaj atılmış diye salla hepsini konu dışına.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar