Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Git dacia duster al bayaa dolduruyolar 45e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 47'ye çıkarsan Golf'ün dizeli var, ben de düşünüyorum bu modeli. 15 güne kadar ya benzinliyi ya dizeli alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 juke alınır o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 pekaziz said: 47'ye çıkarsan Golf'ün dizeli var, ben de düşünüyorum bu modeli. 15 güne kadar ya benzinliyi ya dizeli alacağım. abi sen alamıcan araba bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Niye ki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Selam, Juke taşlanmalı; ucube o! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 barnacle said: pekaziz said: 47'ye çıkarsan Golf'ün dizeli var, ben de düşünüyorum bu modeli. 15 güne kadar ya benzinliyi ya dizeli alacağım. abi sen alamıcan araba bence:D Bende alamayacam bu gidişle :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 uzun bi süredir polo golf arasında gidiyo pekaziz. düşünmeyin bu kadar bu işin sonu yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Yok abi karar verdim, golf alıyorum boşline. :D Ayın 15'ini bekliyorum peşinatın son bölümünü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 hayırlı olsun o zaman. bir makinacı sevinir bin makinacı sevinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Selam, Hayırlı olsun :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Geçen hafta arabanın siparişini verdim, bugün de hazır olduğunu öğrendim. Çarşamba günü babam teslim alır sanırım, cuma da ben binerim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Golf boşline mı? Hayırlı olsun kazasız belasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Evet, sanırım ileride para buldukça ve kafam estikçe ıvır zıvır donanım ekleyebiliyormuşum. Ondan dert etmiyorum donanımsal zayıflığını, zira 20 senedir aileme ait arabalar hep düz modellerdi ve hiç şu da olsun dediğimi hatırlamıyorum. Cuma imzayı atıp cumartesi teslim alacağım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 güle güle bin kazasız belasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hayırlı olsun :) bizde punto evo yu satıyoruz almak isteyen varsa burdan haberleşebiliriz 2011 model 7000 km 1.4 benzinli bişey yakmıyo 5-6 litre anca yer ortalama 40k ya kadar dizel-otomatik bi araç bakıyoruz ses sistemi iyi olması lazım,tercihen 1.5 yukarısı motor,100+ beygir olması bayırda bırakmasın sonra asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Arabayı aldım, ilk uzun yolu da Ankara İstanbul arası yaptım, pek hoşuma gitti. Darısı yeni alacak arkadaşlara. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Selam, Foto lütfen. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Güle güle kullan, çiziksiz belasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 valla benim de annemde punto evo var, çok sevimli bi araba kullanırken neşeli oluyo iç donanım özellikle baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ginaly said: nisanda astra classic dizel easytronic aldım, 15.000 km oldu, +hoyratça, umursamadan kullanırsam 1 depoyla 900km, uzun yolda 100km/s'i geçmezsem 1400km gidiyor. +malzeme kalitesi sınıfında vw'den sonra en iyisi +donanım ağzına kadar dolu. bu fiyata bu kadar donanım başka hiç bir araçta yok. +yol tutuşu harika. esp muhteşem bişey. +uzun yolda çok keyifli, hele uzun rampalarda. +kickdown sistemi çok başarılı. -dizel olduğu için kalkışta zorlanıyor. malum 1.3 motor ve turbo 2k devirden sonra devreye giriyor. kısaca ışıklarda nal topluyorum. -2011 modellerin turbosunda sorun yaşayanlar olduğunu duydum, benimkinde problem çıkmadı ama böle bi dedikodu var. ayrıca easytroniğin arıza yaptığı lafı çok eskilerde kaldı, artık o problem yok -dikiz aynalarının alt tarafında ufak bi boşluk var, üretimden kaynaklı, aracı yıkadıktan sonra aynaların altından su sızıyor, kaportada su izi kalıyor. benimkinden hariç 2 araçta daha gördüm. belki bizimkilerde bi sorun vardır, genellenebilir mi bilemem. -sahip olduğu donanıma göre radyo-cd çaları yetersiz. ses olarak değil ama özellik olarak. -eşya saklama gözü olarak çok seçenek yok. koltuk altına çekmece koysalar iyi olurmuş. bardaklık da yok :/ Uzun araştırmalar sonucu kararımı verdim ve bende bundan aldım. Bana fazlasıyla yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 hayırlı olsun. her gün köprü trafiğinde dur kalkla 5.8lt/100km'lik mutluluk yaşayan biri olarak senin adına sevindim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Amma az yakıyomuş araba be, ben 50 liralık benzinle şehir içi 80km gidebiliyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Selam, Sıkışık trafikte ibredeki oynamaları gözle görmek adama fena koyuyor. En azından bastım da yaktı demek istiyor deli gönül ama ne mümkün. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ben de bugun gittim 160lik dsg scirocco icin anlastim ve kaparomu verdim, yalniz ellerinde dolu arac yoktu. mecburen bos arac oldu ama zamanla interlagos, orjinal bixenon falan ekliycem. bir aksilik olmazsa ucretin tamamini pazartesi odeyip carsamba veya persembe teslim alicam. duz icin 62bin tl, dsg icin 67.250 tl dediler. fiyatlarin icinde boya ve koltuk koruma dahil. sizce aradaki farka deger mi? veya bu fiyatlara onu alma sunu al diyebileceginiz baska arac var mi? astra gtc haric :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar