Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba almaca

Arma

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Evet, sanırım ileride para buldukça ve kafam estikçe ıvır zıvır donanım ekleyebiliyormuşum. Ondan dert etmiyorum donanımsal zayıflığını, zira 20 senedir aileme ait arabalar hep düz modellerdi ve hiç şu da olsun dediğimi hatırlamıyorum.

Cuma imzayı atıp cumartesi teslim alacağım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun :)

bizde punto evo yu satıyoruz almak isteyen varsa burdan haberleşebiliriz 2011 model 7000 km 1.4 benzinli bişey yakmıyo 5-6 litre anca yer ortalama

40k ya kadar dizel-otomatik bi araç bakıyoruz

ses sistemi iyi olması lazım,tercihen 1.5 yukarısı motor,100+ beygir olması

bayırda bırakmasın sonra asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

nisanda astra classic dizel easytronic aldım, 15.000 km oldu,

+hoyratça, umursamadan kullanırsam 1 depoyla 900km, uzun yolda 100km/s'i geçmezsem 1400km gidiyor.

+malzeme kalitesi sınıfında vw'den sonra en iyisi

+donanım ağzına kadar dolu. bu fiyata bu kadar donanım başka hiç bir araçta yok.

+yol tutuşu harika. esp muhteşem bişey.

+uzun yolda çok keyifli, hele uzun rampalarda.

+kickdown sistemi çok başarılı.

-dizel olduğu için kalkışta zorlanıyor. malum 1.3 motor ve turbo 2k devirden sonra devreye giriyor. kısaca ışıklarda nal topluyorum.

-2011 modellerin turbosunda sorun yaşayanlar olduğunu duydum, benimkinde problem çıkmadı ama böle bi dedikodu var. ayrıca easytroniğin arıza yaptığı lafı çok eskilerde kaldı, artık o problem yok

-dikiz aynalarının alt tarafında ufak bi boşluk var, üretimden kaynaklı, aracı yıkadıktan sonra aynaların altından su sızıyor, kaportada su izi kalıyor. benimkinden hariç 2 araçta daha gördüm. belki bizimkilerde bi sorun vardır, genellenebilir mi bilemem.

-sahip olduğu donanıma göre radyo-cd çaları yetersiz. ses olarak değil ama özellik olarak.

-eşya saklama gözü olarak çok seçenek yok. koltuk altına çekmece koysalar iyi olurmuş. bardaklık da yok :/

Uzun araştırmalar sonucu kararımı verdim ve bende bundan aldım. Bana fazlasıyla yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bugun gittim 160lik dsg scirocco icin anlastim ve kaparomu verdim, yalniz ellerinde dolu arac yoktu. mecburen bos arac oldu ama zamanla interlagos, orjinal bixenon falan ekliycem.

bir aksilik olmazsa ucretin tamamini pazartesi odeyip carsamba veya persembe teslim alicam.

duz icin 62bin tl, dsg icin 67.250 tl dediler. fiyatlarin icinde boya ve koltuk koruma dahil.

sizce aradaki farka deger mi? veya bu fiyatlara onu alma sunu al diyebileceginiz baska arac var mi? astra gtc haric :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...