Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Dambıl yok dambıl .. Varda ağır var ayarlanmıyo da .. Tirseps çalıştırmak için halterlere takılan ağırlakları kullanıyorum veya kolları yana açarken vs. yani dambıl hareketlerini bunlarla yapmaya çalışıyorum fakat tutulmuyo , ya elime batıyo ya kayıyo bi şey oluyo , ne yapmak lazım yokmu bi hal çaresi ?[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Dambılsız triceps çalış. Lying Triceps Extension ve push down yeterli olur zaten. olmadı close grip bench yap. yada dips yap.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Alala.. Geçen sene vardı gibi hatırlıyorum ufaklar da...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar