Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Gallant said: Ooo Marisa Tomei varmis, izlenir. http://www.youtube.com/watch?v=46ib1cy8XpA 240p yapinca ses duzeliyor i'm you know.. "engaged" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bugün izledim. başları biraz sıktı gibi ama sonra kat kat toparladı. güzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 baya iyiydi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bakmayın imdbye buraya 10 üzerinden 5 bilemedin 5.5 6 yazamadım bak emma var diye millet hormon akıtmış güzel sanıyor filmi ama izleniri var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 fede said: telefonda boş boş alet anlattığı sahnede gözlerim doldu :( oha ne kadar duygusalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 valla gayet güzel filmdi, bayağı beğendim ben. tabii şaheser falan bekliyorsanız fazla mutlu olmayabilirsiniz. Eski Meg Ryan filmlerindeki sıcaklık vardı filmde. karakterleri birbirine çok güzel bağlamış, kurgu falan başarılıydı. ayrıca emma stone da öyle çok güzel bi hatun değil, kocaman ağzı yüzüyle çok uyumsuz gözleri var. 9gag fotoşopu gibi kendisi. (aoe taunt activated) MrLevie said: Emma'nın sesi çatlak olduğundan sempatik geliyor millete... yoksa ahım şahım bir güzelliği yok. çatlak ses ergen özelliği çağrıştırıyor millete güzel geliyor. hah bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 film gayet guzel. emma da en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar