Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coni çuvalla tanıştı

sandalye

Öne çıkan mesajlar

Pek gereksiz olmus cidden.

Bir de "ABD usagi", "emperyalist", "emperyalizm", "bilmemkim PKK'yi destekliyor" ve turevi laflardan ben dahil herkesin midesi bulandi artik, doydu millet. Siz kalkip daha emp... dediginiz anca kulak kapatiyoruz ve bunun sebebi bizim sorumsuzlugumuz degil, sizin bozuk plak gibi kendinizi tekrar etmeniz. Boyle bu sekilde olacak is degil o.

Turkiye'deki sol gruplar ciddi sekilde strateji degistirmeli. Ama bu kafayla nasil basarirsiniz onu bilemem. En basitinden "Biz okuduk ettik ogrendik, bos adam degiliz" triplerinden cikip halka inmeli bu guruplar. Diger turlu her lafa "Aslinda Marx'a gore..." diye girdiginizde yine ayni sekilde "bogk lan yeter" hissiyati yaratiyorsunuz. Marx'a bir size iki diyesi geliyor insanin.

Ha bir de her daim gerilim yasatmanin alemi yok. Surekli bir "vatan elden gidiyor" nidasi var ama o kadar cok tekrarladiniz ki artik bikti ve yoruldu millet. Tayyip ve AKP tadinda bir yapilanma gerekiyor size. "Gel canim kardesim, otur bir soluklan, anlat bakalim derdin ne ? Dur cozelim" demeniz gerekiyor. Ha farkli olarak verdiginiz vaadi yerine getirirsiniz, kisiyi gruba ait hissettirirsiniz olur biter.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

oradaki gariban askeri yakalayıp dövüp kafasıan çuval geçirince hiçbir şey olmaz.

orada ülke olarak ve hükümet olarak adam gibi tepki koyabilseydik, amerikadan resmi özür ve hatta belki tazminat (işi kara yormak için değil, adamlara bedel ödettirmek için) alsaydık, işte o zaman olurdu bu, bu saatten sonra da oluru yok. geçti borun pazarı.

bizim devletimiz tepkiyi koyamamış işte.
askerimiz desen zaten o gün koyamadığı tepkinin cezasını ödüyor.kağıttan kaplanlarımız.

genç insanlar büyüklerinin vermesi gereken tepkiyi vermişler.
her şeyi de eleştirmeyin be kardeşim. amerikan askeri çevreyi gezmeye çıkmıyor karaya. 40 sene önce karaköy'de genelevleri baştan başa yıkatıp boyatmıştı amerikancı hükümet. o zaman da 6. filoyu denize dökmüştü ülkenin vatansever gençleri...heee,üstlerine dini bütün ve türkücü gençler saldırıp iki vatansever genci katletmişlerdi "gomonis" oldukları için. ama boşver canım,ne önemi var bu anlattıklarımın. nasıl olsa konudan başka herşey konuşulur birazdan.başlanmış da zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Raincloud said:

saturn said:

yıllar önce kurtlar vadisi ırak ile öcümüz alınmıştı ne gerek vardı ki

O film gerçek bir hikayeden esinlenilmişti.

gerçek hikaye dediğin Türk askerinin başına çuval geçirmesi kısmı.
O kadar.
İzlediğin diğer her şey yalan.
Hee,bir de arada organ ticareti yapan Musevi doktor kısmı var.
Hepsi o.
B)-
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Pek gereksiz olmus cidden.

Bir de "ABD usagi", "emperyalist", "emperyalizm", "bilmemkim PKK'yi destekliyor" ve turevi laflardan ben dahil herkesin midesi bulandi artik, doydu millet. Siz kalkip daha emp... dediginiz anca kulak kapatiyoruz ve bunun sebebi bizim sorumsuzlugumuz degil, sizin bozuk plak gibi kendinizi tekrar etmeniz. Boyle bu sekilde olacak is degil o.

Turkiye'deki sol gruplar ciddi sekilde strateji degistirmeli. Ama bu kafayla nasil basarirsiniz onu bilemem. En basitinden "Biz okuduk ettik ogrendik, bos adam degiliz" triplerinden cikip halka inmeli bu guruplar. Diger turlu her lafa "Aslinda Marx'a gore..." diye girdiginizde yine ayni sekilde "bogk lan yeter" hissiyati yaratiyorsunuz. Marx'a bir size iki diyesi geliyor insanin.

Ha bir de her daim gerilim yasatmanin alemi yok. Surekli bir "vatan elden gidiyor" nidasi var ama o kadar cok tekrarladiniz ki artik bikti ve yoruldu millet. Tayyip ve AKP tadinda bir yapilanma gerekiyor size. "Gel canim kardesim, otur bir soluklan, anlat bakalim derdin ne ? Dur cozelim" demeniz gerekiyor. Ha farkli olarak verdiginiz vaadi yerine getirirsiniz, kisiyi gruba ait hissettirirsiniz olur biter.

para?
din sömürüsü?
bunlar olmadan o dediklerin sol grupların ütopyalarından daha da hayal.
Sosyal ağlarda paylaş

:)
ya oğlum.
harbiden sizin zekalar çok farklı çalışıyor.
her zaman aynı şeyi yapan bir kitle var.konu başlığı belli yani tartışılması,odaklanılması gereken konu belli. ama şeytanın avukatlığı rolü daha bir cazip geliyor size de şeytan bile sıkılır bu kadar b.kunun çıkarılmasından.
alla allaaa...
B)-
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

vay...
napo kafa, napo mermer seni.
B)-

aynısını ben senin için düşünüyorum. bir mayıs emek cart curt diye gezen adamın seks emekçilerini aşağılaması, takıntılı ve homofobik olması seni yaşayan kanıt haline getiriyo. sen hangi fikri savunsan onu yozlaştırıyosun sori.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

tr de sol düşünce kendini yenileme kabızlığı çekerken etrafını gericilikle suçlayan kafası karışık üniversiteliler topluluğudur.

araya birisi girerse quote'liyorum.

aydınlık bir yanını gösterir misin kendinin ve senin gibilerin sevgili napolyonn.

solu chp-ip'den (hadi biraz da tkp'den)ibaret görmeyi pek seviyorsunuz, işinize bu geliyor. bundan sonrasına bakmaya yeltenseniz, aydınlıktan gözünüz kör olur zira...
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

cetintas said:

vay...
napo kafa, napo mermer seni.
B)-

aynısını ben senin için düşünüyorum. bir mayıs emek cart curt diye gezen adamın seks emekçilerini aşağılaması, takıntılı ve homofobik olması seni yaşayan kanıt haline getiriyo. sen hangi fikri savunsan onu yozlaştırıyosun sori.

:))))) ya olm bir şey mi çekiyorsun sen? nerede seks emekçisini aşağılamışım? homofobik olduğumu nereden çıkardın? lan bi git yat ya...
hahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

seks emekçisi ne lan?

ama tabi o durumda olan insanların gerçekten de trajik hayat hikayeleri olabiliyor o açıdan üzücü. bizim okula gelip konuşan bir tanesi vardı uzun süre o işi zorla yapılmak zorunda bırakılmış falan. "öyle bir noktaya geliyorsun ki hayatında hiç hayat kadınıyla yatmamış bir erkek olduğuna inanmamaya başlıyorsun" falan dediydi
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

isteyerek yapanlar var. tabi genelevde değil dediklerim, dışarda solo takılanlar.

ya arkadaş,tabii ki genelev kadınlarını söylüyorum. dışarıda eskortluk yapan kadınlar ayrı bir tartışma konusu,her şeyden önce genelev kadınları gibi günde onlarca kişinin altına yatmaz onlar. ayrıca özünde onlar da mutlaka bu yola başlarına gelen facialarla girmişlerdir,imkansızlıklar ve cehalet birleşmiştir ama hiç bir kadının etini para karşılığı satmaktan zevk alabileceğini bana hiç kimse inandıramaz.

EricCantona said:

Valla iyi para kazanıyorlar sonuçta =)

sana da böyle bir cevap yakışırdı E.C. çok şey var söylenecekte,boşver.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...