Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 epirojenik ve orojonik hareketler... alışmak lazım artık kaç bin yıl geçmiş... kıtalar nasıl bugünkü hallerine geldiler sanıyorsunuz? önlemini alan adama bişey olmazken gördüğümüz gibi bizde küçük bi deprem dahi olsa panikleyen insanlar kendilerini camdan, çatıdan atmaya kalkıyorlar :)[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ha tabik öyle birşey yapmamda :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ehehe 9.kattasin istersen yap :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 gece bilmem kaçtan sonra özel kanallar arasıra Ahmet Mete Işıkara'nın hazırladığı depremden korunma kasetini gösteriyorlar. izleyin eğer izlememişseniz.[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 hmm bakarım :) 5 gün net yok ya en az yabancı siteler falan pof :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Kocaeli depreminden sonra ardcı depremin birini İstanbul'dan epey hissetmiştik. En azından Kocaeli depremini orda yaşamadığımız için epey hissettik gibi gelmişti bize. 8. kattayız. Deprem sırasında annem ben ve abim vardı evde. Hemen birbirimizin yanına koştuk. Baktık ev sağa sola yatıyor; duvarlardan resmen çatır çutur sesler geliyor. Ben dedim gidiyoruz. Ama o an çok donuktum. İstanbul'da deprem olsa, 8. kattan zaten çıkma ihtimalim yok (apartman da 11 katlı). Baktım annemin gözünden yaşlar geldi. O an çok kötü oldum. Ölüm her an her yerde olabilir tabii. O yüzden korkmak da çare yok. Ama ölümün kokusunu hissedince insan bi garip oluyor. Anlatılır gibi değil.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 22 May 2003 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Hepimiz ölücez.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ya ben bunu anlayamıyoru mgenlerden heralde o artçı dpremde nnem oğlu mbıraya gel derken ben aa deprem oluyo diyip müzik dinlemey devam etmiştim. annem sakinleşsin diye gitit myanında oturdum 30 dk filan sonra geri gititm odama. ki amcam o büyük yalova depremde uyanmamış bir insandı. bende uynamayacaktımda babam uyandırdı =) gensel demekki.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 hiç unutmam 17 agustos depreminde dışarı cıkmıştık radyoyu açtık seside baya açıktı Radyoda bagırıo adamın teki Bu bir şy diill 8 şiddetinde deprem geliyor herkes canını kurtarsın hepimiz olcez falan diodu baktım bunu duyanlar aglamaya falan başladı millet kacıo yani inandırıcı bişi solese inancamda[hline]Bonus Simo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Yer yarıldı ama ben genede uyanmamıştım o depremde[hline]Bonus Simo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ben depremin 3 sn öncesinden uyanıp kendi kalp sesimi duyarım felan deprem olmasa bile bilinmiyen bir nedende uyanınca (geceleri) çok azda olsa damarlarımdaki kanın sesini duyuyorum haşşş diye sakinleşiyorum sesler azalıyor felan bi iki daka sonra sesler kesiliyor bide deprem den 3 sn önce uyanırım daha sallanmadan önce aniden uyanırım ve eşşedü enllaai illallah eşşedü muhammedi resuallah derim fısıltı ile sonra inanılmaz küçük bir titreşim hissettikden sonra yatağın kenarına atlama atlamama kararsızlığına kalırım ve eğer cidden büyürse(yani bilgisayar ekranını acık titreticek kadar) bağırmak isterim ailemi uyandırmak için ama çok az olsa hissediyorum o çok küçük depremleri çok hızlıca uyandırıyor beni gazetelerde yazmıyor yıkılıyorum(seviniomda) sonra belki çok küçük depremlerde uyanıyorum diye düünüyorum aşırı hassasım bu sallantılara işallah böle devam eder ANNEEE DEPREEEEEEEEEEEM . . . dün gece 1.5derecede mikro deprem olmuşdur bu depremi sadece köpekleri hissedi....[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 yoksa sen... sen.. ??? :p ehuehe :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar