Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BB Ankara - Galatasaray

chagy

Öne çıkan mesajlar

said:
Diablo, 01 Ekim 2004 19:59 tarihinde demiş ki:
arif-hakan onların arkasındada necati oynuo.arif yerine umiti koysa ya

bence 2sini de koymamalı. necati ve hakan şükür ilerde yeterli. arifi hiç sevmem zaten pek de iyi oynayacağını sanmıyorum. ümit karan desen adam kadroya dahil edilmiyor çünkü formayı haketmiyor. adam o kadar umursamaz havalarda ki..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla açıkçası Ümit Karan bence Türkiye'nin sayılı forvetlerinden ve kaybetmemek için yavaş yavaş oynatılmaya başlanmalı. Ama Ümit ve Hakan aynı tip oyuncular, ikisi yan yana oynamaz. Onun yerine şu an çok formda olan Hakan - Necati ikilisi daha iyi olur bence..

Maça gelince, BJK gibi 10 kişi kalmazsak ben 2-1 ya da 3-1 yeneriz diyorum. Ama illa ki bir gol yiyecez. Gol yemezsek olmaz, yakışmaz bize :)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

gs kotumu oynuo?fener kotu oynuo bjk kotu oynuo ama gs kotu oynamıo ama cokta ii oynamıo.Maçları zevkli oluo.Bol pozisyon fln.Ayrıca ben arif-hakan arkalarında necati oynar die dusunmustum ama necati soldaymış.Oyuzden bişi yapamıo.Arif ztn bişi yapmıo.Ne die oynattı onu anlamadım[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

gs gecen haftada iyi oynamadi ki zaten istanbulspor o kadar kotuydu ki cok pozisyon olunca zevkli gibi gelmis olabilir izleyenlere o kadar,simdi bu macta daha garanti oynuyorlar rakip gelmeden cikmiyor gs ankaraspor'da bi turlu gelmedigi icin cok tutuk bi ilk yari oldu.zaten golde duran toptan kornerden geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...