Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BzTRTQkmHpU
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 biraz boşa uğraşılmamış mı ya. bi kere çok hızlı gidiyor algılanmıyor. o siyah aletler de sanırım her seferinde hızlandırıyo. Hotwheelsin olayı bu değil pek.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Herif uğraşmış baya, negüzel boş vakti varmış işte.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 nomsaR said: biraz boşa uğraşılmamış mı ya. bi kere çok hızlı gidiyor algılanmıyor. o siyah aletler de sanırım her seferinde hızlandırıyo. Hotwheelsin olayı bu değil pek. hotwheelsla oynamamışsın sen. olayı tam olarak bu.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mr_Hand said: nomsaR said: biraz boşa uğraşılmamış mı ya. bi kere çok hızlı gidiyor algılanmıyor. o siyah aletler de sanırım her seferinde hızlandırıyo. Hotwheelsin olayı bu değil pek. hotwheelsla oynamamışsın sen. olayı tam olarak bu. tam bunu dicektim sdfsfs
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Ben olsam arabanın üstüne ufak bi mikro kamera takardım. Daha zevkli olabilirdi.
Öne çıkan mesajlar