Suark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Var mıdır böyle sms atabileceğimiz, eft yapabileceğimiz bir kuruluş veya "kampanya" ? Yoksa, Biz nasıl böyle bir şey oluşturabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 mehmetçik vakfı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Basit şehit ailesine bir şekilde ulaş, banka hesaplarını öğren hatta elektirği kesilen bir şehit ailesi var yardımla geçiniyorlar. Mesela ulaş onlara, nasıl dersen ilçe kaymakamlığını ara sor öğren, banka hesaplarını öğrenirsen burada paylaş, akabinde isteyen bankayı arar hesabı kontrol ettirir. Haberi yapan gazeteyi ara bul ordan öğren veya alienen telefonunu bul burda paylaş. İnsanlar genelde yardım ederken esas amaçları vicdanlarını tatmin etmekdir o yüzden vakıfdır, şudur budur gördülermi veriyorlar bağışı, mis gibi manevi tatminlerini sağlıyorlar, gerçekden o para onlara gitti mi ve o para onlara giderken acaba birileri nemalandımı bunuda sorgulamak lazım buda yemez tabi, manevi tatmin elde etmek, yardımın onlara ulaşıp ulaşmamasından önemlidir ve parada ondan verilir. Uzun lafın kısası yardım edecekseniz doğrudan kişiyle siz muhattap olun. Ben öyle sms, kampanya, mehmetcik vakfı zerre güvenmiyorum vs günahımı vermem. Elden gidip yapın yardımı yada hesaba havale. Ama ben bunuda yanlış buluyorum neden derseniz bu devletin görevi eşşek yükü ile vergi veriyoruz, o aileleri muhtaç durumda bırakmamalı hani devleti zorlamak gerekir. Tabi yardımda yapabilirseniz yapın, yapmayın demiyorum nasılsa devletten birşey beklememek lazım (gerçi o halde devlet neden var ). haber linki http://gundem.milliyet.com.tr/sehit-evinin-elektrigi-borctan-kesikmis/gundem/gundemdetay/20.10.2011/1452998/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 devletin görevi tabide yapmıo herifler. Baksana zorda kalıomuş, ben hep gazilere iyi bakıldığını falan sanardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar