Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakter Tahlili : Natural Controller


Pyhenn

Öne çıkan mesajlar

Belki zevkimle belki de şuursuzca açtığım ilk ve tek karakterim bir controller. Tabii ki bu karakteri açtığımda karşılaşacağım zorluklardan bihaberdim. Illusion ve Storm Summoner özelliklerine sahip olan bu karakterin dezavantajları cidden baş ağrıtıyor.

1) Tek başına hareket etmeniz belli bir leveldan sonra hemen hemen çok zor.
2) Lakin takım bulmak da kimi zaman en az bunun kadar zor olabiliyor.
3) Var olan 02Bost büyüsünün de yapabildikleri şüpheli.
4) Kendi level'ınızdakileri öldürmeniz bile zaman aliyor. 1-2 level altınızdakilerle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz..
5) Ve malesef size verilen görevler buna rağmen benimkinin 2 level üstü oluyor.

Tüm bunlar beni bir süreye kadar oyundan soğutma noktasına gelse de, ilerleyen zamanlarda katıldığım takımlarda gerçekten tek olmadığım zaman işe yaradığımı anladım ve oyundan tekrar zevk almaya başladım. Ve bu da zamanında almış olduğum yeni karakter kararından vazgeçmeme neden oldu.

1) Flash : En sevdiğim skillerimden biri. Bir de takım arkadaşlarımın birinde Fire Rain varsa, o kişinin de en büyük derdi olan adamların kaçısını önlemesiyle onun da en sevdiği şeylerden biri oluyor.
2) Team Invisibility : Bu da + defens puanı kazandıran bir özellik. Self invisibility'i açmadığımdan çoğu şehirde daha rahat gezebilmemi de sağlıyor :)
3) O2Bost : Her ne kadar çok etkili olmasa da takımdaki Healer'in uyuduğu ya da etkisiz kaldığı durumlarda yardımcı olabiliyor.
4) Kick : Attack'daki çaresizliğimi düşünerek aldığım bu skill'i de almakla yerinde davrandığımı anladım.

Yeni karakter açacak kişilerin kararlarını bu karakter tahlilinin etkileyebileceğini düşündüm. Ve bu konuyu da bi screenshot ile süslemek gerekir :)


Flash Rulazzzzz

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an çektiğin sıkıntıları ve solo takılamamanın getirdiği zorlukları anlıyorum. Fakat Controller ve Defenderlar zaten takım oyunu için yaratılmış karakterler. Özellikle aksiyon ağırlıklı bir karaktere sahipsen controller'ın seni sıkması normal ama şunu unutmaki primary power setinin son halkası olan powerı alan her controller solo takılabilir. Bunun içinde lvl 32'ye kadar team bulup exp kazanman lazım. Bu sürede göz açıp kapayıncaya kadar geçer hiç merak etme.[signature][hline]Keyzar-Scrapper/ Kagari-Blaster/ Toxygen-Defender/ Imperiar-Blaster
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benimde L30 controller'im var special wounds'a 1 acr,5 dmg ekledim kendimden 2 level dusukleri cok rahat kesiyordum once blind sonra special wound,contoller'in zeki ayri ama bir yere kadar L32 olunca phantasm olunca daha'da cok zevk alinabiliyor en azindan gorduklerim icinde.[signature][hline]inanilmaz olana inan....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Controler her takima en az 1 tane lazim bence... tüm gidisi deistirme gücüne sahip elemanlardir. (gerçi ilusion biraz farkli- earth, ice, fire falan grup halinde moblari immobilize ediyor - çok da güzel oluyor)

Mesela 6 kisilik ekibe ilave 1 scrapper veya blaster olsa da olmasa da muazzam fark gözlenmez. ama senin gibi bir storm summoner herkesin (özellikle etegine siginmis blasterlarin) hayatta kalma sansini ciddi bir sekilde arttirir.

Daha dün 4 scrapper, 1 defender, 1 blaster'dan olusan grubumuzda herkes "we need a controler" diye bagriniyordu. Bulunduktan sonra da KIMSE yerde kalmadi ;)

Zor bir sinif, hele senin seçimin en kendine has powerlar sanki. Keyzar'in da dedigi gibi 32'den sonra muazzam bir hero olacak.

Keyifli oyunlar dilerim.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sostizm, 29 Eylül 2004 10:00 tarihinde demiş ki:
gerçi ilusion biraz farkli- earth, ice, fire falan grup halinde moblari immobilize ediyor - çok da güzel oluyor



Illusionın Flash gücü de grup halinde immobilize etmeye yarıyor zaten. Pyhenn'in koyduğu SSde olduğu gibi.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilen oynar controllerı, bilmeyen spectral woundsa 1 acc 5 damage koyar, 2 level altı mobları kesmeye çalışır.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben oyuna basladigimdan beri controler'i en karizmatik hero olarak görmüsümdür. Çok özel ve farkli. Ama solo'layamamak gibi bir zaafi var ki çok da dert olmasa gerek.

hatta oyuna ilk basladigim haftalarda bir earth controler'in -ki henüz 10-15 arasi levellarda olmasi lazim- hiç unutamam. hemen sonra ben de açmistim 1 tane, ama garip gelmisti. simdilik favorim ice controlerlar. kusuruma bakmasinlar power'in ismini bilmiorum ama su yerleri kaygan yapan powerlarina bayiliyorum. herkes çata çuta yerde debelenirken biz de (2 balster) islik çalarak temizliyorduk yerdekileri Dark Astoria'da. Kaymayanlari da ice-trap tutuyordu önce onlari aliyorduk. ay ay ay.

tamam defender'da karizma sahibi ama, controlerlar zaten secondary olarak onlarin buff/debuff power'larini aliyor :D

bir ice/force field herom var mesela, firsat bulsam da kassam aslinda onu. ismi de BuzAdam :)

Gene de earth, fire ve ice sanki illusion, gravity ve mind'dan daha saglam gibi geliyor bana. hani grup halinde tutup, tuttukça dmg da vermesi sebebiyle. Gravity mesela tutuyo ama tuttuguna dokunamiyorsun. illusion da tutuyo ama dmg vermiyor.

Neyse uzatmayayim, controlerlara saygim var, özetle budur söylemek istedigim.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kastığım 4 karakter war..
Cray Totem - Blaster
Blenx Totem - Defender
Darla Totem - Scrapper
Strax Totem - Tanker

Ama nedense canım hiç bir şekilde controller oynamak istemiyo =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Phyenn sayesinde 2 level birden atladım demin o olmasaydı napardım bilmiyorum cidden felaket de eğlendik . Controllersız olmuyor cidden phy de çok iyi başarıyor bu işi[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya en guzel soyle diyeyim PATİ nin SuperGrubun'da Controller hic bir seye yaramaz.Ha ama allahin gavurlari msn'den mesaj atiyor oyuna gir diye o ayri bizimkiler tek takilmayi seviyor bir an once L50 olayim GRAL olayim SUFER olayim mantigi var.[signature][hline]inanilmaz olana inan....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

a-aaa ne kadar yanlis. Beraber yapilacak biseyler varsa herkes bir araya gelmez mi bizde? Geceler boyu (ben kisa kalana kadar en azindan) omuz omuza çarpismadik mi seninle? Sadece pati'den birileri yapacak is bulamiyo diye her birimiz alt herolarimizla gelip grup olusturmadik mi?

Haksizlik mi ediyorsun biraz silezya'cim? askolsun yani :)
Controler'larin da her zaman basimizin üzerinde yeri var ayrica.

Bu arada sen de bir controler rehberi yazsan ne güzel olur? Hepimiz tanisak controler özelliklerini. Secondary power önerilerini yazsan...[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...