Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Ekran güzelde televizyon kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 hala televizyon izleyen var mı ya Televizyon playstation içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 sene 2011 hala tv izleyen mi kaldı profit fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 olur mu ya aksine uzun süre bilgisayar kullanan insanlar olarak geçin bi deneyin haftasonu. izlediğiniz bi filmi geri alamayacağınızı bilerek izlemek vs inanılmaz güzel. işin diğer tarafı göz yorulmuyo hiç, mesafe var rahat rahat izliyosunuz. isterse tüm programlar kötü olsun zap yaparken bile o dinamiklik rahatlatıyo insanı. tercih meselesi tabi ki. geçen turist ömer gördüm misal, yapıştım izledim filmi bırakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 200-300 gb'lik media player'lardan al. filmdi diziydi download yoluyla hallet. televizyon boşa gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar