Emillia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Cesete çift tıklayınca ceset sahibinin üstüne giymesini nasıl sağlayabilirim. Fakat bazı bugları var mesela adamın mage robe giymeye skilli yemiyor ölüyor çantada da bir tane mage robe oluyor ve skilli yetmemesine rağmen giyebiliyor.Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 cesette mage robe olup olmadığını check ettirip olduğu taktirde çantaya düşecek şekilde ayarlıyabilirsin. Biraz kas diye fikiri veriyorum...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bu sanırım lostage'de vardı oranın yetkililerinden yardım alabilirsin konu hakkında pek bilgim yok. ama bir arıyayım :)[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Findlayer yada findbaseid ile baktırabilirsin.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Blackhand_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Eskiden vardı o sistem lostagede tazmanyak'a pm atarsanız yardımcı olacağını zannediyorum.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki: Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık. Whea of The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 tavsiye etmiyorum, eğer cesetde çok fazla item var ise sphere göçebiliyor.. ayrıca pvp etiğine ters düştüğüne inanıyorum. taz girmiyor ayrıca nete, script bende mevcut fakat vermem uygun olmaz sanırım :/[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: thelegbra, 04 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: tavsiye etmiyorum, eğer cesetde çok fazla item var ise sphere göçebiliyor.. euhuehue test ettik onayladık :D[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Ceset × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bu sanırım lostage'de vardı oranın yetkililerinden yardım alabilirsin konu hakkında pek bilgim yok. ama bir arıyayım :)[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Findlayer yada findbaseid ile baktırabilirsin.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Eskiden vardı o sistem lostagede tazmanyak'a pm atarsanız yardımcı olacağını zannediyorum.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki: Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık. Whea of The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 tavsiye etmiyorum, eğer cesetde çok fazla item var ise sphere göçebiliyor.. ayrıca pvp etiğine ters düştüğüne inanıyorum. taz girmiyor ayrıca nete, script bende mevcut fakat vermem uygun olmaz sanırım :/[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: thelegbra, 04 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: tavsiye etmiyorum, eğer cesetde çok fazla item var ise sphere göçebiliyor.. euhuehue test ettik onayladık :D[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar