Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 arkadaslar 2008 118i sahibyim, bugun servise verdim 49bin km de, kosiflere veriyorum 2 senedir balata disk falan degiscekmis, yag servisine 450tl fiyat cekiyolar ve bana cok geldi acikcasi bu tum diger islemleri serviste yaptiricam ama yagi disarda degistirmeyi dusunuyorum. iyi bir bmw servisi bilen varmi daha uygun fiyat alabilecegim, memnum kalirsam bundan sonraki servisleride oraya yaptirmak istiyorum zira resmen kosifler geciriyor bundan once arac garanti kapsaminda oldugu icin tercih ediodum orjinal servisi lakin oda bitti o yuzden servis onerilerine acigim. istanbul anadolu yakasi tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Bostancı sanayidekilerden tercih et bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 sanayide de bi dunya servis iste. hangisi iyidir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 abi alt tarafı yağ , balata değişicek, kötü yapmak zaten imkansız bunları. birinde yap birinde balata değiştir, o arada konuş, muhabbet et, tanış adamlarla. Bostancı öyledir zaten, millet klasik arabasını getirir, modifiyelisini getirir, muhabbet sarar gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Selam, Bence Kosifler için çok yüksek bir fiyat değil. Neredeyse ben o kadar verdim özel servise diesel Renault için; arka balatalar değişti, orta motor salıncağı, motor yağı, yağ ve mazot filtreleri, şanzıman yağı. Disk+arka balata+yağ değişimi Kosifler için o rakama uygun bence :) Bir de şuna dikkat etmek gerekir özel servis hususunda; kullanılan parçalar. Benim usta Renault'a direkt olarak parça siparişi geçebiliyor. Bütün parçalarım orijinal geliyor ve kullanılıyor. Sisteme parça kodunu falan girince zaten otomatik olarak fiyatı da çıkıyor. Böylece parçaların hepsinde 2 yıl garantim mevcut kalıyor. Daha uyguna yan sanayi parçalarla da servis sunanlar var. Benim için yakıt filtresi ve kullanılan balata önemli. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 her serviste yağı kesinlikle dışarıdan alıyorum. tembihliyorum bi de bunu koyun ve bidonunu da atmayın araca koyun diye. 80-100 lira falan fark ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Florya'da bmw servisi var, sanayi + servis hangisini seçersen hem yetkili servisi hemde sanayi yani. Yağ değişimi beleşti en son orada ama yağ fiyatı 100-120 lira fln olması lazım STAR BMW servisi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 paramecium said: Selam, Bence Kosifler için çok yüksek bir fiyat değil. Neredeyse ben o kadar verdim özel servise diesel Renault için; arka balatalar değişti, orta motor salıncağı, motor yağı, yağ ve mazot filtreleri, şanzıman yağı. Disk+arka balata+yağ değişimi Kosifler için o rakama uygun bence :) Bir de şuna dikkat etmek gerekir özel servis hususunda; kullanılan parçalar. Benim usta Renault'a direkt olarak parça siparişi geçebiliyor. Bütün parçalarım orijinal geliyor ve kullanılıyor. Sisteme parça kodunu falan girince zaten otomatik olarak fiyatı da çıkıyor. Böylece parçaların hepsinde 2 yıl garantim mevcut kalıyor. Daha uyguna yan sanayi parçalarla da servis sunanlar var. Benim için yakıt filtresi ve kullanılan balata önemli. Saygılar. sadece yag fiyati o :) disk+on balata 900tl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yağı bol bulunca müşteriye de sürüyolar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Selam, Alkışlamak istiyorum o zaman :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 arkadasimin gittigi bi servis buldum fiyat aldim, yag fitresi=20tl hava filtresi=30tl karbon polen filtresi=70tl iscilik=80tl normalmidir. iscilik biraz fazla sanki 3 parca degisimi icin. yag ise 6lt almam gerekiyormus castrol edge ow30 100lira 4 lt si bayilerde ama 2lt daha lazim 150 ye falan gelicek oda sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 İşçilik fazla, polen filtresi de fazla, o da 20, 30tl falan olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Selam, Düz olanlar o fiyata, karbonların fiyatı yüksek oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 paramecium said: Bir de şuna dikkat etmek gerekir özel servis hususunda; kullanılan parçalar. Benim usta Renault'a direkt olarak parça siparişi geçebiliyor. Bütün parçalarım orijinal geliyor ve kullanılıyor. Sisteme parça kodunu falan girince zaten otomatik olarak fiyatı da çıkıyor. Böylece parçaların hepsinde 2 yıl garantim mevcut kalıyor. Daha uyguna yan sanayi parçalarla da servis sunanlar var. Benim için yakıt filtresi ve kullanılan balata önemli. Saygılar. bu şartlara uyan servis önerisi verilmiş mi ben mi göremiyorum? dikiz aynasını kırdım bayram boyunca yaptırma şansım yok sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Onu yapamayan servis zaten o markanın servisi olamaz. Yani adında falan markanın ismini logosunu kullanamaz, bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 kosifler kazıkçıdır. bende de 1.16 varken iyi geçiriyorlardı. hayatta oraya götürmem ben bir daha bmw ya da aynı marka grubundan bir araç alırsam. ustalar özel servisler de iyidir sonuçta birşey fark etmez. servisi sadece servis garantisi fln verirlerse 0 araç alırken kullanmak gerek kosifler ve borusan gibi yerlerde. zaten hızlı da değiller ayrıca, randevu fln alıyorsun. çok kasış işler yani. o da sadece elit gözükmek için yaptıkları şeyler, yoksa içerdeki ustalar aynı özel servistekilerle. hatta bazı servisler daha iyidir kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar