Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bmw servis

Lauranas

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar 2008 118i sahibyim, bugun servise verdim 49bin km de, kosiflere veriyorum 2 senedir balata disk falan degiscekmis, yag servisine 450tl fiyat cekiyolar ve bana cok geldi acikcasi bu tum diger islemleri serviste yaptiricam ama yagi disarda degistirmeyi dusunuyorum. iyi bir bmw servisi bilen varmi daha uygun fiyat alabilecegim, memnum kalirsam bundan sonraki servisleride oraya yaptirmak istiyorum zira resmen kosifler geciriyor bundan once arac garanti kapsaminda oldugu icin tercih ediodum orjinal servisi lakin oda bitti o yuzden servis onerilerine acigim. istanbul anadolu yakasi tercihimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Bence Kosifler için çok yüksek bir fiyat değil. Neredeyse ben o kadar verdim özel servise diesel Renault için; arka balatalar değişti, orta motor salıncağı, motor yağı, yağ ve mazot filtreleri, şanzıman yağı.

Disk+arka balata+yağ değişimi Kosifler için o rakama uygun bence :)

Bir de şuna dikkat etmek gerekir özel servis hususunda; kullanılan parçalar. Benim usta Renault'a direkt olarak parça siparişi geçebiliyor. Bütün parçalarım orijinal geliyor ve kullanılıyor. Sisteme parça kodunu falan girince zaten otomatik olarak fiyatı da çıkıyor. Böylece parçaların hepsinde 2 yıl garantim mevcut kalıyor. Daha uyguna yan sanayi parçalarla da servis sunanlar var. Benim için yakıt filtresi ve kullanılan balata önemli.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Bence Kosifler için çok yüksek bir fiyat değil. Neredeyse ben o kadar verdim özel servise diesel Renault için; arka balatalar değişti, orta motor salıncağı, motor yağı, yağ ve mazot filtreleri, şanzıman yağı.

Disk+arka balata+yağ değişimi Kosifler için o rakama uygun bence :)

Bir de şuna dikkat etmek gerekir özel servis hususunda; kullanılan parçalar. Benim usta Renault'a direkt olarak parça siparişi geçebiliyor. Bütün parçalarım orijinal geliyor ve kullanılıyor. Sisteme parça kodunu falan girince zaten otomatik olarak fiyatı da çıkıyor. Böylece parçaların hepsinde 2 yıl garantim mevcut kalıyor. Daha uyguna yan sanayi parçalarla da servis sunanlar var. Benim için yakıt filtresi ve kullanılan balata önemli.

Saygılar.

sadece yag fiyati o :) disk+on balata 900tl :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
arkadasimin gittigi bi servis buldum fiyat aldim,

yag fitresi=20tl
hava filtresi=30tl
karbon polen filtresi=70tl
iscilik=80tl

normalmidir. iscilik biraz fazla sanki 3 parca degisimi icin. yag ise 6lt almam gerekiyormus castrol edge ow30 100lira 4 lt si bayilerde ama 2lt daha lazim 150 ye falan gelicek oda sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Saygılar.

bu şartlara uyan servis önerisi verilmiş mi ben mi göremiyorum? dikiz aynasını kırdım bayram boyunca yaptırma şansım yok sanırım :)
Sosyal ağlarda paylaş

kosifler kazıkçıdır. bende de 1.16 varken iyi geçiriyorlardı. hayatta oraya götürmem ben bir daha bmw ya da aynı marka grubundan bir araç alırsam. ustalar özel servisler de iyidir sonuçta birşey fark etmez. servisi sadece servis garantisi fln verirlerse 0 araç alırken kullanmak gerek kosifler ve borusan gibi yerlerde. zaten hızlı da değiller ayrıca, randevu fln alıyorsun. çok kasış işler yani. o da sadece elit gözükmek için yaptıkları şeyler, yoksa içerdeki ustalar aynı özel servistekilerle. hatta bazı servisler daha iyidir kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...