Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 chemical kediyi korkutmuşsun hemen yazık, taaa yatagın dibine girmiş :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 14) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hmmm pek alışamamış gibi görünüyo tırsmış baya, alışır yakında, çokda tatlı bide :)[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Analı babalı büyüsn :lol: İşin şakası bir tarafa hayırlı olsun inş.kaçmaz flam[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 yaa bende istiyom krem siyam.. krem labne . .fdgdhj[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hayırlı olsun bende kedi istiyom istemesine de, babam istemiyor:([signature][hline]öss nubisi izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 tüy yaymasalar oraya buraya ben hemen alirimda zamaninda baydim tüylerden 8-)[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 valide engeli var tabii o da haklı ne ugrasacam tuyle yunle ben de ugrasmam ama alırım yine de :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Yavru kedılerın huyudur yatagın altına gırmeler fılan.Kendılerını cok daha guvenlı hıssedıyorlar.Yanı korkutmamıstır herhalde :) Bu arada tuylerı sorun edıyorsanız sıze tavsıyem ıran kedılerınden uzak durun.gercı onlarda en sevımlı olanları ama.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ya patik onlar da çok çirkin, burunlarına araba çarpmış gibi :D[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Hayırlı Olsun chem pek şirinmiş[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Penthesilea, 29 Eylül 2004 22:02 tarihinde demiş ki: Ya patik onlar da çok çirkin, burunlarına araba çarpmış gibi :D yok yok uzun tuylu herzaman daha guzel.tepsı suratlılar ama cok sırınler. kedı zaten karızma hayvan, bunlar daha bı karızma.Zaten bu yuzden cko pahalılar. hayvan amma populer ve pet shoplarda. cookerlar 250 dolar ıran kedılerı 300 dolar bızım burda. ve ınanırmısın adam her gun 1 tane satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 gule gule kullan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya ben çok merak ediyorumm kedim oldu ama göremiyorum çok kötü :( gidiceğim haftasonu istanbula görmeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 haahahaha :P siyamm siyamm[signature][hline]perde kapayıp satanist olan zihniyetler varya ibiktir ibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ööle bişi yaprsa ben chemle deney yaparım ztn patlayıcı merak etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: _ILuVaTaR_, 29 Eylül 2004 23:09 tarihinde demiş ki: gule gule kullan :D Dimi kopardın ya bu uykulu halimle[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya yatak altı yorgan altı kedisi olacak çıksana kızım[signature][hline]perde kapayıp satanist olan zihniyetler varya ibiktir ibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yazık hayvana, çok çekecek genç yaşında..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yatağın sınırına süt koycan ona, gelicek :) bu esnada biraz güven kazanmasını bekleyip hafiften sevicen vb. o alışır yavaştan. bide oyuncak bul sallanan bişi ipin ucunda falan böle . gerisi gelir. günün çoğunda uyuycak zaten. kum aldın dimi bide :=) etrafı koklamaya başlarsa koltuk arkası vb boynundan tutup kuma götür, bunu 1-2 kere daha yapınca o alışır. kumu böle çok açık ortada bi yere koyma, en az bi tarafı duvara baksın, köşe olursa daha iyi. süt oranını belli bi seviyede tutman lazım, çok verirsen çatlar, ne kadar içeceğini bilemeyebilir. sadece sütü emmeyi biliyor olabilir süt tasına burnunu sokup beklerse sebebi odur. önünden alıp tekrar koycan gerekirse ağzına parmağında biraz süt bulaştırcan ki anlasın olayı. çok seyrek de olsa arada bi su içer kedi. .[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 30 Eylül 2004 10:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 hayırlı olsun sağlıklı sıhatli bir kedi olur gül gibi geçinirsiniz inşallah.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Deneyler için bir kobay aldın demekki en sonunda :) Şaka bir yana hayırlı olsun[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 a 3 aylık süt de içiyo suda içiyo mamada yiyo bide kumuna kendi gidiyo :) ama benden kaçıyo[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 abi naaptın kediye öyle ne gösterdin ne yedirdin hayvana da sana tecavüzcü coşkundan kaçan ahu tuba muamelesi yapıyo bu hayvan?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 off adamı ne ezdik be şimdi asit felan döker bu kendine sen bise bakma çemi aslansın sen bakarsın büyütürsün o kediyi[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yavrucak baya korkmuş ya heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar