Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya tamam yanlış yere açtım ama çok heycanlandım yaa:) az önce 100 milyona alııcaam kediyi hayvan sever birisinden aldım 3 aylık safkan siyam :) çok sivimli maviş gözlü böyle adıda mavi :) yatak altından çıksada çeksem resmini[signature][hline]perde kapayıp satanist olan zihniyetler varya ibiktir ibik
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ulan bi ben alamadım be. lanet olsun böyle kadere![signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak! gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak the one smiley! :horace:
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Kedin oldu demek. Kimden?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
Natural Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 sevindim iyi etmişin güzel etmişinde... yanlış yere açtığını biliosun özellikle yanlış yere açiosun topiği bide kendin söylüosun.nasılolsa pati pete taşınacak değilmi?[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 O kediye Allah'tan sabır diliyorum.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
Malkavian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 oo bendede siyam var süper sevindim değerini bil hadi hayırlısı
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 resim isterük..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 14) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 tamam koyacam ehen bu arada kediye sabır gerek yok ben çok severim kedileri[signature][hline]perde kapayıp satanist olan zihniyetler varya ibiktir ibik
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 allah analı babalı büyütsün ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
odchu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 resiMmmm! :P[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ...
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 güle güle mıncıkla :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ya siyamlar çok çirkin be :) Hayvan okumasın ama burayı, gururu kırılır :D[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 siyamlar çirkin olur mu yaa. sen miel in resimlerine bi bak paite pet te. dünyanın en şirin şeyi. yirimmm[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hemde kül rengi diil krem rengi siyam kulakları simsiyah burnu falan siyah:)[signature][hline]perde kapayıp satanist olan zihniyetler varya ibiktir ibik
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Bu ne aşk gözlerim doldu :D[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bizimde eskiden maviş adlı kedi vardı siyam, 5 tane dogurmustu, 1 tanesini tutmuştuk elimizde... sonunda kedin de oldu.. zaten hayvan bakmadan duramıonki. yok yılandır yok hemstırdır, yok böcektir derken kedi de sahiplendi[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Benim çok güzel bi hamster ım vardı yıllar önce. Ama 1.5 yıl yaşıyorlar bi sabah ölü bulmuştum ya kafesinde :([signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Penthesilea, 29 Eylül 2004 20:31 tarihinde demiş ki: Benim çok güzel bi hamster ım vardı yıllar önce. Ama 1.5 yıl yaşıyorlar bi sabah ölü bulmuştum ya kafesinde :( :([signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 14) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 tatlıdır kediler, yannız yakında altı ayaklı kedi yaptım! falan gibi başlıklar açmassın işalla? :p (şaka tabe)[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen [Bu mesaj Mirluin tarafından 29 Eylül 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Penthesilea, 29 Eylül 2004 20:31 tarihinde demiş ki: Benim çok güzel bi hamster ım vardı yıllar önce. Ama 1.5 yıl yaşıyorlar bi sabah ölü bulmuştum ya kafesinde :( nedense çok tanıdık geldi:([signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ahe resimleride çektim aanda[signature][hline]perde kapayıp satanist olan zihniyetler varya ibiktir ibik
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 o cikmicak galiba ordan 8-)[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 yatak altindan super guvenli yermi var be[signature][hline]:tebrikz:
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 en super guvenli yer yatak alti tabii :D depremide sezmis $irin sey cikmio ordan[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
cemad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 şu yaptığının affedilir bir tarafı yok ki. açsana şunu pati pete. hayret bişi kızdırıosun adamı gel bi bize de patakliim
Öne çıkan mesajlar