yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ya bu subwoofer'ın çıkardığı bas sesleri bir fena mesela azcık yüksek sesle oda içinde gayet dengeli ses duyarken, duvarların arkasından kulağa sadece bom bum bas sesi geliyor biliyorum nasıl bişi olduğunu neyse alt komşum geldi geçen gün yaşlı bir amca oğlum sen hep davul mu çalarsın duyacağın kadar açıp dinlesen ya falan dedi canım sıkıldı tabi gecenin bu saatinde müzik hem kısık, bas ise sıfırda lan :( bi de bendeki subwoofer'ın hoparlörü alt kısmında yani zemine bakıyor kalın straforun üzerine koysam etsem bir işe yarar mı? napmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 yerden yükseğe koymayı dene ilk olarak. daha sonra altına ses yalıtıcı bir şeyler koy, o da olmazsa kısık sesle müzik dinlemeye alış. ben alıştım baya, özellikle evde yalnızsam ve başka ses yoksa dinleniyor. kulaklıklar deli ediyor beni rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ben altına kalın kitap koyuyorum ansiklopedi fln işe yarıyomu bilmiyorum ama.benim hoparlörde alt kısımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 hani kaptan barizlik gibi olmasın da katılar sesi çok iletir malum. sehpa gibi bir şeyin üstüne koysan, sehpayla arada da minder gibi ince yünlü bişey olsa yeter sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 evde de öyle fazlalık hiç bişey yok ki koyayım edeyim limon kasası falan isteyeyim bari manavdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 yastık üstüne kitap üstüne sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 abicim cevabını zaten kendin vermişsin. strafor koy altına , ama bu senin bass'ın etkisini de düşürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 demek ki kendim cevabımı verememişim işte bası kısınca da aynı şey oluyor sonuçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 üstüne mermer koy, rezonansı azalt. gain ve salınımı da ona göre ayarla. tabii benim kadar zenginsen bu ayarlar vardır subwoofer'ında. komşuyu da sallama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 yükseğe koymak çok bi etki etmeyebilir benimki yüksekte ama içerdekiler sadece bass seslerini duyuyor, duvarlar inceyse biraz çözümsüz gibi aynı sorun bizim evde de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 komşuyu salla salla. hastası olan olur bir şey olur, o ses çok sinir bozucu, aynısı sizin başınıza da gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ha bası kısmışsın ha izolasyon kasmışsın aynı şey. kıs geç işte. gündüz sallama tabi gece 12'ye kadar sıkıntı yaratamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 kaliteli kulaklık al? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 10m2 bir odaya yaklaşık ses yalıtımı 800 - 1000 tl arasında yapılan işlemse duvar içinde duvar gibi: http://www.mantolama.tk/images/stories/ses-izolasyonu.gif (Resim açılmıyorsa: tıkla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ben altına havlu koymuştum işe yaramıştı. fiziksel bişeye temasını azaltırsan komşuya momşuya az gidiyor ya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 evi değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Ince ayank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 subwooferın sesinni ev yalıtımı yaparsanız anca kesersiniz öyle altına strafor falan olmaz zaten verdigi bas seslerinin nereden geldigini bile kestiremez insan kulagi hoparloru assa bakmis yukari bakmis farketmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar