Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hay ben böyle okula be:(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün duydum pazartesinden beri dersler 45 dakka olmuş ve tenefüsler kısaltılmış ayrıca saat 7:30 da kalkıcam artık 8:10 da diil

koyam böyle şeye
zaten zor devam edioyrum
iyicene uyuzluk çıkarıyorlar
mantıklımı yaa 45 dakka napacam uyusam bile geçmiyo 40dk:)[signature][hline]mıhıhı kedi
Mesaj tarihi:
Bizim okulda hep 45 dakikaydı merak etme yakında alışırsın :)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
bizim okul 2 senedır öyle tenefusler 5 dk ama dersler 40 :D .ayrıca öğle tenefusunude 15 dk ya ındırıp en gec cktıgımız gun bıle okuldan 14:10 da çıkmamızı sağladılar =) 7:30 da ders ba$lıo bizim de.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
yiyorusda zamana kar$ı yarı$arak :) ztn per$embe ve cuma günleri 7 saat ve öğle tatilimiz yok :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
chemical kulağıma bazı laflar geldi ''okulu bırakıcam yeteer'' diomuşsunç duymiyim bi daha fena yapğarım aklınımı yedin olum.okumican da ne halt edecen?[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
ohhhhhh üniversite gibisi yok yauwww....

*!.aşşaklarını yayar*[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
ne? 7. sene de anca mı askere alıyolar...ohh ohh daha yeni girdiğime göre...ohhh daha çoooooook var :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
Valla benimkide üni ama hiçde oyle ahım şahım bi guzelliği yok . heleki adamlar halen eski sistemi kullanıyosa mesela en basiti. Bir dersten sınıfta kaldın ustten ders alamıyor ve en kotusu butun bir sene boyunca o ders için okula gidiyosun ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
bizim okulda Dersler 40 dakika 20 dakkadan fazla ders işlenmez:)
tenefüsler değişiyo
ilk Tenefüs:10 2. tenefüs 15 3. tenefüs 10 4.tenefüs 20 5.tenefüs 50 6.tenefüs 15 son tefüsde 10 dakika..

Rahatım rahat 3 katlı okul asansor de var valla keyfimiz tam gıcır.. tabi tüm bu hismetler için yıllık 7buçuk 8 milyarı gözden çıkartmak gerekiyor..
bu arada boş okul sanmayın bunca güzelliğin yanında üniversteye giren öğrenci ortalaması 100de 90ın altına pek düşmüyor..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME |
| News | Sheref | Msn |
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 04 Ekim 2004 17:56 tarihinde demiş ki:
5 kattan yukarı binalarda asansör olması zorunlu. Şikayet edin :)

asansör var ama hocalar only
sanki yiyoruz be
anamız ağlıyor[signature][hline]mıhıhı kedi
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 04 Ekim 2004 18:02 tarihinde demiş ki:
bizim okulda Dersler 40 dakika 20 dakkadan fazla ders işlenmez:)
tenefüsler değişiyo
ilk Tenefüs:10 2. tenefüs 15 3. tenefüs 10 4.tenefüs 20 5.tenefüs 50 6.tenefüs 15 son tefüsde 10 dakika..

Rahatım rahat 3 katlı okul asansor de var valla keyfimiz tam gıcır.. tabi tüm bu hismetler için yıllık 7buçuk 8 milyarı gözden çıkartmak gerekiyor..
bu arada boş okul sanmayın bunca güzelliğin yanında üniversteye giren öğrenci ortalaması 100de 90ın altına pek düşmüyor..

hangi okula gidiyosun?[signature][hline]İced Earth
  • Yeni Oluştur...