fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 eu3 içimde nası ukte kaldı anlatamam ya. victoria 2 yi yaladım yuttum. sonra dedim şuna bi bakayım. beceremedim lan resme slkfdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Türkiye'de bir milyon Arap kökenli insan var, söylediklerinize biraz dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ombakkombak said: Türkiye'de bir milyon Arap kökenli insan var, söylediklerinize biraz dikkat edin saydın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Hani bişey dicem, kendi kendime günaha giricem dine mensup olduğum halde, ama demeden de edemiyorum arkadaşım. Araplar bozulmaya, sapıtmaya o kadar müsait bi toplum ki dini müdahaleler bile direk üzerlerine olmuş. Hz. Muhammed'in gönderiliş amaçlarından biri de zaten o zamanki sapkın toplum yapısına müdahale bi yerde. İlahi kudret bile hakkından gelememiş o günden bu güne bakarsak, hala aynı leşlikleri döndürüp döndürüp duruyorlar. İnsanlığa tek katkıları para, ekonomik çevrimde rol alıyorlar sadece. Verdikleri karbondioksiti bile almıyordur bitkiler eminim buna, işaretleyin karbon atomlarını inceleyin sfsdfgsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 SeaGle said: Hani bişey dicem, kendi kendime günaha giricem dine mensup olduğum halde SeaGle said: İlahi kudret bile hakkından gelememiş kendine gel birader ya da yanık kremini hazırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Viktor said: lol yerel yonetimmis suymus buymsu Savas cikmasinimi beklediler ihanet icin? Yunanlilar bile delikanli gibi isyan etti, ermineler ayaklandi, sirplar ayaklandi vs vs ama araplar ingilizlerin bolgeye girmesini bekleyip savasin ortasinda taraf degistirdiler Bu aslinda milli karakterleri ile ilgili pek cok seyi acikliyor bize, geri kalani icin arap israil savaslarini inceleyebilirsiniz hani dini bayramda saldirmaktan tutun kendi popolarini kurtarmak icin muttefikleri olan diger araplari ortada birakip kacmaya kadar her sey var lol Uzun uzun yazmaya üşeniyorum ama savaşta düşmanının en zayıf olucağı beklemediği bir anda saldırmaktan daha normal birşey olamaz.Ölmek veya öldürmek üzere bilenen bir eylem bütününden bahsediyoruz tabi ki rasyonel ve analitik mücadele taktikleri uyguluyacaksın.Delikanlılık neymiş ya lol böyle büyük olayları feodal ilişkilerinizin insansı duygu alışkanlıklarıyla değerlendiriyorsunuz ya bitiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Arap ülkelerine tek tek bakarsak zaten nasıl ya sefil yada rezil bir halde olduklarını açıkça görebiliriz. Ama Yunan isyanı da Theodoros Vryzakis'in romantik tablosunun dışına çıkıp bakarsak gayet aslında Yunanlar için rezil bir şekilde olmuştur. Bağımsızlıklarını da kazanmamışlardır aslında. Başlarına gelen Bavyaralıyı da tepelediler zaten sonra lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 lol memleket ne hale geldi kötüye kötü haine hain bile diyemez hale geldik. mantıklıymışda doğalmışda adı var adı ihanet deniyor ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar